- 1 Ekim 2007
- 715
- 2
- 44
- Konu Sahibi gxuxlxuxcxuxk
slm canimm,bnm inan bugun hic halimm yokk,kiz sabh kaklti verdim yogurdu kustuu,oglen zorla birz sebze verdimm,aksam yine kustu ne iciyor ne yiyor,cok kotuyum bn artik bu aralar dahada kotu oldu,artik halim kalmadi,bu aksam kustuu bagirdim yeter annem gucum kalmadi aci bana dedimm,banyoya soktumm,yan komsu gelip cok bagiriyorsun diye sikayet ettii,moral bnde yokk,komsu neden bagiriyon diyor bana bnde kizi banyo ettim istemi onsan dedimm,kiz korkuttunmu diyor ya,
la havle vela kuvveti illa billahh,,sabir sabir sabirr cok kotuyumm,
senin oglan en azinda babsiyla yada babasi yokken iyior en azinda su iciyordurr
bnm ki ne su ne yemk ne mama,artik mamada vermiyecm artik hic birsey vermiyecm,zorlamayacam ne yerse ne isterse yesinnn,artik bnde duzen yokk,psikolijm bozulmus ,bunalimda gibiyim valla,kimse beni anlamiyor esim kizi zorlama diyorrr,bi ara zorlamadim esim gordu hic birsey yemedigi zorla dedi yoksa hasta olacak dedii,simdi yine zorlama ne yerse yesin diyorr,bnde kiz acikmiyor ki bi yesinn,yani arkadasimmm ne yapacagimi sasirmisimmm,cok kotuyum bu seferr,kendimde birz rahatsizimmm,
komsuda sinirmi bozduuu
ikinizide optumm,bakalimm bi ne olacakk,sabirr,saglik
canımsın kıyamam sana..sıpa ne olacak şuna bak yaa..nasılda üzmüş seni..klava:bence sana tavır inat yapıyor..biliyor senin öyle üzüleceğiniz inadına yapıyor..aynı bizim gibi olmuşsunuz..aranızda inatlaşma olmuş..canım bide şey denesen.aynı benim gibi sofrayı hazırla..tabagına onunda yemek koy ve hiç bişey söyleme..siz yemeğinizi yeyin kalkın.o yerse yer yemezse hiçbişey yapma hiç laf söylemede..yemek yerken ona bakma bile hiç umrunda değilmiş gibi yap..biz öyle yaptık biraz işe yarardı..ama hala o huyunu bırakmadaı biz yemeğimizi bitiriyoruz ya ağlıyo yada bişey bulup içeri giriyo.2 gündürde sofrada konuşuyoda konuşuyo..görsen hiç susmuyo yememek için..bizim yemeğimiz bitiyo o hala başlayacak..sende bi dene ama çok sabırlı olacan asla hiç birşey demeyeceksin ve yemesede tabağı önünden alıp yüzüne bile bakmayacakasın.bir günde bunu yap bakalım..zaten yemiyo diyosun bidene.konşunda sanki kendi çocuklarına hiç kızmıyomu..ne yani bağırınca insan kapıya gelmeye utanır.klava:.hiç takma boşver öylelerini..canım allah kolaylık versin sabırlar versin..öpüyorum kendine dikkat et..unutma sen iyi olmazsan o asla iyileşemez..:1hug: