• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

'' Evım sensın '' fılmıne sakın gıtmeyın vasatın da alltında bır fılm olmus :50:

Son düzenleme:
En son gittiğim film gişe rakamlarına bakarak "Evim Sensin" oldu. Salon tıklım tıklımdı. Filmin başlarındaki çekimler de şahaneydi. Yalnız film ilerledikçe "A moment to remember" ın Türkçe uyarlaması olduğunu gördüm. Fahriye Evcen'in yapmacık konuşma ve mimiklerinde kusasım geldi. Tamam uyarlama yapın ama Türk kızına Japon kızı mimiği verdirmeye çalışmayın kardeşim çok kötü duruyor.

Haftasonu vaktimi şöyle hafif bir film izleyerek değerlendireyim, biraz da duygusala bağlayayım diyorsanız buyrun izleyin. Çok beklentili olmayın.

Fİlmin en güzel tarafı Fahriye Evcen'nin söylediği "Sen yarim idun" türküsü oldu :69:

The Tortured(işkence) filmi arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim psikolojik,gerilim,gizem..
bir film manyağı olarak buna benzer daha çok film önerebilirim arşivime güveniyorum ;))

Evet kızlar.. Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz :D 10 üzerinden puanlama yapalım...

Mesela benim en son izlediğim film The Notebook ( Not Defteri.).. İnanılmaz güzel bi aşk filmiydi. 10 üzerinden 9 veriyorum..

thenotebooklo9.jpg

Carmin konun harika. Bu akşam var mı bakayım yoksa sinema konusu açayım demiştim. Süpersin.. Şimdi sinemadan geldim "Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2" Tanrım müthişti bayıldım ayıldım :) İlk bölümünden itibaren bütün serilerini izledim çok güzeldi. Final nasıl olacak diye merak ediyordum. Tek kelimeyle harikaydı. Meraklılarına yoğun şekilde tavsiye ediyorum. İyi seyirler dilerim ;). Yanınızda tedbir için bir şeyler bulundurun ama ince giyinmenizi öneririm çünkü film epey terletiyor :9:

$image.jpg

ŞAFAK VAKTİ -2 Bugüne dek izlediğim kitaptan sinemaya aktarılan en başarılı filmdi diyebilirim...Serinin kitaplarını önceden okumuştum..İlk film çok başarılıyı,sonraki filmler ticari kaygı ile malesef çok tat vermedi...Ama bu film resmen satır satır kitabı yansıtmış..Tabii son kitabı iki filme bölmeseler bu kadar detaylı olmazdı belkide...Flmde neler olacağını çok iyi bilmeme rağmen şaşırtmayı ve izletmeyi başarıyor..Özellikle filmin ikinci yarısı süper....

Son düzenleme:
Kadın kokusu mutlaka izlenmeli..Al Pacino muhteşem oyunculuğunu konuşturmuş
Notebook çok güzel bi aşk filmi..hatta izlediğim en iyi aşk filmi diyebilirim.
Romantik komedi filmi türk yapımı olmasına rağmen beğendim..eğlencelik güzel bi film vakit geçirmek isteyenlere..
Alice harikalar diyarı çocuk filmi gözüksede görüntüler güzel.
3 idiot süper..hem ağlamak hem gülmek için ..ama süresi uzun fakat sıkılmazsınız garanti veriyorum..ayrıca ağlamanızda garanti :))
Kadın aklı erkek aklı izlenmeli romantik film.
Piyanist en iyi savaş günlerini anlatan dram yüklü bir film..Oscarları fazlasıyla hak ediyor bence.
Alfie değişik eğlenceli bir film..Jude law severler izlemeli..
300 spartalıyıda çok severim..klişe bi film ama bence duygu yüklü.

aklıma gelenler bunlar şimdilik..daha ekleme yapıcam aklıma geldikçe yorumlarıyla birlikte.

Bulut atlasını bu aksam izledim gece seansında ve eve gelip paylasma isteği duydum.Benim gibi farklı filmler izlemeyi sevenlere tavsiye ederim.Farklı öyküleri biraya getirip ortak noktalara odaklanmamızı saglıyor.

evim sensin..............süperdiiiiiiiiiii

Evim sensin filmini Özcan Deniz'i beğenmeme rağmen arkadaşımın hatırı için izledim. Geçen yıl izlediğim "Beni Unutma" filminin taklidi olmuş. Öyle ki; Mert Fırat'a hayran olmuştum o filmde. Evim sensin'de tek güzel olan Fahriye Evcen'in mimikleri oyunculuğu. Onun dışında beğendiğim bir film değildi. Ben tavsiye etmiyorum ama özcan deniz hayranları izleyebilir :27: :27:. Sevgiler.. Keyifli Günler

$images.jpg

En son Waltz with Bashir filmini izledim. İlk animasyon belgesel filmi. İsrail'in yaptığı üstü kapalı kalan bir katliamı anlatıyor. Çok başarılı tavsiye ederim...

Son düzenleme:
evim sensini bende beğenmedim ağlatalım gişe yapalım mantığıyla yapılmış bi film geldi hele o ilk başlangıç sahnelerinde resmen ne izlicez biz dedim:)

Back