- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim ki duk filmlerini çok severim ama bunu seyretmedim galiba. Dream'ın konusu neydi
Netten aldığım özet: Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.
Girift, incelikle örülmüş öyküler yaratmadaki ustalığını yeni bir seviyeye taşıyan Koreli usta Kim ki Duk önceki eserleri kadar yankılara gebe ve cüretkar yeni filmi “Rüya”da düşler ve gerçeklik arasındaki sınırları bulanıklaştırıyor.
Bu filmi galiba cnbce yayınladı tabii ben hiç bir şey anlamadım. Televizyondan seyredildiğinde malesef filmler tam anlaşılamıyor araya bir sürü şey giriyor ve kim ki duk öyle bir bakıpğta anlaşılacak bir yönetmen değil. Mesela ben yerli dizileri sadece fragmanlarını seyrederek takip edebiliyorum :)
erderhanı nasıl eğitirsin..??
çok tatlı ve sıcacık eğlenceli ailecek izlenebilecek bir filmm
prenses bu film korku filmi mi?:26:
prenses bu film korku filmi mi?:26:
Korku filmine benziyor, evet.