• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

The Tourist 'ı izledim öyle aman aman bir film değil
Güldüğüm yerler oldu ama izlemeye değer değil pek..
Zaten sonu izlemeden de uyuya kalmış..

en güzel kısmı sonuydu:)) Bana da durağan gelmişti senaryo basitti ama Angelina Jolie ve Johnny Deep yine harikaydı ve Venedik de çok güzeldi.:)

Zoraki-Kral-1299141622.jpg

dün king speechi izledim güzeldi kralın kekemelik sorununu ele alan dramatik bir filmdi.

Şu oscar ödüllerinden dolayı 'The Social Network'ü izledim..Biyografik filmleri oldum olası sevmişimdir bu filmi de baya beğendim ben..

Grave of the Fireflies

Nasil guzel bir animedir nasil bir carpiciliktir, kalbim sokuldu elime verildi hala aglamaktayim.:43: Muhtesem bir anime olmus mutlaka izleyin.

Konusu:
II. Dünya Savaşı henüz sona ermiş, Japonya onur kırıcı bir şekilde teslim olmaya zorlanmıştır. Aynı günlerde Seita isimli delikanlı bir tren istasyonunda yere uzanmış son nefesini vermektedir. Seita yaşadıklarını hatırlar. O ve küçük kardeşi Setsuko, savaş başladığında Kobe'de yaşamaktadırlar. Anneleri Amerikan bombardımında öldüğünde, babaları da donanmada denizci olduğu için teyzelerinin yanına gönderilirler.

Buraya uyum sağlayamayan ve teyzeleriyle tartışan iki kardeş evden kaçıp yollara düşer. Bir yandan özgürlüğün tadına varıp pastoral doğal ortamda kendilerini kaybederken, bir yandan da savaşın dayattığı zorluklara birlikte göğüs germek zorunda kalırlar. Hayatta kalmak başlı başına bir mesele haline geldiğinde Seita büyümenin ne olduğunu da anlamak zorunda kalacaktır.:43::43:

en güzel kısmı sonuydu:)) Bana da durağan gelmişti senaryo basitti ama Angelina Jolie ve Johnny Deep yine harikaydı ve Venedik de çok güzeldi.:)

Zoraki-Kral-1299141622.jpg

dün king speechi izledim güzeldi kralın kekemelik sorununu ele alan dramatik bir filmdi.

Johnny Deep İçin söylenecek tek şey
Ünlüde olsa ünsüzde olsa çizgili pijama giymek karizmayı çizdiriyormuş:37:

Ben Film boyunca Angelinanın saçlarına takılı kaldım rengi filan ne güzeldi öyle:51:
Bu haftasonu 2 film izledim aslında bir buçuk , yine yarısında uyukaldım:37:
Rec 2 izledim ki bence izlenir güzeldi
Zoraki Kralın ise yarısını izledim , yarısında uyukalmışım filmi tam hatırlamıyorum bile:26:

"Zoraki Kral "i sevdigimi soyleyemem ama hasta ve tatsiz hissetmeme ragmen izledigim"Siyah Kugu" ve ozellikle Natalie Portman muhtesemdi...sira geldi " Kacis Plani"na..

Son düzenleme:
"Zoraki Kral "i sevdigimi soyleyemem ama hasta ve tatsiz hissetmeme ragmen izledigim"Siyah Kugu" ve ozellikle Natalie Portman muhtesemdi...sira geldi " Kacis Plani"na..

kaçış planın ilk yarısını izledim bugunde geri kalanını izleyeceğim güzel ,sürükleyici

En son Ya Sonra ile İncir Reçeli'ni izledim.Ya Sonra'yı önermiyorum ama İncir Reçelini şiddetle tavsiye ediyorum.

Sosyal Ağ filmini izledim
Facebookun doğuş öyküsü
Güzeldi film , beni sıkmadı
Sırf feysde ilişkisi yok yaptı diye , sevgilisiyle kavga eden ve aldığı hediyeyi yakma bölümü çok komikti..

Son düzenleme:
Remember Me (Beni unutma)
önceki gün izledik.. KEsinlikle çok güzel bir film tavsiye ederim.. :31:

Buarada Eyvah Ayvah 2 ye güzel diyenler
ben o filmi hiç begenmedim komikte bulmadım neresi bukadar sevildi anlamadım.. klasik komedi türk filmi..

Tavsiye edebileceğim diğer filmler

DEjavu -
The mist -
Knight and Day -
walk to remember -
wicker park -
i am legend -
jeux d'enfants-
the notebook -
lake house
not: seni seviyorum
7 kocalı hürmüz