• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

çarşamba akşam da televizyonda Kolera Günlerinde Aşk izlemiştim... uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi... bir türlü cdsini alamamıştım ; televizyonda izleyebildim... ama birçok sahneyi kesmişler o yüzden pek keyif almadım... bu filmin de kitabını okuyup çok beğenmiştim...

senelik iznimde ben Kolera Günlerinde Aşk ; arkadaşım da Ye ; Dua et ; Sev okuyup birbirimize anlatmıştık... bu hafta ikisinin de filmini izleme fırsatım oldu... :)

tesadüfen ikisinde de Javier Bardem oynuyordu... Kolera günlerinde aşkın filmini tvden izlememenizi ya da sadece kitabı okumanızı tavsiye ediyorum :34:

546.jpg

av mevsimi'ni izledim.yer yer etkileyiciydi tamam neyin ne olduğu filmin ortalarında bilinebiliyor
bende tahmin etmiştim ama gene de izlenebilir beğendim şener şen,çetin tekindor gibi ustalar
gene çok iyiydi tabi cem yılmaz da başarılıydı.

Av mevsimini izledim
Olayı hasta kız ceyladı sanırım onu görünce anlamıştım
Film beni sıkmadı ama benim için bir başyapıt değil , olamazda zaten..
Bayağıda güldüm filmi izlerken..

gece dehşet adasını izledim
güzeldi,korku filmi gibi kanlı vs.değil
gerilim filmiydi daha çok.

Eklentiler

• $dehset-adasi.jpg
    $dehset-adasi.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 43
Turisti izledim bu haftasonu Angelina Jolie ve Johnny Depp başrollerinde.Eh işte müthiş değildi ama güzeldi ayrıca iyi bi ikili olmuşlar yakışmışlar birbirlerine:):52:

scott-pilgrim-vs-the-world-filmini-turkce-altyazili-izle-seyret.jpg

Scott Pilgrim vs. The World Önce bir çizgi romanmış, ardından playstation oyununa da aktarılmış. Şimdi ise sinema filmi olarak karşımızda. Zaman zaman saçmalık gibi süşünüp biraz sıkılmış olsam da, film bittiğinde iyi ki izlemişim dedim. :31::31: Vermeye çalıştığı mesaj son sahnede çaktı beynimde. :28::28: İzlemenizi tavsiye ederim. Ama sıkılınca vazgeçmeden sonuna kadar izlemeye devam etmelisiniz bence. :34: Müzikler, oyuncular çok başarılıydı aynı zamanda.

Normalde korku filmeleri beni korkutmazdı hiç ama bu film etkilemişti gerçekten de. :31::31:
Hatta ilk izlediğimde gece uyuyamamıştım. :44::44: Ama 2. kez izlediğim zaman o kadar da etkilenmedim. Mahkemede geçen bölümlere bayılıyorum bu arada. Ardı ardına gelen akıcı diyaloglar çok etkileyiciydi. :31::31: Bir de Emily Rose'un avukatının gece boyu davayı incelemesi vs. çok hoşuma gitmişti. Bir daha izleyesim geldi şimdi. :31::31:

Sonunda bitti.. Baştan sona butun sayfaları okumam bır kac gunumu aldı :) ama tum ızlemedıgım ve sızden ıyı yorum alan fılmlerın afıslerını kaydettım..
özellikle tucem ve prensesin uykusuyum sızınkılerı... :34:

Az once zaman yolcusunun karısını ızledım cok guzeldı cok sevdım, ara sıra boyle farklı senaryolar uzerıne gıdılmıs aynı zamanda duygu yuklu olan fılmler ızlemeye aç kalmışlığımı hıssedıyorum izledikten sonra.. izlemeyenler varsa tavsıye edıyorum..

bu arada tavsiyeleriniz arasında shinning de önceki akşam izledim 80 li yıllar için çok iyiydi,
yazarın karısına bittik gülmekten kendımızı alamadık o tepkilerine çok hoştu izlemiş olmak güzel...

Normalde korku filmeleri beni korkutmazdı hiç ama bu film etkilemişti gerçekten de. :31::31:
Hatta ilk izlediğimde gece uyuyamamıştım. :44::44: Ama 2. kez izlediğim zaman o kadar da etkilenmedim. Mahkemede geçen bölümlere bayılıyorum bu arada. Ardı ardına gelen akıcı diyaloglar çok etkileyiciydi. :31::31: Bir de Emily Rose'un avukatının gece boyu davayı incelemesi vs. çok hoşuma gitmişti. Bir daha izleyesim geldi şimdi. :31::31:

benıde
gercekolaydan
alındıgı
ıcınetkılemıstıcanım

Devil; biraz basitti sanki, daha iyi olabilirdi bence ama uzunca bir süre asansöre binemicem sanırım :9:

Back