• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

Bulgari%20Jasmin%20Noir%20EDP.jpg
Bu parfümüde bir dene ben kullaniyorum birkac kisi parfümüm ismini bile sormustu sen tenine uygunmu bir bak ama hemen karar verme durdukca güzellesiyor..

bu parfumu baskasıda onermıstı.. nasıl bı koku merak edıyorum...etkileyicimi..iz bırakıyormu.. tavsıye eden kısı iz bırakan bi salon parfumu oldugunbnu soolemıstı

[ımg]http://nuochoaonline.vn/wp/images/women/bulgari%20jasmin%20noir%20edp.jpg[/ımg] bu parfümüde bir dene ben kullaniyorum birkac kisi parfümüm ismini bile sormustu sen tenine uygunmu bir bak ama hemen karar verme durdukca güzellesiyor..

arkadaşım neye benziyo kokusu tarif edebilirmisin ? Bulgari jasminin

arkadaşım neye benziyo kokusu tarif edebilirmisin ? Bulgari jasminin

Koku

Odunsu floral bir koku olan Jasmin Noir, zarif, büyüleyici ve bir o kadar tensel kadının baştan çıkaran dualitesini ifade eder. Onun çelişkileri parfümün yaratıcı enerjisinden etkilenir: Bir tarafta yaseminin tüm saf ve parlak yanı, diğer tarafta karanlık ve derinliğin zerafeti.

Koku gardenya yapraklarının şefkati ve parlak yeşillik özleri ile merak uyandıran bir dokunuş ile açılıyor, ve ardından, zambak yasemininin gizemli tenselliğine doğru ilerliyor. Beklenmedik saten bademin kadifemsi akoru, parlak ve kışkırtıcı kalbi oluşturuyor: karşı konulmaz cazibenin gizemi. Yoğun ve derin kıymetli odunlar ile sıcak ve saran tonka tohumu kombinasyonu parfümü son ve parlak nüansa götürüyor.Canim bu koku mükemmel kesinlikle tavsiye ederim gözün kapali alabilirsin.....

Günün ve gecenin her anı için benzersiz, baştan çıkarıcı bir kombinasyon

sexi olarak üstüne tanımadığım ve herkesin muhakkak sorduğu GİVENCYH ABSOLUTELY İRRESİSTEBLE yani diğer adıda aşkı memnu bihterin parfümüymüş.benim vazgeçemediğim tek parfüm

Guerlain%20LInstant.jpg
Guarlian. Bu parfümü denedinizmi denemediyseniz deneyin derim harika bir koku ama baska kokularla karistirmadan deneyin inanin yarim saat sonra almak icin döneceksiniz ben öyle yaptim cünkü.Bu Douglastaki kadinin favori parfümüymüs onun tavsiyesiyle denedim ve aldim kizlar benden söylemesi denemeyen pisman olur.

kizlar bence gucci ve ultra violet cok guzel kokulari var ve herkeste cok begeiyor hep siktigimdakesin soruyorlar bu iki parfumu

bi erkek geçenlerde beğendiği kokuların hep ucuz sıradan çiçek kokuları çıktığını söyledi..

hönk.... o ne kııııııı :)))))))))))))))))))) heç duymamışam men onu aybalam :)))))kaydirigubbakcemile3

kesinlikle touch of pink.dediğiniz gibi tene uyum önemli ama.bi de cecile yeşil.tanıtım maksatlı bi parfümeride sıkmışlardı.1 hafta koktu gömleğimin bileğime değen yerinde.her koklayışımda kendime sarılasım geliyodu:kedi:

kızlar channel chance die koku sanırım.. çok güzel die duydum..

orjinal koku alıcm bende ama hiiç f ikrim yok..ne nasıl die.. şöle ennn harika kalıcı akıldan çıkmayan kokuları yazalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back