• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

lancome hypnose aldım çok beğendim ilk başta ama tenim kokuya alıştıktan sonra hiç kalıcı gelmemeye başladı..Escada magnetizim aldım yeni..Harika bi kokusu var..bundan sonraki kalıcı parfümümü buldum sanırım..Amor Amor dan sonra :)

magnetizm i bende çok beğendim accaip kalıcı ama yaz için biraz fazlamı yoğun bilemiyorum, bende yeni jadore aldım..buram buram çiçek buketi kokuyo çok belirgin ve dikkat çekici bi koku

Benim fark ettiğim erkekler belirgin çiçek belirgin şeker belirgin baharat kokusunu sevmiyorlar. Daha gizemli notalar eklenmiş parfümler erkeklerin ilgisini çekiyor kanımca
Hem baharat hem çiçek olacak hem de bir gizemi olacak, çok masum durmayacak.

Hypnotic posion böyle bi parfüm ama çok az kullanıldığı sürece kullananlar abartmasın kararında kullanıldığında gerçekten çekici bir koku.
Hugo Boss Deep red böyle bir koku
Escada Magnetizm
Gucci By Gucci
Agent Provacateur
Dupont Essence
jill sander style essence
Calvin Klein Secreet Obsession
212 Sexy
Cerutti 1881 Collection
Burberry Classic
Chanel Matmazel

bunlar biraz ağır ama erkekler tarafından geçer not almış kokularşakkıdı

Yazlık ama beğelilen dersek

Gucci Envy me
CK eternity Moment
Tous gold/ silver
Dolce Gabbana Light Blue

Şu en seksi kokudur diye bir şey olamaz...
Her insanın ten kokusu farklıdır....
Ve her insanda aynı parfüm aynı kokmaz.
bunun içinde bende seksi kokan bi parfüm sizde seksi ve güzel kokmayabilir...
Sizde güzel olan bi parfümde bende güzel durmayabilir...
bunun için kesin ve net bi şekilde şu parfümleri erkekler seksi bulur bunlar seksi kokar demek yanlış...

ben jean paul kullanıyorum eşim çok seviyor. ama sexy mi bilemiyorum. çünkü kokuyu ben hariç yanımda duran herkes alıyor.:)))

bir ara antonio banderas kullandım . çekici bir parfüm .

saf parfumler tene surulur.. gerı kalan edp edt ler kıyafete surulur.. dolayısıyla da saısın esmer dıe bı ayrım yok.. herkes her kokuyu kullanabılır.. kıyafette hepsı aynı kokar.. ve aynı kalıcılıkta olur..

saf parfumler tene surulur.. gerı kalan edp edt ler kıyafete surulur.. dolayısıyla da saısın esmer dıe bı ayrım yok.. herkes her kokuyu kullanabılır.. kıyafette hepsı aynı kokar.. ve aynı kalıcılıkta olur..
PARFÜM NERELERE SÜRÜLÜR

Vücut

Parfümler kokularını yaymak için sıcaklık, hareket gibi faktörlere ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle parfüm sürmek açısından vücudun bazı bölgeleri ayrıcalıklıdır:
Sıcak ve nemli noktalar. Koltuk altları, göğüs araları, ense, kulak arkaları ve göbek
Kanın fazla pompalandığı noktalar. Bilek içleri, şakaklar ve boyun.
Hareketli noktalar. Dirsekler ve diz içleri.
Uzmanlardan hoş öneriler:
Coco Chanel “Öpülmek istediğiniz yeri parfümleyin”
Estée Lauder “Parfümü, kolunuzu yukarı kaldırıp tam önünüze sıkın ve yarattığınız koku bulutunun içine girin. Böylece binlerce parfüm molekülü vücudunuzun her yerine konacaktır”

Saç

Saçınızı parfümlemek istiyorsanız, öncelikle temiz olmalarına dikkat edin. Kokuların birbirine karışmaması için şampuanınızı kokusuz olanlar arasından seçin. Saçlarınız kısa ise saç diplerinize, uzun ise uçlarına sıkmanız yeterli olacaktır.
Küçük bir hoşluk:
Saçınızı fırçalamadan önce fırçanıza biraz parfüm sıkın.

Giysiler

Parfümler pamuklu, yünlü gibi doğal lifle dokunmuş kumaşlarda çok kalıcıdır ve rahat yayılır. Sentetik liflerde yayılımı ve kalıcılığı azdır. Parfümün en kalıcı olduğu dokular ise kürkler ve muslin kumaştan yapılmış eşarplardır.
Giysiler parfümlenebilir ama gelişigüzel değil:
- Parfümünüzü ceket ve mantoların astarlarına, etek ve elbiselerin etek baskılarına sıkın.
- Asla giysilerinizi farklı parfümler sıkmayın. Üst üste sıkılan parfümlerin molekülleri iyi bir karışım oluşturmaz ve kötü bir etki uyandırır.
- İpekli giysilerinize parfüm sıkmayın, kalıcı lekeler bırakır.
- Eğer parfümünüzü sık sık değiştiriyorsanız, sadece vücudunuzu parfümlemekle yetinin. Koku zaten giysilerinize de sinecektir.
- Mücevher ve özellikle incilerinizin yakınında parfüm kullanmayın: parfümlerdeki alkol mücevherlerin parlaklığını yok eder ve incileri sarartabilir.
- Giysi dolabınızı parfümlemeyi unutmayın.
Küçük bir hoşluk:
İç çamaşırlarınızın bulunduğu dolap veya çekmeceye parfümünüzle nemlendirdiğiniz yünlü bir kumaş parçası koyun.

hayır seçilmedi o bir şehir efsanesidir :) hatta angel hakkında bir kaç rivayet bulunuyor ama kokunun reklamı prison break de yapıldı 3. sezonda olması lazım insanlar ordan yola çıkarak koku hakkında yorum yapmaya başladılr angel şu mevsimde rahatsız edecek bir kokudur hatta fiyat olarak ta çok pahalı bir parfüm 397 ytl 100 mlsenağlama

evt reklam olabilir belkide, ama çok güzel bi koku sanırım oda afrodizyak içerikli, fiyat olarak da değmez kesinlikle ama koku çok güzel ve yaz içinde ağır dediğin gibi yani en azından bana göre ağır..angel hakkında bikaç rivayet var demişsin merak ettim onlar nedir? bide şu varki süper kalıcı bir koku..

armani she kullanıyorum bende....ben beğeniyorum ama yeteri kadar seksi değil gibi geliyor bana:uhm:

başka bi topikte daha yazdım bide gloria kullanıyodum bundan önce cacharelindi sanırım biraz ağır ama seksi bence...

onun dışında sexy grafiti diye bir parfüm var adından da belli seksi yani:jeyyar:

işte amerikada kullanımı yasaklandı ingilterede bunun yüzünden bi kız tecavüze uğradır gibi saçma sapan şeyler koku kalıcı evet kesinlikle haklısın çünkü içerik olarak yoğun bir koku yanık şeker ve yenilebilir yiyeceklerden oluşan bir koku zaten kalıığını içerikteki yanık şeker weriyor ama şöyleki şekerli ve pudralı kokular her zaman dikkat çeker

evvet şekerli kokular çok dikkat çekiyo ama şu varki yazın sıcağındada çok bayıyo ben yazın kullanamıyorm daha hafif kokular güzel, kendim kullanamamakla kalmayıp başkaları sürüncede rahatsız oluyorum :) daha hafif taze çiçek kokuları olmalı yazın..

Back