• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Az önce izledim. Çok ama çookk güzel bir film. Masal gibi olmayıp da gerçeklerden bahseden her türlü sanat unsuruna bayılıyorum. Bu da onlardan biri. Imdb notu da 8.0 zaten. :))

90.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dream (Rüya) - İlk kez bir Kim Ki Duk filmi izledim. Çok hoş bir film. Biraz deli manyak cinsinden yalnız... :18:
Müzikleri, oyunculukları, atmosferi çok sevdim. Seyirciye verilmek istenen gerilim duygusunu çok iyi yansıtmış. Jo Odagiri'nin muhteşem görünüşüne de ayrıca hayran kaldım. Çok yakışklı. :69: :31::31:

bimong.jpg

Son düzenleme:
kim ki duk filmlerini çok severim ama bunu seyretmedim galiba. Dream'ın konusu neydi

Netten aldığım özet: Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.

Girift, incelikle örülmüş öyküler yaratmadaki ustalığını yeni bir seviyeye taşıyan Koreli usta Kim ki Duk önceki eserleri kadar yankılara gebe ve cüretkar yeni filmi “Rüya”da düşler ve gerçeklik arasındaki sınırları bulanıklaştırıyor.

En son Newyork'da beş minareyi izledim.Pek beğenmedik biz ya.Tabi ki emeğe saygı ama,
umduğumuzu bulamadık pek.

Netten aldığım özet: Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.

Girift, incelikle örülmüş öyküler yaratmadaki ustalığını yeni bir seviyeye taşıyan Koreli usta Kim ki Duk önceki eserleri kadar yankılara gebe ve cüretkar yeni filmi “Rüya”da düşler ve gerçeklik arasındaki sınırları bulanıklaştırıyor.

Bu filmi galiba cnbce yayınladı tabii ben hiç bir şey anlamadım. Televizyondan seyredildiğinde malesef filmler tam anlaşılamıyor araya bir sürü şey giriyor ve kim ki duk öyle bir bakıpğta anlaşılacak bir yönetmen değil. Mesela ben yerli dizileri sadece fragmanlarını seyrederek takip edebiliyorum :)

Bu filmi galiba cnbce yayınladı tabii ben hiç bir şey anlamadım. Televizyondan seyredildiğinde malesef filmler tam anlaşılamıyor araya bir sürü şey giriyor ve kim ki duk öyle bir bakıpğta anlaşılacak bir yönetmen değil. Mesela ben yerli dizileri sadece fragmanlarını seyrederek takip edebiliyorum :)

Tvde kesiyorlar pek çok bölümünü zaten filmlerin. Tabi araya reklam girmesi de cabası. Bence bir daha izlemelisin. :31::31: Yani konuyu sevmesen bile Jo Odagiri için izlenir bence. :69::69:

En son geçen hafta Newyork' ta Beş Minare'yi izlemeye gittik.
Güzeldi ,sıkılmadan izledik.Özellikle efekleri ,görselleri güzeldi.

Back