• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

apocalypto2.jpg

apocalypto - valla ben beni üzen filmleri hiç sevmem ama bi arkadaşın tavsiyesiyle başlamış bulundum. son derece gerçekçi, belki sadece bu yüzden bile izlenebilir, üzülmekle sorunum yok diyosanız izlemelisiniz

apocalypto - valla ben beni üzen filmleri hiç sevmem ama bi arkadaşın tavsiyesiyle başlamış bulundum. son derece gerçekçi, belki sadece bu yüzden bile izlenebilir, üzülmekle sorunum yok diyosanız izlemelisiniz

Bu film de çok güzeldi, dramatik yanından çok vahşet sahneleri çoktu, sonu da çok etkileyiciydi.

Stardust.jpg

stardust - ünlüleri bol bi fantastik film. michelle pfeiffer her rolde çok karizmatik ya

Son düzenleme:
$MV5BMTk4NTk4MTk1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTE2MDIwNA@@._V1._SY317_.jpg

Tron: Legacy aksiyon ve bilimkurgu sevenlerin izleyebileceği güzel bir film

Son düzenleme:
$the-orphanage-.jpg
Yetimhane (The Orphanage)
$the-uninvited-davetsiz.jpg
Davetsiz (The Uninvited)

Benim gibi slasher olmayan gerilim tarzı korku filmi sevenler için, ayrıca sıradan konulu değiller

Son düzenleme:
Inception(Başlangıç):Leonardo Dicaprio...Mükemmeldi.Rüya içinde rüya içinde rüya... 3 aşama... İnsana neden rüyaların başını görmediğini, pat diye ortasına düştüğünü düşündürüyor.

The Tourist:Angelina Jolie ve Johnny Depp... Çok sevdim ben.

Aşk Tesadüfleri Sever:Mehmet Günsur ve Belçim Bilgin... abartmıyorum saatlerce ağladım.Çok güzeldi.

Kaybedenler Kulübü:Nejat İşler ve Yiğit Özşener... Cinsellik kısmına takılırsanız asıl konuyu kaçırırsınız.Hayat , yalnızlık nasıl dalgaya alınır onu anlatmışlar.Çok derin konulardan bahsediyorlar.

ben başlangıç filminin sonunu sevmedim ,yarım kalmışlık hissi bırakıyor böyle sonlar.
Turist sıradan geldi bana.
Aşk tesadüfleri sever güzeldi
Kaybedenler kulübüne bayıldım. konu farklı ,Amerikan filmleri kalitesinde tek sorun ağbinle babanla oturup izleyemezsin.

A%C5%9Fk-Doktoru.jpg

hitch - romantik komedi, güzeldi, bu 2005 de çekileni, diğerini izlemedim

Son düzenleme:
Ben son zamanlarda yerli filmlere takmış durumdayım.En soz izlediğim,beğendiğim ve sizlere tavsiye edebileceğim filmler;Bizim Büyük Çaresizliğimiz,Bornova Bornova,Vavien,Çoğunluk...Herkese iyi seyirler.

'' Anlat istanbul '' u kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim . .

ağlamak istiyosanız '' umut ''

'' black '' yabancı bi filmdir konusu çok güzel izlerken sabır gerektiren bi film bazı yerlerinde gözlerim doşmuştu ..

Get-Smart-4.jpg

get smart - klasik amerikan macera ve komedi, güzeldi.

Son düzenleme:
karanlık cenneti izledim...
güzeldi diyebilirm.. ama harika demek bu film için fazla olur...
$Karanlık-Cennet-312x448.jpg

Back