Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllar önce izlediğim bir filmi, eşim izlememiş olduğu için dün akşam birlikte izledik. Filmin adı; "The Descent" ama Türkçeye "Ceheneme Bir Adım" diye çevirmişler. Filmin genel konusu şöyle; bir grup genç bayan bir mağara gezisi düzenlerler. İçlerinden Juno dışında hepsi bu mağaranın gezi kitapçıklarında yer alan, bilinen bir mağara olduğunu zannederler ama durum böyle değildir. Juno'nun amacı daha önce kimse tarafından keşfedilmemiş bu mağarayı, arkadaşlarıyla gezmek ve oraya kendi isimlerini vermektir. Çok geçmeden buna feci pişman oluyor ama son pişmanlık fayda etmiyor işte.
Açıkçası ben filmin çoğu sahnesinde gözlerimi kapadım. Korkutuculuğu yüzünden değil, klostrofobim olduğu için. Mağaralar, daracık geçitler, delikler... vs Kamera açılarını çok iyi ayarlamışlar, resmen oradaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Sıkıntısı hala üzerimde. :18:
Filmin bir de ikincisi varmış, onu da bu akşam izleyeceğiz. Hala yaşıyor olursam, yorumlarımı yazarım artık.
Az önce filmin ikincisini de izlemiş bulunmaktayız. Off! Resmen kalp ritmim sapıttı. Üstüme bir huzursuzluk çöktü. Bu filmi kesinlikle, dar alan korkusu olan insanlara işkence olsun diye çekmişler. O daracık yerlere girmeleri yetmiyormuş gibi bir de oralara sıkışıyorlar ya; öldüm öldüm dirildim. :84: Yaratıklar olmadan da bu film benim için gerilim filmi olurmuş.bu filmin müdavimi olarak sakın sakın kaçırma izle derim ilkinden daha gzel seri olarak zaten harika bir film...
zindan adası
çılgın bi film yaa
kafayı yicektim sonuna kadar merakla izlediğim ve sonunda ne olucağı hakkında tek bir şey bile düşünemediğim bi filmdi
''67 kim?'' güzel soru :44: