• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

'Crazy ,Stupid Love' en son izlediğim filmlerden .Sıradan bir komedi fimi izleyeceğimi düşünürken iyi bir filmle karşılaştım.Senaryosu 4-5 koldan ilerliyor .İçeriği zengin ,eğlenceli .Tavsiye ediyorum.

$cr.jpg

''In bruges'' en son izlediğim film colın farrel'ın hoş,eğlenceli ve izlenmeye değer bir film tavsiye ederim...

En son açlık oyunlarını izledim
Gayet heyecanlı, akıcı, bir film (kitabı kadar olmasa da )
izlemeden önce kitabını okumanız tavsiye edilir. :)

Son düzenleme:
Merak uyandırıcı ve sonuna kadar ilgiyle izleyebileceğim ,sarsıcı film önerileriniz var mı :26:

Son zamanlarda böyle filmler şeçmekte zorlanıyorum :/

kocişle az önce pers prensini izledik iyi filmdi yane saat nasıl geçti anlamadık tabi alt yazılı olsaydı daha iyi olcaktı ama güzel seslendirmişler:) bence güzel filmdi zilenmeye değer:) en azından sonu güzel bitio :)

Soysuzlar çetesi.

Tarantino serisinden eksik kalmasın.

Güzel.

aramızda bebek var filmi süper bi filmdi izlenmeye değer hele hele bebek yapmayı düşünene varsa izlesin öle yapsın bence:)

Necip Fazıl'ın muhteşem eserinden sinemaya uyarlanan Reis Bey, Haluk Kurdoğlu'nun etkileyici oyunculuğu ile merhamet üzerine bir manifesto niteliğinde bir film. kesinlikle izlenmesi gerekenler arasında...

midnight in paris - paris'te gece yarısı

the next three days

a good year

a beautiful mind

good will hunting

burlesque

the ugly truth

what happens in vegas

en son gri kurt ve siyahlı kadını izledim

ikisi de fena değildi. ama çok da beğenmedim

napçaz şimdiyi akşam izledim iğrenç ötesiydi gidipte vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın derim

Hiç konuşma olmayan bu siyah beyaz filmin bu kadar etkileyici olması ilginç.

$artist.jpg

yine bi amir khan filmi ve yine büyüleyici bu adam nasıl bu kadar güzel film yapıo anlamıorum
filmin adı YERDEKİ YILDIZLAR ççççççooooooooook güzeldi ç.ok beğendim kesinlikkle izlnemesi gereken bi filmm....

Back