• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Kaybedenler Kulübü ; Issız adam tarzı bir film , ama ben filme inanılmaz sinir oldum
Güldüğüm yerler oldu ama bir o kadar da beni uyuz etti filmdeki karakterler..

Hayatım Yalan (Just Go With it ) Ben bu filmi izlerken çok eğlendim , sizede tavsiyem muhakak izleyin.

Bağlanmak Yok (No Strings Attached ) çerez niyetine izlenilsi filmlerden.

Son düzenleme:
çok yeni bi film değil ama turist anjelina jolie ve johnny deep oynuyo pek bi beğendimmm bide animasyon olarak rio filmini izlemiştimm güzel bi filmdi

Hızlı ve Öfkeli 5:

Film amacından biraz sapmış olsada keyifli bir filmdi.
Hiç sıkılmadan izlenebiliyor ama sonu öyle bitti ki Hızlı ve Öfkeli 6 Geliyor.
Öyle bir yerinde bitti ki, aman allahım diyip kaldık koltuklarda.

Sinemaya gideceklere söyleyeyim hemen,
Son sahnede isimler çıkarken bitti sanmayın, sonuna kadar bekleyin bir sürpiz sizi bekliyor olacak :)

10/9 nefisti nefis

dün karayip korsanlarına götürdü aşkım beni harikaydıı :69:
film müziklerini çok beğendim.. iflm çok akıcıydı.. johnny deppe bayıldım zatenn :16:

Son düzenleme:
Dün izlediğim iki film;

Away We Go
Burt ve Verona... Eğlenceli bir çift... Verona hamile kalır ama yaşadıkları yerden memnun değillerdir. Çocuklarını daha güzel bir yerde büyütmek isterler. En azından etraflarında bir akrabaları ya da arkadaşları olmalıdır. Böylece kalkıp bir yolculuğa çıkar ve şehir şehir bütün tanıdıklarını dolaşıp, yerleşecek uygun bir yer ararlar. İşte film bu yolculuğun hikayesi.

Coraline
Annesi ve babası yazar olan Coraline, onların kendisine yeterince ilgi göstermediklerinden şikayetçidir. Yeni bir eve taşınıp, arkadaşlarından da olunca iyice mutsuzlaşır ancak çok geçmeden evde gizemli bir kapı keşfeder. Bütün isteklerinin gerçek olduğu bir dünyaya açılıyordur bu kapı. Gittikçe kapının büyüsüne kapılıp, diğer dünyaya daha çok geçmeye başlar ama aslında hiçbir şey onun zannettiği kadar kusursuz değildir. Şirin bir animasyon.

poster_black_swan.jpg

çok beğendim, çok başarılı bir film olmuş bence.

10-things-i-hate-about-you-7393834138401-01.jpg

nasıl izlememişim bugüne kadar bilmiyorum. çok güzel, çok eğlenceli bir filmdi.

300 Spartalı
tam bir görsel şölen Gerard Butler ve diğerleri çok iyiydi
- Oklarımız güneşi kapatacaklar. Akşamı getirecekler..
- Biz de gölgede savaşırız o zaman..

en son KAYBEDENLER KULUBÜ nü izledim vee cook begendim evet cinsel içerigi biraz fazla ama film genel olarak cok güzel ve baglayıcı :)kesinlikle tavsiye ediyorum.

en son KAYBEDENLER KULUBÜ nü izledim vee cook begendim evet cinsel içerigi biraz fazla ama film genel olarak cok güzel ve baglayıcı :)kesinlikle tavsiye ediyorum.

bu filme yorumlarım çoğu güzel zaten, ben izlemedim ama listeme ekliyorum en kısa zamanda izlicem

benim de listemde en kısa sürede izlicem:81:

bu kızın the o.c den hayranıyım
mutlaka izlicem arkadaşım :31:

izlemelisin arkadaşım ben bayıldım bu filme, oturup tekrar izleyebilirim:31:
ahh the o.c, keşke bitmeseydi:5:

İNCİR REÇELİ kızlarrr izlediğim en güzel filmlerden biri ve en çok ağladığım mükemmel bir film izlemeyen kalmasın derim :14:

En son prestij filmini izledim. Filmin kurgusu çok başarılı. Finali de gerçekten çok çarpıcıydı. Güzel bir filmdi.

afis-buried.jpg

bayıldımmm...
sıkılır mıyım diye çok kararsız kalmıştım izlemeden önce ancak filmi izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. kesinlikle tavsiye ederim.

Back