Hiç bi şekilde balık yağı içiremiyorum

Anneler bana yardım edin kızım hiç bi şekilde balık yemiyo sadece ton balığına pek itiraz etmiyo onda da ağır metal olması ihtimlinden dolayı ben vermiyorum. Doktor mutlaka omega3 kullansın dedi ama aldığım şişeler çöp oldu hangi aromasını denediysem olmadı sizin çocuklarınız severek kullandığı balık yağı varsa yazar mısınız son çare bi de onları denemek istiyorum
Mollers tuttu Frutti aromalı balik yagi kullanıyorum ben kızıma. İstisnasız sevdiği tek şey nerdeyse. Tadı aynı eskiden tipitip sakizlari vardı, onun gibi. Denemediyseniz mutlaka deneyin.

Balık yağına ne zaman başlanıyor? 2 yaş kontrolüne götürdüm geçen hafta, doktoru hiç bahsetmedi. Balık yiyor mu diye bile sormadı, hani yediği için önermedi desem.

Balık yağına ne zaman başlanıyor? 2 yaş kontrolüne götürdüm geçen hafta, doktoru hiç bahsetmedi. Balık yiyor mu diye bile sormadı, hani yediği için önermedi desem.
Bize 10. Ayda başlattı doktorumuz. 3 yasa kadar düzenli kullanmamizi önerdi.

Easyfish oil veriyorum jelibon gibi
Adını da balık mitamini koydu her gün ödülmüş gibi veriyorum. İlk vereceğim zaman bir oyun sonucunda onu kazanmasını sağladım. Kazandığını düşündüğü için ilk yediğinde sevmedi gibiydi ama ödülüm diye yedi :KK70: sonra da alıştı her gün veriyorum

Balık yağı iğrenç :olamaz: bence balığı biraz daha deneyinç Çocuklar fish finger seviyor, o olabilir. Balık topları yapabilirsiniz, yanında patates kızartmasıyla yerler. Dimdirekt ızgara balık yapıp koymayın diyorum çocukllar öyle düz yemek sevmiyor biraz sevimli hale getirin bence yerler:KK50:
Aah ah denemez olur muyum neler denedim neler dediğim gibi sadece ton balığını biraz sevdi. Doktoruna da sordum geçen balık yemiyosa omega3 takviyesi iyi olur dedi

Efa mom kullanmak zorundayım kendim için, ben bile kustum kaç kez o jelatin eriyor iğrenç oluyor gerçekten :KK43: acaba eriyor da ondan mı midesi bulanıyor haklı çünkü :KK43: ben dolapta tutuyorum doktoruma sordum sorun olmaz dolapta olması daha bile iyi dedi
Hamilelikte bende kullandım balık yağı rahatsız edebiliyo gerçekten o yüzden anlıyorum çocuklarıda neden bu kadar seçici olduklarını

Oglum baliga hic itiraz etmediği için vermiyorum ben ama zorunda olsam icilebilir formlardan almazdim.
Kusacagina eminim çünkü.
Jelibon formunda olanlar var. Easy Fishoil onlardan alin bence.
Maşşallah darısı başımıza. Şuruplar gerçekten en zoru ama jelde de şansımız yaver gitmedi

Büyük oğlum zor bela sadece hamsi yer onunda en küçük bir kılçık tanesinde çıkartır. Zeytin yağı veya vitaminlerle Omega3 takviyesi yapabilirsiniz. Tadı güzel vitaminler var, seve seve halen tüketiyoruz.
Aynen benim ki öyle. Argivit önerilmişti burdan ondan aldım bi kaç gündür veriyorum hiç itirazı olmadı şükür.

Etin tavugunu bakliyatini yesin neden illa balik ve balik yagi ?
Çünkü yemek konusunda seçici bi çocuk öyle her şeyi yediremiyorum vücudu zayıf düşsün istmiyorum ve omega3 sağlıklı gelişim için çok gerekli bişey

merhaba , çocugunuz cok kucuk değilse mınık top seklınde balık yagları vardı su an satılıyor mu bılemıyorum, ondan verebılırsınız ,anormal bir tadı yok .
Bi kere jel denettim sevmedi, o kapsül olanlardan hiç almadım bile onları yutmak için henüz çok küçük ablası yine de teşekkür ederiz burdaki öneriyle argivit dha aldık neyseki içiyo bunu

Ayrica o balik yaglari takviyelerinde fazladan maddeler var bunun icin cocugunuzu zorlmaniz cok ilginc
İfos onaylı omega3 takviyesi alıyorum o yüzden ağır metallerden arındırılmış ve kimyasalsız oluyo yoksa doktorlar önermezdi bakabilirsiniz ismi argivit dha

Selam.kizlar
13.5 aylik kizim var ben ocean veriyorum balkk henüz denemedim. Yemek arasında veriyorum iştahsız bir çocuk zaten şimdilik i içiyor memnunum içeri de temizmis bu ürünün

Eklentiler

• Screenshot_20221027-051524_Trendyol.jpg
    Screenshot_20221027-051524_Trendyol.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 42
Jelibon formunda balık yağları var çocuklar severek yiyor neden onları denemiyorsunuz?
Şurubu içemeyince denedik aslında çiğnedikçe ağzına tadı geldi sanırım sevemedi. Argivit dha aldım sorunsuz içiyo şu an:)

Ne demek canım ben seveceğini tahmin ediyorum inşallah öyle olur kullanınca yaz buraya da merak ettim
1 hafta oldu alalı tamam duacınım gerçektende sorunsuz tüketiyo her gün. Böyle konsantre bişey olduğunu bilsem şurupla falan asla oyalanmazdım paramda ziyan olmazdı bittikçe bunu alcam artık. Şişesi minik bişey ama damla damla kullanıldığı için baya bi gidecek gibi çok sağol tekrardan

New life- Efa liquid kullanıyorum. Sadece onu seviyor. Değerleri de yüksek. İçmek istemediği ilaçları enjektörsüz şırınga ile veriyorum. Bir de öyle deneseniz?
Aslında aklıma geldi ama enjektör falan korkar diye çekindim. 1 haftadır argivit dha veriyorum sonunda severek içtiği bişey buldum :)

X