• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızın mı finaldeki durumu:26:
ya evet saçma yerleri vardı
ama şu şey bölümleri çok sıktı beni.adam geliyor dövüyor,kadın geliyor yemek yediriyor.hep aynı ya
sonu farklıydı diğer filmlerden

evetcanım
donudegısıktıepeyy
kadınınkulagına
nesoyledıacaba
dımı

ben dün gece tanrının kitabını izledim muhteşem bi film tavsiye ederim...

Prensesin Uykusu

Çağan Irmak'ısürekli takip ederim . Bir sürü filmi benim için vazgeçilmezdir ayrı bir yeri vardır ama şunu diyebiliyorum ki "prensesin uykusu" Çağan 'ın en iyi işlerinden biri. Başladığı andan itibaren klişelerden sıyrılıp - hatta yer yerde klişe filmlere epey gönderme yapmış - farklı diyarlara götürdü. Filmin içindeki animasyon enfesti , cast seçimi çok çok başarılıydı .Genco Erkallı sahneler mükemmeldi. müzikleride redd grubundan çıktığı için epey doyurucu oldu film. Bitiminde salondan çıkarken içimde kocaman bir gülümseme vardı . Çağan Irmak aşmış ,artık gişe filmi kaygısı taşımadan yapıyor bu işi ve umarım bu yolda ilerler.

Prensesin-Uykusu.jpg

"SALT" gerçekten güzeldi...

Eklentiler

• $Ajan-Salt1.jpg
    $Ajan-Salt1.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 54
biraz önce silinmiş mesajlar filmini izledim
idare eder,konusu farklıydı :)

Eklentiler

• $SILINM~1.JPG
    $SILINM~1.JPG
    18 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
126207508_7a2124d4a8_o.jpg
seytancarpması
gercektenetkılendım
genelde
seytanlıfılmlerbenıetkılıoo
epey

ya ben bu filmden fazla etkilenmedim.2 ay önce falan izlemiştim hem de gece yani
sadece kızın sevgilisinin yanındayken olan olayda korkmuştum
yani sürekli konuşmalar vardı.exorcist gibi değildi.bence exorcist daha iyi,tabi zevk meselesi:)

Av Mevsimi

Büyük ihtimal herkes filmin kadrosuna güvenip gidecektir ki ben öyle yaptım ama maalesef filmin ilk 20 dakikasından sonra vasatın altında olacağını anladım aslından büyük beklentiylede gitmememiştim. Çok basit ve yavaş ilerleyen bir senaryosu var.Sonu elbette ki çok kolay tahmin edilebilir. Bir kaç ayrıntı dışında izlemeye değmez diyebilirim. Bunun yerine herhangi bir polisye dizinin bir bölümünü izlemeniz yeterli ki zannediyorum kurgusu daha başarılı olacaktır.

av-mevsimi-bd.jpg

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

İlk iki filmine kıyasla zayıf olmuş, beni hiç içine çekmedi,biraz oldu bittiye gelmiş daha çok çocuklara yönelmiş ayrıca 3D izlemek isteyen varsa hiç tavsiye etmiyorum ,filmden alacağınız hazzı yarıya indiriyor.

the-chronicles-of-narnia-the-voyage-of-the-dawn-treader.jpg

Av Mevsimi

Büyük ihtimal herkes filmin kadrosuna güvenip gidecektir ki ben öyle yaptım ama maalesef filmin ilk 20 dakikasından sonra vasatın altında olacağını anladım aslından büyük beklentiylede gitmememiştim. Çok basit ve yavaş ilerleyen bir senaryosu var.Sonu elbette ki çok kolay tahmin edilebilir. Bir kaç ayrıntı dışında izlemeye değmez diyebilirim. Bunun yerine herhangi bir polisye dizinin bir bölümünü izlemeniz yeterli ki zannediyorum kurgusu daha başarılı olacaktır.

av-mevsimi-bd.jpg

:53:Hadi ya :44: Bugün izlemeye gidecektim .Bu yorumunu okuyunca içimdeki istek söndü :59:

prensesin uykusu :31:
muhteşemdi..
adamın hayata inat sürekli gülümsemesi beni çok etkiledi..

Back