• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bright star
images

Muhteşem doğa manzaralarıyla bezeli bu romantik film, 1818 yılında, Londra’nın dışında geçiyor. 23 yaşındaki şair Keats, genç komşuları Fanny Brawne’la gözlerden ırak bir ilişkiye girer. Birbirlerine bağlılıkları güçlenir, aşkları alevlenirken bazı engelleri aşmaları gerekir: Fanny’nin annesi, Keats’in en yakın arkadaşı Brown ve genç şairin amansız hastalığı…

Altın Palmiye sahibi tek kadın yönetmen olan Oscarlı yönetmen Jane Campion’ın yeni filmi BRIGHT STAR, yönetmenin en iyi filmi olmaya da aday gösteriliyor. 25 yıllık hayatına 3 şiir kitabı sığdırmayı başarmış olan ve veremden ölen ünlü İngiliz şair John Keats’in yaşamının son yıllarını ve bu esnada moda öğrencisi Fanny Brawne’la yaşadığı aşkı anlatan film 2009 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adayı oldu

açıkcası biraz sıkıcıydı biyografi olmasından da kaynaklanıyor olabilir.

bu kız beni aşar. sırf 2010 filmi diye indirip izlediğim bi film
akıcı değildi ama keyifliydi :)

bu-kiz-beni-asar-201x300.jpg

Bu-K%C4%B1z-Beni-A%C5%9Far.jpg

güzel bi biyografiydi merakla izledim :)

Emmy+Temple+Grandin.jpg

Dr.Temple Grandin:
1195648.jpg

Yapım:2010 ~ ABD Tür:Biyografi, Dram Yönetmen:Mick Jackson Oyuncular:Claire Danes, Julia Ormond, David Strathairn, Blair Bomar, Charles Baker, Cherami Leigh, Catherine O\'hara, Gerry Robert Byrne, Barry Tubb, Jessica Wilson, Melissa Farman, Tamara Jolaine Senaryo:Merritt Johnson, Christopher Monger Senaryo (Kitap):Temple Grandin, Margaret Scarciano Yapımcı:Anthony Edwards, Scott Ferguson, Dante Di Loreto Görüntü Yönetmeni:Ivan Strasburg Müzik:Alex Wurman Süre:1 saat 48 dkGösterim Tarihi:06 Şubat 2010 (ABD)

Konusu: Tüm hayatı boyunca ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm çevresi tarafından yanlış değerlendirilen Otistik bir kadının onlara unutamayacakları bir ders veren etkileyici hikayesini anlatır

The Tourist
the-tourist.jpg

the_tourists_angelina_jolie.jpg

the_tourist_angelina_jolie.jpg

2010_the_tourist_018.jpg

the_tourist07.jpg

Yapım:2010 ~ ABD, Arjantin, Fransa Tür:Aksiyon, Belgesel, Dram, Gerilim, Macera, Romantik Yönetmen:Florian Henckel von Donnersmarck Oyuncular:Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Rufus Sewell, Raoul Bova, Birol Tarkan Yıldız, Timothy Dalton, Steven Robertson, Ralf Moeller, Clément Sibony, Daniele Pecci, Steven Berkoff, Alessio Boni, Christian De Sica, François Vincentelli, Jean-marie Lamour, Julien Baumgartner, Bruno Wolkowitch, Igor Jijikine, Liputin, Marc Ruchmann, Mhamed Arezki, Nino Frassica, Vladimir Tevlovski Senaryo:Christopher McQuarrie, Julian Fellowes, Jeffrey Nachmanoff, William Wheeler Senaryo (Kitap):Jérôme Salle Yapımcı:Roger Birnbaum, Jonathan Glickman, Gary Barber, Tim Headington, Graham King, Lloyd Phillips Görüntü Yönetmeni:John Seale Müzik:Ferdi Tayfur, Gabriel Yared Dağıtım:Pinema FilmFilmin Websitesi:www.thetourist-movie.comSüre:1 saat 44 dkGösterim Tarihi:10 Aralık 2010 (Türkiye)

ben keyifle izledim ama beklediğimede değmedi.
Depp'i cok severim bu filmdede cok yakısmıs görsel olarak Jolie yine muhtesemdi.
fakat bol aksiyonlu bekliyorduk olmadı gerilim türüne koymuslar hiç yeri değil:)

gozumyollarda
kaldı
pırtısımın
valıdesı
tavsıyeederımmcanımm
shuttle-dvd.jpg
Spoiler

Çok klişe buldum bu filmi :50: Film boyunca bahsi geçen tahta kutunun nasıl birşey olabileceğini düşünüp durdum .Meli kara kutuya sokmak için diğer insanların öldürülmesine hiç gerek yoktu .

