Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızlar.. Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz 10 üzerinden puanlama yapalım...
Mesela benim en son izlediğim film The Notebook ( Not Defteri.).. İnanılmaz güzel bi aşk filmiydi. 10 üzerinden 9 veriyorum..
Filmin Özeti
Afgan yazar Khaled Hosseininin(Halit Hüseyni) aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Uçurtma Avcısı-The Kite Runnerda, uzun yıllardır Kaliforniyada yaşayan Amir adlı bir Afgan göçmeninin, çocukluk arkadaşı Hasanın oğlunun başının dertte olduğunu öğrendikten sonra ona yardımcı olmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki anavatanına geri dönüşünün çarpıcı öyküsü anlatılır.
Kaliforniyada yaşayan Amir, Afganistana Taliban rejiminin hakim olmasından sonra Amerikaya göç eden Kabilli zengin bir tüccar ailenin oğludur. Kabilde geçen çocukluk yılları sırasında evin hizmetçisinin oğlu Hasan ile çok sağlam dostluk bağları kurmuştur. Ancak bir uçurtma yarışı sırasında Hasanın başına gelen olayda ona yardım edebileceği halde ona sırtını dönerek en sevdiği arkadaşına ihanet etmiştir. Aradan geçen uzun yıllar boyunca bu ihaneti ve suçluluk duygusu hiç aklından çıkmaz. Yıllar sonra Hasan ve karısının Taliban tarafından öldürüldüğü haberini alır. Bunun üzerine bir zamanlar ihanet ettiği çocukluk arkadaşının başı dertte olan oğlunu bulmak ve onun hayatını kurtarmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki Afganistana geri döner. DreamWorks Picturesın sunduğu The Kite Runnerın yönetmenliğini Finding Neverlandden tanıdığımız Marc Forster üstlendi. Yapımcılığını Sam Mendes, Walter F. Parkes ve Laurie MacDonaldın gerçekleştirdiği filmin senaryosunu 25th Hourdaki çalışmasından tanıdığımız David Benioff ile Khaled Hosseini beraber yazdılar.
Eki Görüntüle 598688
Kitabı kadar olmasada filmide çok etkiledi beni...bazen öfkelendim bazen gözyaşlarımı tutamadım.Kesinlikle tavsiye ederim.
Ooo bu yorumun üstüne hemen izlemeliyim.
Net üzerinden izlemekten pek keyif almıyorum nedense .
Neyse bugün senin usulden gidelim .
İstanbul'da 2, Ankara'da 1, türkiyede toplam 3(!) salonda vizyona giren Amour'u en sonunda bugün internet üzerinden izledim. Sonra neden korsan film izlenir deniliyor.. Özcan deniz'in filmini yılın en çok izlenen filmi yaptılar ya.. bir şey demiyorum.
Bu güzelim filmi herkesin izleyebilmesine fırsat vermeyenlere serzenişim..
5 dalda oscar adayı. En iyi yabancı filmi kesin alır, bence en iyi filmi de almalı. Çok güzel. sıfır acıtasyon, sadece temiz duru oyunculuk.. gelmiş geçmiş en çok etkilendiğim filmlerden biriydi.
ben de birazdan senin tavsiyen Rebelle'i izlicem.O zaman ilk piccoyu izle :)
Hadi ben kaçtım .
Gelince yorumumu yazarım .
ben de birazdan senin tavsiyen Rebelle'i izlicem.