• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

18.11.2008 17:48:00Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...
Erkeklerin en seksi bulduğu 10 parfüm...

1. Cacharel Amor Amor. Genç, canlı, enerji dolu, tutkulu, ateşli, romantik kadının kokusu: Ve kıpkırmızı! Çiftlerin heyecanlı ve neşeli aşk dünyası...Tutkularla birleşiyor!

2. Thierry Mugler Angel. Çiçeksi, odunsu, amberli...Çekim alanına sokan, büyüleyici ve çekici bir koku.

3. Armani Black Code. Portakal çiçeği yaprağı, yasemin ve portakal çiçeği kadınsı, baştan çıkarıcı, göz alıcı.

4. Calvin Klein Obsession. Sofistike, gizemli, dişi, eşsiz, egzotik, sarhoş edici çiçeksi oryantal.

5. Carolina Herrera 212. Üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot; orta notalarda gardenya ve sardunya. Tahrik edici gizemli bir koku.

6. Chanel Madamoiselle. Yasemin ve gül... Kadınsı, seksi, heyecan verici ve genç bir parfüm. Madam Chanel'in modern ruhunu somutlaştırır.

7. Davidoof Cool Water Ağaçsı, meyveli...Kadınsı bağımsız kendine güvenli, dinamik şehvet dolu taze bir kadın kokusudur.

8. Christian Dior Hypnotic Poison. Başdöndürücü, büyüleyici, hipnotize eden.

9. Lancome Hypnose. Ultra feminen, odunsu, şehvetli.

10. Issey Miyake L'eau D'issey. Saf, ışıltılı, elegan kadının kokusu... Çiçeksi, ferah ve ağaçsı.

alıntıdırrr

kesinlikle 1 numara olmayı hakediyor...

Issey Miyake L'eau D'issey kullandım ama tenime hiç uymadı yani hiç beğenmedim..Hypotenic de güsel bir koku sexy grafiti de öyle ama burbery classic i tek geçeri weekend ise tam yazlık bir kokuhihoyyyt

koku ailesi olarak hangısı serxi ve cekıcı pekı sızce.. cıcek kokularımı baharatmı meyve kokularımı

en sexsy ve çekici parfüm konusunda amor amor, armani she, 212 -sexsy,arasında kaldım kızlar..sizce hangisi daha çekici

armani she nin açık olanları varmı peki...ya kapalı parfümlere para vermekten artık battım..ama hala da aradığım kokuyu bulamadım..genelde avonunkilerden battım ve birdaha da avon almaı düşünmüyorum..avonun kokularını hiç sexsy ve çekici bulmuyorum ben nedense..armani she nin de orjinali pahalıdır sanırım ...

slm kıslar :enbuyukkk:ben promesss foraway hotcouture we escape kullanıom bence ck sexıler ama ben eamerım sızde nası etkı yaratıo bılemem ozellıkle hotcouture sıktıgımda yoldan gecen bıle laf atıp soruo

lancome hipnose bence çok etkileyici bir koku ve çok kalıcı.

Aslında lancome'un bütün parfümlerini beğenirim

Cacharel - Lou Lou tek geçerım, çok etkılıdır tek sıkım saatlerce kokar. ama gece kullanılmasını tavsıye ederım. gunduz için agır kaçar. davetlerde herkes parfumumu sorar, ilgı çeken bır parfumdur,kullananlar bılır.

benim vazgeçilmez olanları:
Jean Paul Gaultier ''MaDame''sengözlerimebaksanab
CalvinKlein ''Eternity Moment'':1rolleyes:
Lancome ''Hypnose'' ve ''Miracle'':lepi:
bunlar mühteşem kokulara sahip,ve azcik sıksan da koku bütün gün tazeliği koruyor,fakat şu an sadece dolapta duruyorlar:utangac:,bebeğim zarar görmesin(bütün parfümler astım olasılığı riski taşirlar)yerimseniben

Estee Lauder - Pleasure bu parfum artık tenım gıbı oldu yıllardır gunduzlerı kullanırım. çok temız ve kalıcıdır kokusu.

GILLIES-CANTUEL-FLOWERS arkadaşlar bu parfumu yıllar once almıştım mukemmel bır parfum ama bulamıyorum. alan bırı varsa bana yardımcı olsun lutfen. sabun gıbı tertemız bır kokusu var, banyodan yenı çıkmış gıbı kokuyorsunuz.

GILLIES-CANTUEL-FLOWERS arkadaşlar bu parfumu yıllar once almıştım mukemmel bır parfum ama bulamıyorum. alan bırı varsa bana yardımcı olsun lutfen. sabun gıbı tertemız bır kokusu var, banyodan yenı çıkmış gıbı kokuyorsunuz.

bu tarıfıne uyan mıracel vaR BANA COK FRESH GELDI HAFIF YANI AMA 4 GUN CIKMADI TESTERI

Back