• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

29844_2.jpg

:53::53::53:

bu ne:53::53::53:
böyle bir film var mı gerçekten...

Son düzenleme:
127 saati en sonunda izledim
işin ilginç yanı sinemada değil netten izlemem oldu okadar bekledim ama ki adana sinemalarınn hiç birine gelmemiş
aslında gelsede gitmeği isteğim kalmamıştı malum filmn en önemli yerini biliyordum
nefret ederim gerçekten de bilerik film izlemekten
nese izledim güzel izlemeye değer
bir insann hayatta kalabilmek için çırpınışları etkileyici gerçekten

arkadaşlar ben dün akşam vizyona yeni giren,özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı 'ya sonra' filmini izledim.gerçekten çok hoş.ilginç bir aşk hikayesini anlatıyor.hem komik,hem çok duygusal.inanın o kadar duygusal ki çoğu yerde gözlerim doldu.bence izleyin derim.harika bir film...

arkadaşlar ben dün akşam vizyona yeni giren,özcan deniz ve deniz çakırın oynadığı 'ya sonra' filmini izledim.gerçekten çok hoş.ilginç bir aşk hikayesini anlatıyor.hem komik,hem çok duygusal.inanın o kadar duygusal ki çoğu yerde gözlerim doldu.bence izleyin derim.harika bir film...

özcan deniz:69: kesnlkle cok güzeldir yarın bnde gidcemm inşş

cehenneme adım 2 izledim bayıldım.ilk ben izledim sonra akşam eşimle tekrar izledim.tavsiye ederim arkadaşlar.tabi birincisini de izleyin o da muhteşem

"Black Swan"ı izledim.

Natalie Portman harikaydı. Zaten Leon'dan bu yana takipte olunan bir oyuncu kendisi. Ama bu film ile zirveye oturmuş bence.

Umarım en iyi kadın oyuncu oscarı da ona gider bu gece.

evet ben de bayıldım filme:16: natalie portman da ocarı kapı zaten :D

Zaten beklenen bir şeydi ama yine de çok sevindim ben.

Aslında en iyi filmde de Black Swan favorimdi. Her ne kadar The King's Speech'i de beğenmiş olsam da. Ama olsun ikisi de iyiydi. The Social Network'a gitmedi ya farketmez ikisi.:27:

Kaçış Planı'nı izledim.

'The Next Three Days'

çok sürükleyici, güzel bir Russell Crowe filmi :42:

black swan - siyah kuğu yu izledim bugün
film için birşey demiyorum ama
natalie portman için ne desem az kalır
bu müthiş performans mutlaka görülmeli
zira bu kadar iyisini bir kere daha görebilmek çok zor bence
hakikatten kendide bizde hissettik...

okseotu cocuklari vardi tvde onu izledim kalbe dokunan guzel filmdi

Son düzenleyen: Moderatör:
The Tourist 'ı izledim öyle aman aman bir film değil
Güldüğüm yerler oldu ama izlemeye değer değil pek..
Zaten sonu izlemeden de uyuya kalmış..

Back