• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Arkadaşlar benim adım khan filmi mükemmel ya lütfen izleyin hem çok komik hemde 2. Bölümü çok hüzünlü.romantizm de var şiddetle tavsiye ederim

Neşeli Ayaklar 2 :55::55:az önce kaçıncı kez bilemediğim sayıda oğlumla beraber tabii ki:34:

-Şimdilik kazandınız ama sizi suda yakalamayayım:9:

Bayılıyorum animasyonlara zeka seviyemle ilintili değildir umarım.

Son düzenleme:
Neşeli Ayaklar 2 :55::55:az önce kaçıncı kez bilemediğim sayıda oğlumla beraber tabii ki:34:

-Şimdilik kazandınız ama sizi suda yakalamayayım:9:

Bayılıyorum animasyonlara zeka seviyemle ilintili değildir umarım.

Ben de bir animasyon tavsiye edeyim..
Buz devri 4..

Gerçi sadece bu değil, bütün seriyi tavsiye edebilirim..

Benim henüz oğlumla izleme şansım yok, çünkü çok ufak :55:
Ama anlayacağı yaşa geldiği vakit bütün seriyi izleyeceğiz beraber:16:

Ben de bir animasyon tavsiye edeyim..
Buz devri 4..

Gerçi sadece bu değil, bütün seriyi tavsiye edebilirim..

Benim henüz oğlumla izleme şansım yok, çünkü çok ufak :55:
Ama anlayacağı yaşa geldiği vakit bütün seriyi izleyeceğiz beraber:16:

Hepsini izledik hatta ezberledik:52::52::52:

Büyüsün senin ufaklık ben sana bizim arşivden bol bol tavsiyede bulunurum:34:

bende animasyona bayılıyorum çok seviyorum.ve animasyon deyince Hayao Miyazaki yi tek geçerim.imdb de bile 8 in üstü animasyonları ya da animeleri mutlaka bakın.
en son hysteria diye bi film izledim.gerçek yaşamdan alıntı imiş.konusuna aldanıp aşırı cinsel içerikli sanmayın 19. yyda geçiyor.ilginç ve fena değildiyi birlikte kullanabilirim bu film için.

dün kizkardesimle the vow (ask yemini) filmini seyrettik.
cokk güzeldii:31:
romantik film arayanlar kesinliklee izlemeli. Yasanmis bir hikaye den esinlenmis.
ben gözyaslarima hakim olamadim.

Milattan önce 10000
Büyük iskender

Çok güzel filmler.Mutlaka izleyin derim.
Milattan önce 10000 bir aşk hikayesi tabi adı üstünde çoooook öncelere ait.
Büyük iskender de büyük iskenderi anlatan bir savaş filmi.
Tarih sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum.

Uzun Hikaye ;

Büyük bir heves ile gittim Fakat Kenan dışında çok fazla bişey göremedim. ya ben çok büyük umutla hevesle gittim. yada bilemiyorum... ( beğenmedim.. ) daha iyisi olabilirdi. :3: adı gibi cidden uzzzuuuuun hikayeee

en son can dostum u izledim çoooooook güzeldi 2012 yapımı sanırsam daha yeni yani

bi can dostum daha var ama o eski onu da izleyeceğim inş.

Kadın kokusu.

Cok sevdigi babasini kanserden kaybeden, isinden istifa eden, herkes tarafindan rencide edilen, annesiyle bile anlasamadigi dünyada kanser hastasi oldugunu ogrenen bir kizin bankadaki son parasiyla tek basina ciktigi tatili anlatan mucizevi film :) lüks ve mutlu bir tatil bir hayati yeniden nasil şekillendirir, merak ediyorsan mutlaka izle :34:

Tekrar ve tekrar Ölü Ozanlar Derneği.
Bu film bir efsane benim için.

En son paranormal activity 3. serisini izledim .
Şu seri filmlerini tadında bırakmayı hiç bilmiyorlar .Sanatsal hiçbir değeri olmayan ,ticari kaygılarla çekilmiş bir film bana göre .
Büyük ihtimal 4.süde yoldadır :/ sonu çok belirsiz bitti çünkü.

Kadın kokusu.

Cok sevdigi babasini kanserden kaybeden, isinden istifa eden, herkes tarafindan rencide edilen, annesiyle bile anlasamadigi dünyada kanser hastasi oldugunu ogrenen bir kizin bankadaki son parasiyla tek basina ciktigi tatili anlatan mucizevi film :) lüks ve mutlu bir tatil bir hayati yeniden nasil şekillendirir, merak ediyorsan mutlaka izle :34:

Bu filmin kadın kokusu olduğuna emin misin :/ onun konusu böyle değildi çünkü .

en son nekromantik'i izledim. siyah beyaz. ölü seviciligi anlatan bir film. kesinlikle tavsiye etmiyorum. bircok yerini atlayarak izledim.

Meet Joe Black

aslında eski bi film ama dün izlemek istedim. Brad Pitt daha genç ve konusu beni hiç sıkmadı. Keyifle izlediğim filmler arasında yerini aldı

Back