Mutfak Püf Noktaları En sevmeyerek yaptığınız yemek hangisi

yemek yapmayi hic sevmiyorum .bugünler de.her gün her gün yemek pisicek. esim olmasa bir ay mutfaga girip yemek yapmam. o o kadar biktim.sarma sarmayi sevmem.vakit aldigi icin.birde baligin kokusu ,mahveder. nolucak bu halimiz ömrümüz mutfakta geciyo. sabah 8 30 sabah kahvalti masa da dokuza kadar.hadi öglen saat oniki öglen yemegi. tabii cocuklar da .ikindi ayri bir posta yerler cocuklar.aksam saat sekiz aksam yemegi. evde bir yemek olmasin surat.begenmessen de .sanki lokanta isletiyom.

Mecburen yapıyoruz işte keşke şu japonlar hap icat etselerde günde 3 tane içsek tok tutsun diye -tatlicadiarzu-

Deryacım aannem senin gibi yeterki malzemem elimin altında olsun ben yaparım der...opuyorumnanaktan

akannehirakannehirakannehir
Bari çeşit çeşit olsun haplardan yahu cokacimcoookcokacimcoook

Benim ev maşallah her alet var Allaha şükür malzemede bende hevesli
Kocik evlendikden sonra bi göbeğe sahip oldu sayemdekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
cokacimcoook

biri bana dur desin:teytey:

balık temizlemekten nefret ediyorum :sinifsinif:
bir de et ürünleri

Ben severim balık temizlemesini vede yemesini

yemek yapmayi hic sevmiyorum .bugünler de.her gün her gün yemek pisicek. esim olmasa bir ay mutfaga girip yemek yapmam. o o kadar biktim.sarma sarmayi sevmem.vakit aldigi icin.birde baligin kokusu ,mahveder. nolucak bu halimiz ömrümüz mutfakta geciyo. sabah 8 30 sabah kahvalti masa da dokuza kadar.hadi öglen saat oniki öglen yemegi. tabii cocuklar da .ikindi ayri bir posta yerler cocuklar.aksam saat sekiz aksam yemegi. evde bir yemek olmasin surat.begenmessen de .sanki lokanta isletiyom.

işte her kadının ortak derdi yemek yapmasan olmuyor yapıyon bitiyor
narkör iş aslında yemek yapmak
yap ye bir anda bitiyor

akannehirakannehirakannehir
Bari çeşit çeşit olsun haplardan yahu cokacimcoookcokacimcoook

Benim ev maşallah her alet var Allaha şükür malzemede bende hevesli
Kocik evlendikden sonra bi göbeğe sahip oldu sayemdekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
cokacimcoook

biri bana dur desin:teytey:

anam sen iyisin bende sevmem mutfağı
ama mecbur yapıyon işte
mytfağım yinede çok süperdir ama
herkesler çok beğenir yemeklerimi
özellikle
k.valide tarafı hehehehehe buda iyiye işaret sempatiksalakcinni

her tür yemek ve hamur işini yapmayı severim.
bir tek, balık temizleyemem :1no2:

hamur işinide pek yapmıyorum artık
hem dokunuyor hem malum kilo alacaz diye

ciğer pişirmek bana zor geliyor... Ciğeri yemediğim için kokusuna bile tahammülüm yok ama oğlum ve eşim seviyor.. Onlar için yapıyorum... Balık temizlemeyi ben de sevmem, tiksinirim... Sadece hamsiyi temizliyorum diğerlerini temizlenmiş alıyoruz... Onu da temizleyinceye kadar çok eldiven değiştiriyorum

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihakkaten ya:lepi:

olsa ne güzel olur vesselam sempatiksalakcinni :lepi:

köftem güzel olmuyor.. zahmetime acıyorum.

ıspanak ve semizotunu yıkarken afakanlar basıyor..

köfte benim kabusum resmen beğeniyorlar ama ben yapamıyorum gibi hissediyorum
köfteyi sevmediğimden herhalde sempatiksalakcinni

evet ya ne güzel olurdu.bide bizde herkes yemek seçer çıldırıyorum,ne yemek yapacağımı şaşırıyorum.:eek:klava:

hep diyomda sesimi duymuyorlar herhalde şu caponlarrrr yapsalar tam süper olacak :lepi:

Köfte yapmayı sevmem. Pek de yapmam zaten
Ispanağı hazır paket alıyorum genelde yıkama işinden kaçmak için
Sadece 1 kez yıkamak yeterli oluyoraklinialirimsmile

X