• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Çoğunluk - Seren Yüce'nin filmi
Bartu Küçükçaglayan çok iyiydin
ama ben bazı sahneleri; yanımdaki küçük çocuğun, anne bu agbi bu ablaya ne yapıyor deyip durması ve annenin çocuğun gözlerini kapatmaya çalışması ve çocuğun annenin elinden kurtulmaya kaçmaya çalışması yüzünden izleyemedim tam :1:

bayıldım filme

Erkan Can ağbimizi bekledi ama bütün salon büyük bir sabırsızlıkla, ben de dahil, hissettim ben vallahi bu durumu, o çıkınca bi insanlar dik oturdu falan koltuklarından kabardılar.

ne oluyor nedir anlamıyorum ki

o filmde Erkan Can varsa bi başka zevkli oluyor

Alfred Hitchcock un filmlerini izledim şu son iki günde tam sayısını veremeyeceğim
15 den sonrasını sayamadım kaydirigubbakcemile3

harika bir filmdi kesinlikle tavsiye ederim :gitme:
images

Ben bu film 2 ay önce izlemiştim
Çok hoş bir film zemuszemus

Son olarak cumartesi günü
Ye Dua Et Sev' i izledim
İzlerken eğlendim biraz uzun bir film ama ama sıkmıyor insanı
Birde filmin başında bir sürü yemek yiyorlar
Açıkıyor insan onları gördükçe
Makarnalar , pizzalar .. Filmden sonra bayağı tıkındım sempatiksalakcinni

Letters to Juliet; çok hoş filmdi, epey zırladım sonunda kaydirigubbakcemile3

Esrarengiz kadın ı izledim 2 gün önce biraz dramatik ama güzel film sonuna kadar izleyin etkileyici

pazar günü RED isledim eğer aksiyon seviyorsanız ve yanında biras komedi gerçekden güzel bir film ortaya çıkarmışlar :)

Evett kesinlikle harika bi film di RED.. ben çok eğlendimm tavsiye ediyorum kızlarr..

$simsekhirsizi.jpg
En son Dün Şimşek Hırsızını seyrettim macera sevenler için güzel bir film ben çok beğendim özellikle dublajı çok hoşuma gitti :)

$Ejderhanı-Nasıl-Eğitirsin-How-To-Train-Your-Dragon.jpg
Ve hemen arkasından Ejderhanı nasıl eğitirsin? i seyrettim güzel bir animeydi sevginin nelere kadir olucağını anlatmış hoş bir film çocuklardan çok yetişkinleri seyretmesi gereken güzel bir kurgu..

remember me (2010)
Sıkıcı bi film değildi htta cok kısa sürdü gibi geldi bana
izlenilebilir ama izlenmesede kayıp değil yerimseniben
bu nasıl bi eleştiri oldu böyle :1:

617265626970.jpg

Benim eklediğim film afişlerine ne oluyor yahu? :bbo: Başka şeyler gözüküyor. kötükedihüso

baska ne ızledınn gerılım olarak ben uveybaba yı ızledım guzeldı

Son zamanlarda izleyip beğendiklerim; The Ruins, Resident Evil serisi, Mirrors 2, A Nightmare on Elm Street, Unthinkable, After Life ve Shelter. Hepsi çok güzeldi..

Son düzenleme:
Back