Spoiler

geçen akşam üvey baba'yı izledim.dylan walsh'ın oyunculuğu süperdi
zaten adam alışık insan kesip biçmeye.nipt/tuck dizisinden:52:

Eklentiler

• $235157174_88378992.jpg
    $235157174_88378992.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
güzel bi biyografiydi merakla izledim :)

Emmy+Temple+Grandin.jpg

Dr.Temple Grandin:
1195648.jpg

Yapım:2010 ~ ABD Tür:Biyografi, Dram Yönetmen:Mick Jackson Oyuncular:Claire Danes, Julia Ormond, David Strathairn, Blair Bomar, Charles Baker, Cherami Leigh, Catherine O\'hara, Gerry Robert Byrne, Barry Tubb, Jessica Wilson, Melissa Farman, Tamara Jolaine Senaryo:Merritt Johnson, Christopher Monger Senaryo (Kitap):Temple Grandin, Margaret Scarciano Yapımcı:Anthony Edwards, Scott Ferguson, Dante Di Loreto Görüntü Yönetmeni:Ivan Strasburg Müzik:Alex Wurman Süre:1 saat 48 dkGösterim Tarihi:06 Şubat 2010 (ABD)

Konusu: Tüm hayatı boyunca ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm çevresi tarafından yanlış değerlendirilen Otistik bir kadının onlara unutamayacakları bir ders veren etkileyici hikayesini anlatır

bu filmi kesinlikle izlemeliyim.

Spoiler

Çok klişe buldum bu filmi :50: Film boyunca bahsi geçen tahta kutunun nasıl birşey olabileceğini düşünüp durdum .Meli kara kutuya sokmak için diğer insanların öldürülmesine hiç gerek yoktu .

Spoiler

canımpamuksekerım
benıetkıleeyen
fılmde--gercektede
dunyada*varolan*kadıntıcaretını*ısleyısı--bızekurgu-gııbıgelsede*gercekten-evdencıkıp
kacırılan
tanımadıgı*bılulkede-genelevlere-satılan-kadınlarvar**o-kızlarda-bırı-mezara
dıgerıde-baskaulkeye*kadıntıcaretıne-kurbangıttı*evlerınedonemedıler

3796898371_4f215d8ff6_o.jpg

Guzeldı ve acıkccası esterden oyle bısey cıkacagını dusunmemıstım.

Son düzenleyen: Moderatör:
canımpamuksekerım
benıetkıleeyen
fılmde--gercektede
dunyada*varolan*kadıntıcaretını*ısleyısı--bızekurgu-gııbıgelsede*gercekten-evdencıkıp
kacırılan
tanımadıgı*bılulkede-genelevlere-satılan-kadınlarvar**o-kızlarda-bırı-mezara
dıgerıde-baskaulkeye*kadıntıcaretıne-kurbangıttı*evlerınedonemedıler
Spoiler

Canım kadın ticareti konusunda hem fikirim. 2 erkegin acımazca ölürmesine onca işkenceye anlam veremedim. Kısacası amaçlarına ulaşmak için yapılanlar saçma geldi .

Spoiler

Son düzenleme:
Canım kadın ticareti konusunda hem fikirim. 2 erkegin acımazca ölürmesine onca işkenceye anlam veremedim. Kısacası amaçlarına ulaşmak için yapılanlar saçma geldi .
Haklısın pamuksekerım cok kotu sekılde olduler .Kız otekı psıkopatıda hakkını vererek oldurdu ıyı oldu ama.

bu filmi çok görüyorum ama izlemek nasip olmadı
bir ara izleyeceğim inşallah
umarım izlediğime değer,prensesfb değer mi?ona göre izleyeyim:21:

Canımm herkesınn begenısı ayrıdır tabıı ben begenmıstımm.Umarım sende begenırsın cok sasırıosun ama ben sasırmıstım acıkcası

Back