• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Memlekette Demokrasi Var

Sinemada izleyecek film bulamayınca bir ümit güzel olur diye girdik bu filme, sonunu getirmek mümkün olmadı tabi ki yarıda bırakıp gittik. İzleyeni salak yerine koyan , siz buna gülersiniz diye bir kaç kötü şakanın üstüne üstüne giden , güzel bir konuyu rezil eden , zaten kaç saat süren filmde flasback yapan saçma sapan bişey , yazıktır para veripte gidip izlemeyin.

5825-poster_200.jpg

Son düzenleme:
en son testere 7'yi izledim netten,altyazısı sonradan gelmesine rağmen iyiydi
konu tam beklediğim gibiydi.dr.gordon falan
ama jill tuck'a acıdım ya

av mevsimi 7/10
images

ödül peşinde 2010 5/10
images

when in rome 2010 komik sahneleri vardı İtalya'yı da severim zaten :66:
ask-cesmesi-when-in-rome-2010-tr-dublaj-online-izle-tavsiye.jpg

the last station (bunu daha önce eklemiş olabilirim hatırlayamadım)
tolstoyun hayatından kesitler içeriyor. keyifliydi fakat yavas ilerleyen bi konusu var

The%2BLast%2BStation%2B-%2BA%25C5%259Fk%25C4%25B1n%2BSon%2BMevsimi%2Bposter.jpg

biraz önce bu filmi izledim.idare eder
sonu çok garipti:9:
yine de tavsiye ederim:)

Eklentiler

• $iskence.jpg
    $iskence.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

500 Days of Summer / Aşkın 500 günü

Eğer benim gibi romantik komedilerden hoşlanmıyorsanız ama genede filmlerde gerçekçi aşk hikayeleri arıyorsanız bu filmi şiddetle tavsiye ederim. Aynı filmi ikinci kez pek izlemem ama bu film 3 kez izlediğim nadir filmlerdendir.

cennet gibi....
süperrrr romantik komedi
kesinlikle tavsiye ederim
abartısız 4 kez izledimm:40::40:

Herkese merhaba dün akşam Av Mevsimi'ni izledim, daha önce okuduğum bütün olumsuz yorumlara ve kendi önyargılarıma rağmen ısrarla gittim ve çok beğendim film çok uzundu yine de başından sonuna kadar sıkılmadan izledim pek çok kişinin polisiye ve cinayet beklentilerini karşılayamamış olmasına rağmen cinayetlerin insanlar üzerindeki psikolojik etkisi çok iyiydi bence ayrıcabana yıllar önce okuduğum bir kitabı hatırlattı jean christophe grange'ın sanırım Leyleklerin Uçuşu adlı kitabıyla Av mevsimi'nin kurgusunu çok benzettim, kitabı okuyanlar ve filmi izleyenler belki bu ayrıntıyı farketmişlerdir dediğim gibi olumsuz yorumlara aldanmadan bu filmi sinemada izleyin,
Ayrıca filmin ilk yarısında tekmeleriyle filme yorumda bulunan bebeğim ikinci yarısında çok gerilmiş ki hiç ses çıkmadı bir an filmden çıksam mı diye düşündüm ama tuttum kendimi ve sonuna kadar izledim

''BAŞKA DİLDE AŞK''

Şiddetle tavsiye ediyorum, öğlen arkadaşımla izledim ve halen etkisindeyim..Romantik, güzel, ilginç bir film. Toplumsal bi mesaj da veriyo aslında.. Gerçekten son zamanlarda izledğim en iyi yerli yapıtlardan. MERT FIRAT'ın oyunculuğu zaten ayrı bi konu. Adam gerçekten döktürmüş, aşmış. Resmen filmin içine çekiyo sizi oyunculuğuyla..

konusu
nasıldı
canım
bırazanlatırmısın

bi ailenin çocukları kayboluyor ve sonra ölü bulunuyor sonra çift de bunu yapanın yanına bırakmıyor ve o kişiden hınçlarını alıyor.fazla da ayrıntılı yazmim ama izlenilir film yine de
testere gibi bu kadarını söyleyeyim:))

bi ailenin çocukları kayboluyor ve sonra ölü bulunuyor sonra çift de bunu yapanın yanına bırakmıyor ve o kişiden hınçlarını alıyor.fazla da ayrıntılı yazmim ama izlenilir film yine de
testere gibi bu kadarını söyleyeyim:))

tamamcanım
bende
bakayım
bulursamızleyım
merakettım

bu akşam izledim noel meleği...

çoook güzel romantik biraz da dramatik bir film...
:69:

495.jpg

Ye ; Dua et ; Sev izledim bugün... çok keyifliydi ; bazı sahnelerde ister istemez kendi hayatını da sorguluyorsun... kitabını okumamıştım ama filmini tavsiye edebilirim...

Son düzenleme:
Back