Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?
'Crazy ,Stupid Love' en son izlediğim filmlerden .Sıradan bir komedi fimi izleyeceğimi düşünürken iyi bir filmle karşılaştım.Senaryosu 4-5 koldan ilerliyor .İçeriği zengin ,eğlenceli .Tavsiye ediyorum.
kocişle az önce pers prensini izledik iyi filmdi yane saat nasıl geçti anlamadık tabi alt yazılı olsaydı daha iyi olcaktı ama güzel seslendirmişler:) bence güzel filmdi zilenmeye değer:) en azından sonu güzel bitio :)
Necip Fazıl'ın muhteşem eserinden sinemaya uyarlanan Reis Bey, Haluk Kurdoğlu'nun etkileyici oyunculuğu ile merhamet üzerine bir manifesto niteliğinde bir film. kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında...
yine bi amir khan filmi ve yine büyüleyici bu adam nasıl bu kadar güzel film yapıo anlamıorum filmin adı YERDEKİ YILDIZLAR ççççççooooooooook güzeldi ç.ok beğendim kesinlikkle izlnemesi gereken bi filmm....