En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

sucher punch
görseller efektler çok güzeldi ama fazla fantastikti kaldı ki fantastik filmleri severim filmde çıkıp çıkmamak arasında gidip geldik

Dün vizyondaki filmlerden Kaybedenler Kulubünü izledim.Ana temayı beğendim.Zaten var olan bir olaydan yola çıkarak senaryolaştırılan bir öykü vardı önümüzde.Kişisel yalnızlıklarımız üzerine iyi bir film.Keşke replikler daha da sağlam olsaydı diyebiliyorum.

çınar ağacı
bildiğim kadarıyla hala gösterimde geçenlerde eşimle gittik çok etkilendik ilk seyansta kikir kikir gülerken son seansta ağladık.hepimiz çocukduk,genciz ve yaşlanıcaz birilerine muhtaç olucaz yeri gelicek hiç bi yere sığamayacağız belkide..yaşlılarımızın neler çektiğini bi kez daha anlamış olduk..tavsiye ederim her yaştan herkes izlemeli...

yüreğine sor
sinemaya gidememiştim dün gece tvde izledim.zaten karadenizliyim memleketime olan özlemimde vardı tabi izlerken ama yinede çok etkilendim aşk inancı inançta aşkı sorguluyor..müthiş bi dram aşkı görmek tanık olmak isteyenlere tavsiye ederim mutlaka izlesinler..

Göl Evi
farklı diyebiliyorum belki de aşk filmlerini pek sevmediğim için çok fazla etkilenemedim

jeux d'enfants kaçıncı kez izledim bilmiyorum ama bir okadar daha izleyebilirim

Çığlık 4 :
Çığlık serisinin 4. izledim .Filmde sağ gösterip, sol vuruyorlar. Sanıyorum artık bu serinin devamı gelmez .4 ile serinin tamamladığını düşünüyorum .
Bu film için söylebileceğim tek şey ,kısa yoldan şöhret adama herşeye yaptırabilirmiş ,bunu bu seride görmüş olduk .
Puanım :4

Yıllar önce izlediğim bir filmi, eşim izlememiş olduğu için dün akşam birlikte izledik. Filmin adı; "The Descent" ama Türkçeye "Ceheneme Bir Adım" diye çevirmişler. Filmin genel konusu şöyle; bir grup genç bayan bir mağara gezisi düzenlerler. İçlerinden Juno dışında hepsi bu mağaranın gezi kitapçıklarında yer alan, bilinen bir mağara olduğunu zannederler ama durum böyle değildir. Juno'nun amacı daha önce kimse tarafından keşfedilmemiş bu mağarayı, arkadaşlarıyla gezmek ve oraya kendi isimlerini vermektir. Çok geçmeden buna feci pişman oluyor ama son pişmanlık fayda etmiyor işte.

Açıkçası ben filmin çoğu sahnesinde gözlerimi kapadım. Korkutuculuğu yüzünden değil, klostrofobim olduğu için. Mağaralar, daracık geçitler, delikler... vs Kamera açılarını çok iyi ayarlamışlar, resmen oradaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Sıkıntısı hala üzerimde. :18:

Filmin bir de ikincisi varmış, onu da bu akşam izleyeceğiz. Hala yaşıyor olursam, yorumlarımı yazarım artık.

hayatım cehenneme adım 2 g güzel.film koleksiyonuma 1 ay önce girdi ve ben aynı gün hem tek başıma hem de eşimle izledim bayıldım ilkinden daha güzel diyebilirim.ya bu hotel 3 niye çıkmadı hala yaa.ben merakla bekliyorum.

bu filmin müdavimi olarak sakın sakın kaçırma izle derim ilkinden daha gzel seri olarak zaten harika bir film...

romeo ve julieti izledim harikaydı yaa gece gece oturdum ağla ağla bir hal oldum çok harikaydı... film tiyatro replikleri konuşmaları aynen aktarılarak çekilmiş yani sürekli kafiyeli konuşuyolar başta komik geliyor ama zamanla alışıyorsunuz.. bu arada film çook eski bir film... leonardo di caprio başrolde.. tavsiye ederim ben çok beğendimm...

bu filmin müdavimi olarak sakın sakın kaçırma izle derim ilkinden daha gzel seri olarak zaten harika bir film...
Az önce filmin ikincisini de izlemiş bulunmaktayız. Off! Resmen kalp ritmim sapıttı. Üstüme bir huzursuzluk çöktü. Bu filmi kesinlikle, dar alan korkusu olan insanlara işkence olsun diye çekmişler. O daracık yerlere girmeleri yetmiyormuş gibi bir de oralara sıkışıyorlar ya; öldüm öldüm dirildim. :84: Yaratıklar olmadan da bu film benim için gerilim filmi olurmuş.

Ben Efsaneyim
çok çok iyiydi wıll smıth bir harikaydı mükemmel bir oyunculuk kısacası izlemeyen varsa beklemesin
karanlığa ışık tutun

zindan adası
çılgın bi film yaa
kafayı yicektim sonuna kadar merakla izlediğim ve sonunda ne olucağı hakkında tek bir şey bile düşünemediğim bi filmdi
''67 kim?'' güzel soru :44:

zindan adası
çılgın bi film yaa
kafayı yicektim sonuna kadar merakla izlediğim ve sonunda ne olucağı hakkında tek bir şey bile düşünemediğim bi filmdi
''67 kim?'' güzel soru :44:

zindan adası evet güseldi yani sonunu tahmin edemeyeceğimiz türden bi filmdi...
martin scorsese zaten yönetmeninden belli.
ben romantik dram sevenlere DEAR JOHN'nu tavsiye edebilirim çok güseldi ama azcık ağlatıyo:)

The Kids Are All Right
enteresan bir film.konusunu değişik buldum.Julianne Moore u çok beğenirim bu filmdede başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…