• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

remember me (2010)
Sıkıcı bi film değildi htta cok kısa sürdü gibi geldi bana
izlenilebilir ama izlenmesede kayıp değil yerimseniben
bu nasıl bi eleştiri oldu böyle :1:

617265626970.jpg

aynen ben de böyle düşündüm filmi izleyince
iyi ya da kötü diyemedim fena değildi:)

MV5BMTQ5NjQ0NDI3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI0MjEzMw

2006 yapımıymış
dram
bi ara sıkıldım ama
adamın mücadelesi,çocuğun masumiyeti..
çok duygulandım

Daha önceki adam da geçirmişti cinnet, filmde.
Birde Stephan King'in "Cinnet" filmi var. Onu izledin mi prensesim? opuyorumnanaktan Afişini koyayım onunda. Devam filmi bu.

120333_2.jpg

aaa bunu ızlemedım sanırım tatlımmm ben ılkını ızledım hanı cocugu karısı kendı ucu bekcı gıbı bı otelmıydı neydı oraya gıdıodu kalmaya sonra yavas yavas delırmeye baslayıp cınnet gecırıodu
stephan kıng severım sanırım ıkıncısını ızledımm
stephan kıngn falcı sını ızledınmı ben kıtabını okumusutumm epey oncee sonra fılmıde cıkmıs oda guzeldı tatlıskom

aaa bunu ızlemedım sanırım tatlımmm ben ılkını ızledım hanı cocugu karısı kendı ucu bekcı gıbı bı otelmıydı neydı oraya gıdıodu kalmaya sonra yavas yavas delırmeye baslayıp cınnet gecırıodu
stephan kıng severım sanırım ıkıncısını ızledımm
stephan kıngn falcı sını ızledınmı ben kıtabını okumusutumm epey oncee sonra fılmıde cıkmıs oda guzeldı tatlıskom

Devam filmi derken bunun yönetmeni başka tatlişim. Bu "Cinnet" "Stephan King"in 2 bölümden oluşuyor bildiğim kadarı ile. İzlemedim ben de.
kaydirigubbakcemile2
Senin dediğin otelde karısı, çocuğu, kendi olan izlemişsin onu, o tek film zaten. Bu başka yönetmenin canım. Bunu da izle derim. aklinialirimsmile

Pers Prensi :Zamanın kumları
*gerçekten çok güzel bi filmdi.prens destan (jake) çok iyi oynamış kadro çok iyiydi..kesinlikle izlenmesi gereken bir film.ve filmin sonundaki bitiş müziğine bayıldım anında indirdimm..Tawsiye edilirr :)

Red; son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Tavsiye ederim..

Devam filmi derken bunun yönetmeni başka tatlişim. Bu "Cinnet" "Stephan King"in 2 bölümden oluşuyor bildiğim kadarı ile. İzlemedim ben de.
kaydirigubbakcemile2
Senin dediğin otelde karısı, çocuğu, kendi olan izlemişsin onu, o tek film zaten. Bu başka yönetmenin canım. Bunu da izle derim. aklinialirimsmile

tamam canım benım ızlerımmmm sende ızlersen yorum yaparsın tatlım oldumu

Back