• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

descent.jpg

monitöre kitlenmek istiyorsanız, doğru tercih

chess cehenneme bir adım değil mi bu canım?
bu birincisi mi ikincisi mi.. üçüncüsü çıkmadı daha sanırım :26:

$kanima-gir.jpg

En son Kanıma Gir filmini izledim. Ne kötü nede çok güzel diyebileceğim bir film. Boş bir vakitte oturup izlenebilir.

chess cehenneme bir adım değil mi bu canım?
bu birincisi mi ikincisi mi.. üçüncüsü çıkmadı daha sanırım :26:

evet canım, bu 1. si. :13:
2. sinin fragmanına baktımda aynı 1. si gibi, konu tekrarı yani, 2. si düşük puan almış bi de, o yüzden onu izlemedim

ShaunDead_1_1024.jpg

shaun of the dead - ingiliz zombi komedi, sevip sevmeyeceğinize siz karar vereceksiniz yani, imdb puanı 8

ben gecenlerde incir reçeli adlı fılmı ızledım çok dramatık ama daha once rastlamadıgım bır konu uzerınde durulmustur tavsıye ederım canlarım:6::6:

" 3 Idiots " Hint filmini izledim en son... gerçekten çok beğendim ; biraz Çağan Irmak tarzına benzettim... gülerken hooop şok bir sahne... ya da tam tersi... Hint filmi olduğu için müzik ve dans kısmını bekliyordumama beklediğimde daha az ve daha eğlenceliydi... yorumları okudum izlediğim sitede Hint filmlerinde bu dans sahneleri olmazsa çok daha güzel olacağını söyleyenler olmuş ama bence Hint filmi seyrediyorsak o danslar olmalı... bir de bu filmde gerçekten özenilmiş o sahnelerde... kesinlikle izlemelisiniz holywood tarzı komedi filmleri yanında sıfır... espriler filan çok zekice... izledikten sonra tekrar izlemeyi düşündüğüm nadir filmlerden...

yaaa "3 Idiots" filmini burda görmüştüm ben ama 5-6 sayfa geri gitmeme rağmen kimin yazdığını bulamadım... "beğen" butonuna basacaktım ama yapamadım... o kadar sevdim yani filmi :27:

doğmamış diye bi film izledim . gerilim korku tarzındaydı. güzel bi film.
bide Dehşet evi diye bi film var tavsiye ederim oyunculuk çok iyi :9:

$Çatlaklar.jpg

çatlakları izledim..
çok güzeldi film çok etkilendim ben..
hocaları kız okulunda.. daha sonra eşcinsel olduğu ortaya çıkıyo falan..
ismi de deli anlamında çatlaklar değil..
sızıntı, çatlak gibi...
izlemenizi öneririm ben çok beğendim

en son izlediğim filmler şunlar
en sondaki filmin adı davetsiz,bu filmi bugün izlediğim tavsiye ederim
sonunda şaşırtan filmlerden :12:

Eklentiler

• $Cehenneme_bir_adim-L5Pqu.jpg
    $Cehenneme_bir_adim-L5Pqu.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $the-descent-part-2.jpg
    $the-descent-part-2.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $davetsiz.jpg
    $davetsiz.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
incir reçelini tavsiye üzerine izledik eşimle.
Biz çok beğendik tavsiye ederiz:68:

Back