En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son Ya Sonra ile İncir Reçeli'ni izledim.Ya Sonra'yı önermiyorum ama İncir Reçelini şiddetle tavsiye ediyorum.

ben o incir reçelii izlemyeği çok istiyorum..
eşim bi gün aradı beni orda çalan şarkıyı dinletti bana..
o gün bugün izlemk istiyorum 13 şubattan vizyona girdi aradım bütün sinemaları bizim şehrimize gelmemiş gişe yapmaz tahminiyle hrhalde
çok üzüldümm
DVD sini alıp izleyeğiz inşallah..

buraya daha takılamıyorum ya
sınavlarım var :18:
hele bi bitsin de ondan sonra sabah akşam film izleyeceğim

Canım üzülme gidemedim diye.Benim şiddetle önermemin nedeni filmde geçen ana konu hakkında Türk insanının çok bilgisiz olması.Açıkçası işlenilmeyen konuları görmek de hoşuma gidiyor.Dvdsini izlersin:))
Erkek karakteri sevmedim ben bir de onu da söylemek istiyorum.

En son 72. Koğuş ve Çınar Ağacı'nı izledim.(Türk sinemesı kazansın diye vizyondaki bütün türk filmlerine gidiyorum.Sıkılacağım yakında:))
72.Koğuş hakkında ne çok iyi ne de kötü diyebilirim.Yavuz Bingöl'ün oyunculuğunu hiç beğenmedim.Çok dramatik bir karakterdi oysa o ama o duyguyu bana bir türlü veremedi.
Hülya Avşar'ı beğeneceğim de aklımın ucundan geçmezdi ama gayet iyi buldum.Bana kalırsa kadınlar koğuşu daha başarılıydı duygu yönünden.
Gelelim Çınar Ağacı'na ailenizle beraber gitmenizi öneririm.Zira filmin kendisi de bir aile filmi.Büyükanne ve onun çocuklarının yaşamlarından parçalar ve yaşlanmak temalı.

''temple grandin'' Çok beğenerek izledim,gerçek bir yaşam öyküsünden alıntı..

Tebessüm ederek,ders çıkararak izledim..İnanmanın,inanarak bir işe başlamanın ne kadar önemli olduğunu çok güzel anlatıyor...

Çınar ağacını izledim
kötü değil, fakat birisi bana film öner dese asla önericeğim bi film de değil

ben dün intikam yoluna gittim 3D. sırf nicolas cage oynuyor diye gittim. ama kesinlikle tavsiye etmem. iğrenç bir film olmuş. sadece kadınların çıplaklığını kullanmışlar. eşimle gittik utandım resmen. erotik filme gitsem ancak bu kadar olurdu heralde

Evet "up" yani "yukarı bak" çok güzel bir animasyondur.

Bilmem kaçıncı kez yine "wall-e" yi izledim Allah'ım olmaz böyle bir tatlılık, izlemeyen varsa eğer şidddetttleeeee tavsiye ederim. Hem büyüklere hem çocuklara hitap eden şeker ötesi bir animasyon. Çocuklarınızla zevkle izleyebilirsiniz.

Voooliiiiii- iVAAAAAAAAA

İce age 1

Wall-e 2

He birde Incredibles(İnanılmaz Aile ) de çok güzeldir

Bunu izledikten sonra kesinlikle Jack Jack Attack'i izleyin. Ailenin en küçüğü muhteşem bebek Jack Jack'in "yaramazlıkları" :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1286145748560

Çok tatlı yaaa, insan böyle bir bebeğim olsa diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…