En sinir oldugunuz laf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi artık bebek yokmu lafına deli oluyorummmmm

bende ''kıskanç'' diyenlere sinir olurum.
neyini kıskanayım be!

Kes sesini lafına çok sinir oluyorum bas bas bağırasım geliyor...

bana ya da başka birine ''BU'' diye hitap edilmesi beni çıldırtır !!!!!!!!!!sanki saksı var karşısında ...cevap vermeden öncede mutlaka düzeltirim öncelikle benim adım var ''bu'' diye hitap etmeyin der öyle söyleyeceğimi söylerim ..........

''bakarız'' çok fena sinirleniyorum bakma lütfen birşey söyle ya evet ya hayır

sevgilimin her tartışma sonrasında-DOĞRUDUR- demesi ay ben sanki boşa sayıyorum okadar şeyi

"hayırdır" lafına sinir oluyorum
ne oldu ne oldu? hayırdır bırrrrrrrrr

Biri sana kızmış ya da darılmış belli. Gidip sorarsın noldu hata mı yaptım diye. "sen daha iyi bilirsin" derler ya işte o zaman umurumda olmaz o kişi. Çok kızarım, iletişim çöküntüsü sebebinden başka birşey değildir. Ben nedenini daha iyi bilsem neden gelip sana sorayım a ökkeşşş?

Haaa bir de hanım lafı... Yani bi erkeğin eşinden bahsederken ki söylediği hanım kelimesinden bahsediyorum. Bazısı sever ama benim hiç hoşuma gitmiyor. Hele de genç bir çift iseniz. Benim erkek arkadaşım bana hatunummm derdi. İşte bunu severdim ama. Eheheh!

eşimin bana : bana bak canımı sıkıyosun demesi:84:
sıkı can iidir kolay çıkmaz

Sevgılımın eyv yada ok ok demesi tribal yaa bazen o mu yoksa ben mi adet dönemi geçiriyoruz anlamıyorum
bıde ben erkeğım sen kızsın lafı

saçı uzun aklı kısa ,hoca efendi diyorsa doğrudur ,kadın olarak seslendikleri zaman bazı kaba erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…