• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

kızlar hala ddoru durust bişeye ulaşamadık.. şole iiddialı b ı sekılde gumbur gumbur...budur diyebileceemiz bı parfum yok..hep sıradan olesıne parfumler

kokusu farklımı feromonlunun.. psıkolojık olarak ole gelıo olmasın sana..
feromon kokuların förmüle ve yapısına etkilemiyor(hormon olduğu için)-koku aynı,psikolojik olabilir canım,tuhaf şeyler yaşiyorum bu parfümle,bazen diyorum acaba bende erkek hormonlar mı ağırlık taşiyor?neden beni de etkiliyor?neler oluyor? komik walla..

Son düzenleyen: Moderatör:
yine tekrarlıyorum lütfen anket yapın.daha kolay olur.bütün parfümleri yazın bakalım hangisi daha güzelmiş.cidden burda herşey karışıyo.......

gucci rush hynotıc poıson burberryy london dolce gabbana lıght blue..erkeklere sexi gelen kokularmıs anketlere gore..sizin fikriniz ne bu kokular ıcın.. kullandınızmı..tepkıler nasıldı

212 sexy geçtimi bilmiyorm ama bence 212 sexy cok hos parfum bikaç erkek arkadasım sordu kokun cok guselmıs fln dediler.

Light blue erkeklere çok seksi geliyormuş doğru bir araştırma yapmışlar ona göre.Ben kullanıyorum.Tertemiz bir kokusu var.Seksi mi bilmiyorum.Bana göre seksi değil.

canım,Versace Crystal Noir dene,çok dikkat çekici ve sexy bence...Calvin Klein Euphoria de iyi,ama ben bunun sadesi değil feromonlusu beğeniyorum...feromondan olabilir.

CANIM BİŞEY SORUCAM ANLAMADIMDA BU CALVİN KLEİN EUPHORİA NIN İÇİNDEMİ FEROMON VAR YOKSA SEN EKSTRA İÇİNEMİ KATIYOSUN CEVAPLARSAN SEVİNİRİM kaydirigubbakcemile3

18.11.2008 17:48:00Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...
Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...

1. Cacharel Amor Amor. Genç, canlı, enerji dolu, tutkulu, ateşli, romantik kadının kokusu: Ve kıpkırmızı! Çiftlerin heyecanlı ve neşeli aşk dünyası...Tutkularla birleşiyor!

2. Thierry Mugler Angel. Çiçeksi, odunsu, amberli...Çekim alanına sokan, büyüleyici ve çekici bir koku.

3. Armani Black Code. Portakal çiçeği yaprağı, yasemin ve portakal çiçeği kadınsı, baştan çıkarıcı, göz alıcı.

4. Calvin Klein Obsession. Sofistike, gizemli, dişi, eşsiz, egzotik, sarhoş edici çiçeksi oryantal.

5. Carolina Herrera 212. Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot; orta notalarda gardenya ve sardunya. Tahrik edici gizemli bir koku.

6. Chanel Madamoiselle. Yasemin ve gül... Kadınsı, seksi, heyecan verici ve genç bir parfüm. Madam Chanel'in modern ruhunu somutlaştırır.

7. Davidoof Cool Water Ağaçsı, meyveli...Kadınsı bağımsız kendine güvenli, dinamik şehvet dolu taze bir kadın kokusudur.

8. Christian Dior Hypnotic Poison. Başdöndürücü, büyüleyici, hipnotize eden.

9. Lancome Hypnose. Ultra feminen, odunsu, şehvetli.

10. Issey Miyake L'eau D'issey. Saf, ışıltılı, elegan kadının kokusu... Çiçeksi, ferah ve ağaçsı.

alıntıdırrr

ben gündüz calvin klein euphoria , gece ve özel günlerde ise c.dior addict kullanıyorum :kahve:

Kızlar. Parfümler karşı cinse göre yapılırmış. Nasıl yani derseniz. Aslında kadın parfümleri erkeklerin zevklerine göre erkek parfümleri de kadınların zevklerine göre. Bu yüzden birçok kadın erkek parfümlerini çok sever ve hatta güzel koktukları için kullanır :)
Eminim erkekler de utanmasalar bizimkileri kullanırlardı. Şöyle bir tavsiye vereyim. Bir erkek arkadaşınızı alın yanınıza gidin parfümcüye koklatın o seçsin. ışte o kişinin seçtiği koku emin olun seksi kokudur :)
kaydirigubbakcemile3

Aynen,mesela babama hediye gelen avon men prowild traş losyonunu ben kullanıyorum:)GErçekten çok güzel kokuyo.
Ama kendi kokuma gelince Pur Blanca ve GUCCI Rush.ıkincisi de çok güzel olsa da bence çok kalıcı değil.

pur blanca konusunda hklısın ama gucci rush kesinlikle çok kalıcı. hatta fazla kalıcı geliyor bana dayanamıyorum kokusuna

Back