• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

gucci gucci : güzel ,etkileyici bir parfüm.bana göre hiç bir parfüme benzemiyor ya da hatırlatmıyor.dakikalar geçtikçe ,sanki demlenerek daha da güzelleşiyor.gucci parfümleri hatırladığım kadarıyla 10-12 tane.adları da birbirine yakın.size önerdiğim beyaz şefaf kare şişe içinde.içindeki sıvı çay rengi gibi.adı gucci gucci (2 defa yazılıyor)

gucci gucci : güzel ,etkileyici bir parfüm.bana göre hiç bir parfüme benzemiyor ya da hatırlatmıyor.dakikalar geçtikçe ,sanki demlenerek daha da güzelleşiyor.gucci parfümleri hatırladığım kadarıyla 10-12 tane.adları da birbirine yakın.size önerdiğim beyaz şefaf kare şişe içinde.içindeki sıvı çay rengi gibi.adı gucci gucci (2 defa yazılıyor)

canım bu gucci by gucci mi? yoksa sadece gucci gucci mi? by yazmamışsın zaten ama ben yine de emin olmak için sorayım dedim...

canım bu gucci by gucci mi? yoksa sadece gucci gucci mi? by yazmamışsın zaten ama ben yine de emin olmak için sorayım dedim...

haklısın ! yerinde olsam ben de şüpheye düşerdim.buraya resim koymayı bilseydim daha kolay olurdu.bu kapağından sarı metal süsler sarkan ,şişesi kahverengi olan gucci by gucci DEĞİL.Bir de gucci II var,sıvısı pembe renkli o da DEĞİL.şimdi içeriden gidip baktım ;şişenin üstünde sadece gucci eau de parfüm yazıyor .ben de eksik hatırlıyormuşum.google görsellerden girerseniz ,şişesi kare şeffaf beyaz renkte ,kapağı daire şeklinde yine beyaz renkte, içindeki sıvısı ıhlamur renginde bir parfüm göreceksiniz. ya da benim profilime bakın orada beğendiklerime eklemiştim .

haklısın ! yerinde olsam ben de şüpheye düşerdim.buraya resim koymayı bilseydim daha kolay olurdu.bu kapağından sarı metal süsler sarkan ,şişesi kahverengi olan gucci by gucci DEĞİL.Bir de gucci II var,sıvısı pembe renkli o da DEĞİL.şimdi içeriden gidip baktım ;şişenin üstünde sadece gucci eau de parfüm yazıyor .ben de eksik hatırlıyormuşum.google görsellerden girerseniz ,şişesi kare şeffaf beyaz renkte ,kapağı daire şeklinde yine beyaz renkte, içindeki sıvısı ıhlamur renginde bir parfüm göreceksiniz. ya da benim profilime bakın orada beğendiklerime eklemiştim .

teşekkür ederim canım.Benim de bakılacaklar listesindeydi gucci edp.Şimdi daha da merak ettim. mutlaka bakmalıyım....

canım dediğin koku bu galiba dimi

gucci.jpg

Gucci Eau De Parfum
Çiçeksi, egzotik ve modern bir koku.
Klementin Mandalina, sümbültever, vetiver ve gala notalarını keşfeder.
Her bir kullanıcıda muhteşem notalar yaratır.
Uzun süre kalıcı kokusu sayesinde kendinizi bütün gün canlı hissetmenizi sağlar.
Gündüz veya gece kullanımı uygundur.
denmiş superkozmetik te..

Lancome -Hpynose

Kesinlikle çok seksi bir koku bugüne kadar sormayan olmadı şarap gibi durdukca güzelleşiyor bikeresinde ünw de bi erkek sormuştu parfümün ne diye hipnoz dedim adı kadar var demişti :9::9: Bi deneyin derim :16:

Lancome -Hpynose

Kesinlikle çok seksi bir koku bugüne kadar sormayan olmadı şarap gibi durdukca güzelleşiyor bikeresinde ünw de bi erkek sormuştu parfümün ne diye hipnoz dedim adı kadar var demişti :9::9: Bi deneyin derim :16:

Kesinlikle katılıyorum...Hpynose.. bir numara bence..
İki de de escada magnetizm..

hypnotic poison :) gerçekten çok sexi bir kokusu var hatta bir ülkede yasaklanan bir parfüm ama neresi olduğunu hatrlayamadım :)

iyide kimisine sexi gelen koku kimisine ağır gelebilir..mesala çiçek kokusundan ve hafif kokulardan hoşlanan birisine hipnotic posion tavsiye ettiginizde ona o koku sexi gelmeyebilir.hatta tenine uymayabilir.orta yaş veya üstü bayanlar mesala chanel no:5 beğeniyorlar fakat okokuyu ben uzaktan duysam kaçarım..:1:bence zevkler ve renkler tartışılmaz cümlesinin anlam bulduğu en önemli konulardan birisi en sexi yada en kalıcı koku konusu...

Back