• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son sinemada 2010 yapımı Christopher Nolan ın başlangıç isimli filminiizledim..gerçekten uzun zamandır izlediğim en farklı konulu ve lginç filmdi..böyle bir film beklemiyordum çok şaşırdım ..
ama çok hoşuma gitti ..farklı konuları olan filmleri severim zaten hep..
izlenilmesini tavsiye ediyorum ..
ayrıca 2009 yapımı David Fincher in benjamin buttonun tuhaf hikayesi isimli filmini de şiddetle tavsiye ederim..çok başarılı bir yapıt bence ..
konusu da çok farklı ...
hayata tersten bakmanın ve hayatı bir de böyle algılamanın ne kadar farklı olduğunu göstermişti bana ....
leonardo di caprio son zamanlarda hep psikolojik filmlerde yer alıyor ...başarılı olduğunu da düşünüyorum ..
bir de 2010 yapımı Martin Scorsese imzalı zindan adası filmi vardı .onda da di caprio oynamıştı ..o da çok ilginç bir filmdi ...

Karanlık Saatler.

sm-135357.jpg

i hate valentina's day izledim hiç beğenmedim
the lovely bones(cennetimden bakarken) çok iyi değildi ama üzücüydü çocuğa yapılanlar

Goya' nın Hayaletleri' ni izledim, Milos Forman' dan
1792 İspanya' sını, karanlık olayları, herkesin bildiği ama göz yumduğu, göz yummak zorunda kaldığı devirler. Hüngür hüngür ağladım izlerken. Film etkileyiciydi oyunculuklar mükemmeldi. Natalie Portman şapka çıkartmış, yaşattı bana her şeyi, ayrıca Javier Bardem hakkında yazacak tabi ki de bir şey yok, inanılmaz yeteneğini yine konuşturmuş ve Stellan Skarsgard olmasaymış filmin başından sonuna kadar ağlayacakmışım. Umut, iyilik, mutluluk, yaşama sevinci katıyor filme, hayaletlerin ressamı olmasına rağmen. Hayatın gerçek yüzünü gösteriyor eserlerinde, ama umudu sevinci hep var, yüzünde hep kocaman bir gülücükle dolaşıyor, her şeyi görüyor, her şeyi izliyor, çoğu zaman pasif olsa da onun varlığı yetiyor.
Dünyayı güzellikler kurtaracak yerimseniben
İyi, mutlu, şükretmesini bilen insanlar var hayatta, eğer onlar var olmazlarsa, dünya dönmeyi bırakır, güneş ışılarının üstünü örter, deniz küser sabah mahmurluğundaki çarşaf misali yüzeyine bir dalga dahi katmaz.. a.s

Arkadaslar aranızda onlıne fılm ızleyenler var mı? fılmde sorun cıkmadan rahat rahat ızleyebılcegım site önerırmısınız ?

The Ruins, Resident Evil: Afterlife, Mirror 2, The Time Travaller's Wife; hepsi birbirinden güzeldi ama Resident Evil: Afterlife olağanüstüydü.

Hımm ben tam bir film manyağıyımdır çok severim çoook
aşk filmi olarak önereceğim en mükemmel film jeux d'enfants..Aksiyon ve dram olarak Kesinliklee Léon
Gerilim ve korku filmi Paranormal Activity ( yalnız bu film amatör çekim bir film ve korkutan yönü konu edilen karakterlerin ve olayın tamamen gerçek olması bu yüzden ben çok tırstım açıkçası eheh ) ; Hayvanları çoookk seven bir insan olarak HACHİKO adlı filme bayıldım Sadakati anlatıyor bu filmdede ... Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım eheh :) Haaa birdeeee Amélie var BUnları kesin izlemelisiniz zemuszemus

The Italian Job (2003)
F. Gary Gray yönetmenliğinde
Jason Statham ve Edward Norton' ın olması zaten benim gözümde o filmi baştan harika yapmıştır.
Çok hareketli eğlenceli bir filmdi.
Kesinlikle öneriyorum :delphin:

Hımm ben tam bir film manyağıyımdır çok severim çoook
aşk filmi olarak önereceğim en mükemmel film jeux d'enfants..Aksiyon ve dram olarak Kesinliklee Léon
Gerilim ve korku filmi Paranormal Activity ( yalnız bu film amatör çekim bir film ve korkutan yönü konu edilen karakterlerin ve olayın tamamen gerçek olması bu yüzden ben çok tırstım açıkçası eheh ) ; Hayvanları çoookk seven bir insan olarak HACHİKO adlı filme bayıldım Sadakati anlatıyor bu filmdede ... Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım eheh :) Haaa birdeeee Amélie var BUnları kesin izlemelisiniz zemuszemus

Hachiko kesinlikle izlenmesi gereken bir film. gerçek bir hikaye olması ise insanı başka türlü etkiliyor. opuyorumnanaktan

en son cehennem filmine gittim. ve türklerin korku filmi yapmaması gerektiğini anladım. korkudan çok sıkıldım ve güldüm :D hiç iyi olmamış.

Dün 'Yuuki' adında Japon yapımı bir film izledim.Adı nedeni ve tedavisi bilinmeyen bir hastalığın dünyadaki 8. vakası Yuuki.Bu bilinmeyen hastalığa rağmen hep hayat dolu neşeli inanılmaz enerjik.Filmin başında bir 'arigatooo' deyişi var ki o sesi duyunca bile bir neşeleniyor insan:asigim: Filmde ön plana çıkan duygu arkadaşlık.Hastaneye Yuukiye güç vermek için gelen arkadaşları Yuuki'den güç alarak çıkıyor hastaneden.Film başından sonuna dudaklarda tebessüm gözlerde yaş şeklinde izleniyor.Her saniyemizin değerli olduğunu da şu sözleriyle belirtiyor Yuuki;

"Bir yılın değerini, giriş sınavına giren bir öğrenciye sor.
Bir ayın değerini,erken doğum yapan bir anneye sor.
Bir haftanın değerini,haftalık dergi yayıncısına sor.
Bir saatin değerini,buluşmayı bekleyen sevgiliye sor.
Bir dakikanın değerini,treni kaçırmış yolcuya sor.
Bir saniyenin değerini,kazadan son anda kurtulan birine sor.
Bir saniyenin bile onda birinin kıymetini,olimpiyattan gümüş madalyayla dönen bir atlete sor.
Zaman akmaya devam edecek.Bu yüzden, sahip olduğun her an çok değerlidir,yaşadığın her gün, sana verilmiş bir armağandır!!"

Stone (2010)
sinemalarda izlerseniz keyif alabilirsiniz de alamayabilirsiniz de tabii zevkler farklı :1:
ben zevk alırken 3 arkadaşım film bitip de ışıklar yandığında bön bön bakıyorlardı
ee ne oldu şimdi dediler aynı anda kaydirigubbakcemile3

Robert De Niro ve Edward Norton performansları iyiydi
Milla Jovovich ise yürekleri yaktı hem bizim hem Robert agbinin :1:
kim iyi kim kötü neye göre kime göre sorunsalları yine bir film konusu olmuş
ee güzel olmuş yerimseniben

Son düzenleme:
The Accidental Husband; muhteşem bir filmdi. Baştan sona sırıtarak izledim, sanırım yakın zamanda tekrar izlicem sırnaşık şey

The Score; güzel filmdi. Aksiyon severlere tavsiye ederim..

Julia Roberts- Ye, Dua et, Sev.

Özellikle boşanmış yada boşanmak üzere olan kadınlar için müthiş bir rehber.

Back