Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

Bizim doktorumuz onermiyor misal balik yagi. Onun yerine taze cekilmis keten tohumu koyuyorum omletine. Ceviz yiyor zaten. Omega 3 icin ille yag dayamaniza gerek yok yani.
Ben de bitkisel ürünlerden gelen OMEGA 3 ve hayvansal gıdalardan gelen OMEGA 3 un farklı olduğunu duymuştum. O yüzden balık yağı kullanıyordum.

Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
kızım 34 aylık. levrek ve çipura tarzı balıkları balıkçıda ızgara yaptırıp alıyorum onların yumuşak yerlerini yiyor. onun dışında yemiyor. balık yağı hiç denemedim. ben pek inanmıyorum açıkçası onlara. pazarlama ürünü gibi geliyor bana. ha balıklar ne kadar temiz orası da tartışılır tabi

Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Anne deglim canim henüz ama teyzem bi ara cocuklarina balik yagi veriyordu denk geldigmde banada mutlaka cocukken 1 kasik yedirirdi asla balik kokmuyor ve tadida gelmiyordu tamamen meyveliydi bide kokusuz balik yagi kapsülleri var olmadi onlardan verin bende öyleydim agzima sürmüyordum ama balik yedigim ve kapsül kullandigimdan beri kan degerlerim kilolu olmama ragmen cok iyilesti ..haftada bir somon yedirin yiyebiliyorsa yada hamsi filan zaten artik zamani geldi kışa girdik sayilir haftada bir veya iki kez balik türü yemesi cok daha iyi olur ton baligi anliyorum ne demek istedigini kurşun iceriyor metalden dolayi bende biraktim cok kisa süre önce ögrendim asiri ton balik tüketen biriydim bence baligin kendisini yemeye calistirin öyle daha saglikli olur

kızım 34 aylık. levrek ve çipura tarzı balıkları balıkçıda ızgara yaptırıp alıyorum onların yumuşak yerlerini yiyor. onun dışında yemiyor. balık yağı hiç denemedim. ben pek inanmıyorum açıkçası onlara. pazarlama ürünü gibi geliyor bana. ha balıklar ne kadar temiz orası da tartışılır tabi

Balıklar bayat olmadığı müddetçe hiç bir balığın içindeki civa vb tehlikeli madde oranı insana zarar vermez. En sağlıklısı taze balık vermektir.

Balıklar bayat olmadığı müddetçe hiç bir balığın içindeki civa vb tehlikeli madde oranı insana zarar vermez. En sağlıklısı taze balık vermektir.
bunu duyduğuma sevindim. teşekkür ederim

New life- Efa liquid kullanıyorum. Sadece onu seviyor. Değerleri de yüksek. İçmek istemediği ilaçları enjektörsüz şırınga ile veriyorum. Bir de öyle deneseniz?

Ya bi arkadasın cocugu cıleklı sut ya da kakaolu sut ıcerken ıcıne damlatıyordu. Dr u oyle onermıs. Hıc anlamadan ıcıyordu ama cocuk 4 yasında.:)

Jelibon seklinde olanlar varya hani meyve aromali fln onlardan deneseniz?

Bebeğiniz kaç aylık. Büyük oğlum balık ve balık yağını problemsiz yerken , küçük oğlum balığı hiç yemiyor. Balık yağını da içtiği gibi kusuyor. Zamana bıraktım ben durumu.
Merhaba benim kızım da içmiyordu bir türlü möllers aldım onu sevdi içiyor hatta 2. Şişeye geçtik.buarada ibrahim saraçoğlunun zeytinyağlı ton balığı var siyah etli.tavsiye ederim bir araştırın isterseniz

Merhaba. Benim oglumda balik yagi icmiyordu. Bende artik meyveli kefir yada meyve suyu icine karistirarak veriyorum. O sekilde faydasi gidiyomudur bilmiyodur bilmiyorum ama ceyrek bardak kadar karistiriyorum. Faydasi oluyo olacak ki daha az hastalaniyor artik ve istahi acildi cok zayifti kilo aldi biraz. Bu arada mölers elmalı balık yağından veriyorum. Sizde bu şekilde severek içtiği bişey varsa onun içine karıştırarak vermeyi deneyin bence.

Küçüğüm 4 yaşında balığı çok sever ama balık yağını iciremedim geçen portakallisini aldım bı kaç gün içti sonra kaçtı bende zorlanıyorum artık.

• Beğen
Reactions: vio
Bize doktorumuz “ligon kids” önermişti içinde sadece balık yağı yok tüm ihtiyacı olan besinler var maşallah diyim iştahını da açtı ve severek tüketiyor deneyin isterseniz.

3 yaşına girecek 9 aydır kullanıyor tadı çok güzel portakallı gibi

Eklentiler

• 1ADDA408-E91A-4334-942E-EC89EF492CD1.jpeg
    1ADDA408-E91A-4334-942E-EC89EF492CD1.jpeg
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
Kesinlikle easy fish oil i tek geçerim 👍 diğer hiçbir markayıniçmeyen kızım kendi gelio istiyor hee gün. Bazen easy fish oil multi alıyorum, bazen tek easy fish oil. Multi olanda balık yağına ek multivitamin oluyor, kızım onun tadına daha da çok bayılıyor, portakallı diye.

Jelibon formunda balık yağları var çocuklar severek yiyor neden onları denemiyorsunuz?

Easy fish oil çiğnenebilir olanlardan veriyorum bende. Peşinede biraz su ile yutuyolar

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize yatılı misafirim geldi hepsini tek tek okuyup döncem çok sağolun tekrardan

X