• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.gün embriyosu 7. Gün idrar negatif

Transferden sonra verilen ovitrelle tamamen bi kandirmacaymis kızlar hiç bir esprisi yokmuş

Benim daha az ya olabilirdi. Gerçi dollenecek mi embriyo olacak mı o da muamma.
Belki rahim durumunu uygun gormemistir bir de mesela benim ultrasonda gorunenden daha az yumurtam toplandi. 19 du 12 toplandi. 9 u dollendi. 7 tane gunuyle uyumlu embriyo olustu donduruldu. Doktorun bir bildigi vardir siz icinizi ferah tutun

Ovitrelle yumurta toplama isleminden once yumurtayi catlatmak için verilen iğne dır.baska bi şey için kullanilmaz

Belki rahim durumunu uygun gormemistir bir de mesela benim ultrasonda gorunenden daha az yumurtam toplandi. 19 du 12 toplandi. 9 u dollendi. 7 tane gunuyle uyumlu embriyo olustu donduruldu. Doktorun bir bildigi vardir siz icinizi ferah tutun
Direkt söylediği şuydu. Ovitrelle bulamadiysan gonapeptyl yazarız ama gonapeptyl kullaninca sadece dondurulmuş olur. Yani ovitrelle bulabilseydim taze de yapabilirdi. Gonapeptyl kullandığım için dondurulmuş yapacak.

Arkadaşlar 4. Gün embriyosu transferi oldum Acıbadem Atakent halkalı da bugün transfer günü hariç 7. Günüm ve gebelik testim negatif idrar olanda artık pazartesi gününü yani 9. Günü beklicem inşallah vardır bu yol zorlu rabbim kimseye engel koymasın herkes yavrusuna kavuşsun inşallah 🤲 bu durum da olup pozitif olan var mı acaba
Merhaba ben Yeşim Demirağ uzak doğu tıbbı ile ilgileniyorum doktorlarla ve hemşirelerle çalışıyorum bana lütfen ulaşın acil siz bilgi vereceğim

Arkadaşlar 4. Gün embriyosu transferi oldum Acıbadem Atakent halkalı da bugün transfer günü hariç 7. Günüm ve gebelik testim negatif idrar olanda artık pazartesi gününü yani 9. Günü beklicem inşallah vardır bu yol zorlu rabbim kimseye engel koymasın herkes yavrusuna kavuşsun inşallah 🤲 bu durum da olup pozitif olan var mı acaba
Merhaba sonucunun ne oldu acaba bende 6 Şubat'ta bu hastanede transfer oldum olumlu olmuştur inşallah

Benimde 3. Gün emriyosu bugün transfer hariç 6. Günüm idrar negatif 🥹 benim gibi olan var mı

Back
X