Anket En sevmediğiniz gün hangisi?

en sewmediğiniz gün hangisi?

• Ankete Katılan
    217
Eskiden beri pazar günlerini hiç sevmem küçüklüğümde ertesi gün okul var diye sevmezdim şimdiyse bütün işler pazar gününe birikiyo bide eskiden gelen bişey o yüzden sevmem pazarı

pazar günlerinden nefret ederim,tatil günü belki ama sokaklar çok sessiz ve cansız oluyor, ben hareketi severim,pazargünleri ruhum daralır.

Pazar günümü sevilmiyor aksine ben bayılırım cuma,cumartesi ve pazar bu günler geldiğinde nedendir bilmem içime huzur dolar genelde aktiviteler hep bugüne sığdığı için mi ya da tatil günleri olduğu için mi bilmem... Ruhsal olarak en çok pazartesi günü bir çöküntü yaşarım okul zamanımda en zor dersler o gün olurdu bu yüzden sevmezdim halada ısınamadım :))

PAZAR........nefret ediyorum.oldum olası bende pazar sendromu vardır.hafta başını çok seviyorum....

cumartesi-pazar dershanem var...pazar günü haftanın yorgunluğu üstüme çöküyor.genelde geç kalıyorum zaten sabahın köründe kalkıyorum...eziyet gibi bazen gitmemek için hasta numarası fln yapıyorum.

pazar günü ölsün yaaaaa....!yapmam gereken ödevdir dersdir hepsi başıma üşüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…