Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Canim biz portakalli olani kullaniyoruz...damlalikla veriyorum

Bence herhangi birşeyi yemek içmek istemeyen çocuğa ısrarcı olmamak gerekir.
Evet iyice soğutmamak adına zorlamayı bıraktım bende zaten burda önerilen her şeyi denemiştik neredeyse bi argivit dha ilgimi çekti onu aldım iyiki de sormuşum buraya sorunsuz kullanıyo bunu tadı çok güzel ve sadece bi kaç damlası yetiyo

2 yaşındaki kızım easy fish oil tablet yemiyor. Ablasi seviyor. Ocean multi balik yağı icirebildim ufakliga tadi cok kotu değil bence. Ama yan etki yapti bizde. Ishal yapıor

Keten tohumunun tadi nasil oluyor, aci olmuyor mu? Merak ettim ben de bu sekilde kullanmak isterim
Argivit dha aldım geçen hafta kızım sevdi. İçeriği ve tadı güzel herhangi bi yan etkisi de olmadı bence bunu deneyin sizde ishal yapıyosa

26 aylik ogluma Moller’s, Easy Fish Oil, Ocean verdim, hicbirini sevmedim.

Doktoru en son Argivit DHA’yi sever dedi, aldim ve bingo. Cok sukur severek iciyor.

Lakin bir sorum var. Kullanimina baktigimda “Gunde bir kez” yerine “1 kez 10 damla tuketilmesi” diyor. Doktor her gun demisti. Her gun veriyorum. Biraz konsantre bir urun oldugu icin hata mi yapiyorum diye dusunmeye basladim. Doktora sordum, yurtdisina gidiyor o gorene kadar belki daha hizli cevap alirim buradan.
Bende bunu aldım öneriye uyarak çok da memnun kaldım itirazsız sorunsuz içebildi:) doktoruna da sordum iyi bi balık yağı olduğunu onayladı bende her gün yazıldığı gibi veriyorum

1 hafta oldu alalı tamam duacınım gerçektende sorunsuz tüketiyo her gün. Böyle konsantre bişey olduğunu bilsem şurupla falan asla oyalanmazdım paramda ziyan olmazdı bittikçe bunu alcam artık. Şişesi minik bişey ama damla damla kullanıldığı için baya bi gidecek gibi çok sağol tekrardan
Tahmin etmiştim seveceğini çook sevindim ikiniz adına da 😅 Dediğin gibi kolay bitcek bi şişe değil ama yedekleyerek alıyorum zaten:) ablamın kızı da buna başladı onlar da çok memnun. Rica ederim bu arada faydam olduysa ne mutlu:)

Bende bunu aldım öneriye uyarak çok da memnun kaldım itirazsız sorunsuz içebildi:) doktoruna da sordum iyi bi balık yağı olduğunu onayladı bende her gün yazıldığı gibi veriyorum
Sorununuzu. Cozulmesine sevindim. Doktorunuz gunde kac damla diye belirtti?

Tahmin etmiştim seveceğini çook sevindim ikiniz adına da 😅 Dediğin gibi kolay bitcek bi şişe değil ama yedekleyerek alıyorum zaten:) ablamın kızı da buna başladı onlar da çok memnun. Rica ederim bu arada faydam olduysa ne mutlu:)
Merhaba. Kullanim sikliginizi ve kac damla olarak kullandiginizi ogrenebilir miyim?

Kızlar hepinize tek tek teşekkürler öneriler için, bahsettiğiniz markalar zaten denediğim markalar farklı ve aklıma yatan argivit dha oldu onu aldm geçen hafta. Konsantre bişey günde 10 damla veriyorum tadı ve içeriği çok güzel eğer benim gibi balık yağında zorlanan varsa mutlaka baksın derim benim kurtarıcım oldu

Kızlar hepinize tek tek teşekkürler öneriler için, bahsettiğiniz markalar zaten denediğim markalar farklı ve aklıma yatan argivit dha oldu onu aldm geçen hafta. Konsantre bişey günde 10 damla veriyorum tadı ve içeriği çok güzel eğer benim gibi balık yağında zorlanan varsa mutlaka baksın derim benim kurtarıcım oldu
Ayni sekilde oglumun bitirdigi tek balik yagi bu oldu. 20 gunde bitti bizim sise. Doktorla konustum, 6 ay sonra 1 sise daha kullanabilecegimizi soyledi. Balik yagi yilda sadece 2 sise kullanilmaliymis, devamli kullanilmamali bilgisini verdi.

Bende argivit veriyorum dediğnz gibi guzel gercekten doktor onerisiydi bizede. Geçen argivitin focus şurubunu kullanıp etkisini görünce balık yağındada gözüm kapalı güvendim.

Bende argivit veriyorum dediğnz gibi guzel gercekten doktor onerisiydi bizede. Geçen argivitin focus şurubunu kullanıp etkisini görünce balık yağındada gözüm kapalı güvendim.
Bende arayıştaydım diğerlerine göre fiyatı da uygun bende alcağım bugün Argivitten

Merhaba konuyla alakası yokta bir şey sormak istiyorum gerçekten bilmediğimden. Bana bu konunun bildirimi gelmiş mesela bazen bazı konularında bildirimi geliyor , bu neye göre oluyor cevaplayabilir misiniz çok merak ettim yani sistem otomatik mi tüm kullanıcılara bildirim atıyor yoksa bir şey mi işaretleniyor nedir ??

Benimkide aynı doktorumuz portakal suyuyla krıştır dedi. Tadı farklı gelsede içiyor şimdilik

merhabalar benim sizlere tavsiyem bir şekilde yemeklere vs karıştırarak vermek olacaktır.

Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Easy fishoil portakalli jelibon kivaminda olani kullaniyoruz. Oglumda asla yemiyor ve balik yagi icmiyordu bunu cok sevdi. Portakal aromasi balik kokusunu bastiriyor. Normalde oglum.portakalda yemez ama bu balik yagini sevdi

2.5 yaşındaki yeğenime balık yemediği içi dr tavsiyesi ile en temiz içerik ve kaliteli diye MÖLLer's tutti frutti aromalı olanını aldık ama çocuk değil ağzına almak kokusunu duyunca kaçıyor, asla içmiyor. Easy fish oil tablet önerenler olmuş, Möller gibi temiz içerikli mi acaba bilgisi olan var mı, bir de onu denemek istiyoruz?

2.5 yaşındaki yeğenime balık yemediği içi dr tavsiyesi ile en temiz içerik ve kaliteli diye MÖLLer's tutti frutti aromalı olanını aldık ama çocuk değil ağzına almak kokusunu duyunca kaçıyor, asla içmiyor. Easy fish oil tablet önerenler olmuş, Möller gibi temiz içerikli mi acaba bilgisi olan var mı, bir de onu denemek istiyoruz?
Bnde kullanıyorum cnm kızım hiç içmiyor bnde meyve suyu na katıyorum

X