Mutfak Püf Noktaları En sevmeyerek yaptığınız yemek hangisi

annem saolsun her yemeği ögrettı hepsınıde cok gusel yaparım ama alejim oldugu ıcın patlıcan yemegını hıc bılmem ogrenmedımde
ayrıca bamyayıda sevmem çok kotu bı hatırası war bendee a.s.

walla yemek yapmasini hic sevmem en sevmeyerek yaptigim yemek yok bu yuzden

ama elim mahkum mecburen her gun yapiyorum yemek hele de bu sicaklarda....

ben köfteyi yapmayı semem ama artık yapmıyorum kasaptan alıyorum tanıdık bir kasap bize hazırlıyo öyle veriyor ben gelince sadece kızartmasını ya da ne yapacaksam onu yapıyorum hazırlatıyorum yani şeklide bozulmuyor tadıda güzel oluyor tavsiye ederim

tabiki ıspanak ,semizotu iki yemekte işgence gibi ama eşim sadece sebze yediği için 2 günde bir ıspanağın çeşitlerini yaparım.oturtması,yemeği,yoğurtlusu. yaa adam bıkmıyorda...onun dışında yemek yapmayı çok severim.tüm yemeklere sevgimide katarım daha bi güzel oluyor...:enbuyukkk:

kıslar bütün yemekleri severek ve lezzetli yaparım...

ama eşimin avdan getirdiii kuş,tavşan vs.onlarla uğraşıp pişirmekten nefret ediyorum yaaaaaklava:

Sevmeyerek değil ama yaği her tarafa bulaştiği için kizartma yapmak sinir bozucuu
normalde yemek yapmayi severimmm

İçine soğan giren her yemeği yapmak ölüm bana.Çünkü o maddeyi hayatımda hiç yemedim.Kokusuna tahammülüm yok.Görmeye tahammülüm yok.
Eşimle anlaştık saolsun oda alıştı soğansız yemeklere :)
Sarımsak doğramayıda sevmem çünkü ellerimden kokusu 1 hafta çıkmıyor ama el mahkum yani..
Onun dışındada pek birşey yok sanırım.

Soğansızda olmuyor be yemekler atacan rondoyo o zaman rahat olur yerimseniben

hamur işi yani börek gibi çok uğraştıran yemekleri yapmayı pek sevmiyorum.çocuklarla zor oluyorsempatiksalakcinni
birde balığı evde temizlemesini sevmiyorum.aklinialirimsmile

Soğansızda olmuyor be yemekler atacan rondoyo o zaman rahat olur yerimseniben

Haklısın sevenler öyle söylüyor ama yemeyene zor işte
Belki bazı yemeklerde tüm atıyorum ama rondo da kokusunu çok fena hşssedşyorum
Çocuğum benim huyumu almaz inş... bilmiyorumkismile

Yapmayı sevmediğim yemek yok

ne güzel ya bende köfte yapmayı hiç sevmiyorum

hamur işi yani börek gibi çok uğraştıran yemekleri yapmayı pek sevmiyorum.çocuklarla zor oluyorsempatiksalakcinni
birde balığı evde temizlemesini sevmiyorum.aklinialirimsmile

balık temizlerim hemde severek yemeside süper zaten

Ispanak, semizotu, taze fasulye, bamya, bakla... Nefret ediyorum şu bir saat süren yıkama ve ayıklama işlemlerinden.

evet çok uğraştıran işler bunlar

Haklısın sevenler öyle söylüyor ama yemeyene zor işte
Belki bazı yemeklerde tüm atıyorum ama rondo da kokusunu çok fena hşssedşyorum
Çocuğum benim huyumu almaz inş... bilmiyorumkismile

tabi yemeyince zor gelir şimdi rondoda kokusu pek çıkmaz ya cırttt diye hallediyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…