• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En seksi parfumler hangileri

bayanlar size ufak bir liste yapiyorum...
armani code
hipnotic poison
dune
avon faraway
euphoria
hipnose
chanel chance
chanel mademoiselle
wish

akillari bastan aldigina bizzat sahit oldugum kokular... vakit buldukca devam edecegim:)
ay sağolasın canımmŞeniz
hepsini not ettimm

amaaaaannn armani she çok yaygınlaştı beeeee

güzel ama çok fazla ras gelmeye başladım ben -tatlicadiarzu-

Escada Collection'ı tek gecerim kadın erkek coluk cocuk genc kısacası kokuyu alan herkesin sordugu cok begendigi carpıcı ben burdayım diyen bir koku kızlar yalnız escadanın parfümleri sezonluk oluyor bildiginiz gibi bir daha sürmüyorlar piyasaya o yüzden ben sansirodan acıgını aldım hem cok kalıcı hem de ben bir ortama girince herkesin bana parfümümü sormasına neden olan koku...Sonuç olarak =>>>>[COLOR="Magenta"]Escada Collection'ı [/COLOR]tek geçerim..

Erkeklerin Basini Döndüren Parfüm Bana Göre Yani Ben Kullaniorum Ve Koku Okadar Kalici Camasiri Yikayana Kadar Cikmiyo Kaliyo..

Parfüm ==> Evidence

Bilmem Türkiyede Varmi Bulunurmu Süper 1 Numara Bi Parfüm

Bide Trden Bitane Almistim Oda Cok Güzeldi Etkiliydi Kokusu Ismi Seranat...;)

Son düzenleme:
ESTÉE LAUDER, LANCOME, C.DİOR, ESCADA'nın en beğenilen parfümlerini kullandım ESCADA ürünlerinin çekiciliği seksiliğini hiç birinde bulamadım diyebilirim. Ama her yaz ve kış değişiyor ürün gamı.. Hele vücut losyonu, duş jeliyle tam takım alıp kullanırsanız peşinizden koşturursunuz derim:asigim:

merhaba kızlar !!!kaydirigubbakcemile4
chanel chance no:5 - 5 sene kullandım artık bütünleşmiştik kıyafetlerım yıkanırdı yumoş yerine parfümüm kokardı :roflol:ama artık herkes te var :bbo:
hypnotic poison esmer tenler için yapılmış kışlık bi parfüm şuanda onu kullanıoyurm bitmek üzere:çok üzgünüm:
şimdi yeni bi koku arıyorum SHE kullanmadım şuanda en çok rağbet gören bu galiba:uhm:
ne kullansam acaba???bi fikri olan ?? pls...

a.s.

Chanel Mademoiselle kullandim uzun bi süre..
Ama günlük sikilacak bir parfüm oldugunu düsünmüyorum,agir bence..
Kokusu kolay kolay gitmiyor ve durdukca güzellesiyor..:asigim:
Tavsiye ederim..

Günlük kullanmak icin Lacoste pour Femme ismarladim, nasil sizce.. ?

slm kızlar bence en etkileyici koku treselle mor şişesi avon un en güzel parfümü diyebilirim ayrıca çokta pahalı değil. denemenizi tavsiye ederimhihoyyyt

Kızlar. Parfümler karşı cinse göre yapılırmış. Nasıl yani derseniz. Aslında kadın parfümleri erkeklerin zevklerine göre erkek parfümleri de kadınların zevklerine göre. Bu yüzden birçok kadın erkek parfümlerini çok sever ve hatta güzel koktukları için kullanır :)
Eminim erkekler de utanmasalar bizimkileri kullanırlardı. Şöyle bir tavsiye vereyim. Bir erkek arkadaşınızı alın yanınıza gidin parfümcüye koklatın o seçsin. ışte o kişinin seçtiği koku emin olun seksi kokudur :)
kaydirigubbakcemile3

Back