Mutfak Püf Noktaları En sevmeyerek yaptığınız yemek hangisi

pancar çorbası..yemeyıde sevmıyorum yapmayı da..kocicim çok seviyor hep annesine gider yemek için sırf ona gitmesin diye yapıyorum kaynanaya inat ben senden güzel yapıyorumm

salata yapmayı pek sevmem.
Çok üşenirim tatlicadiarzu

aynen bende salataya pek üşenirm onları yıka doğra tek tek bide yemektende sayılmıyo ya yazık onca uğraşa bi salataya yani. ama oluncada yerim naniknanik kendim yapmıyo gibi yapanada engel olurm gittiğimiz her yerde amannn boşver salatayı diyom annemde bana kızıyo yaz kış olduğunu bileydin dünyaya gelemzmişin diye.:icecream:

ben de mi bir gariplik var anlamadim ya:uhm: her turlu yemegi yapmayi degisik tarifler denemeye bayiliyorum,balik yaparken mutfak kapinini kapatim bahce kapisini penceriyi aciyorum yemekten sonra her yeri mis kokulu malzemelerle temizliyorum bu arada mutfak temizlemek en buyuk zevkim a.sispanakta sorun olmuyor cunku burada yikanmis paketler halinde satiliyor sansliyim galiba sırnaşık şeya.s.

Her yemeği zevkle yaparım ama kızartma yapmayı hiç sevmiyorum her yer yağ oluyor ...
ama eşim çok sevdiği için arada yapaıyorum işte iyi günüme denk gelirse oda:sm_cool:

valla kızlar ben de zeytinyağlı yaprak sarmasını yapmaktan nefret ediyorum ama eşim bayılıyor bende bayılıyorum hem sararken hemde okadar emek 1 çırpıda biterkensırnaşık şeykafamçokkarıştı

Ben de ıspanak ayıklamayı, yıkamayı sevmiyorum. aynı şekilde kıvırcık yıkamayı da.. yıkayıp, sirkeli suda bekletip ardından tek tek her tarafını yıkamak çok zaman alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…