En rahat ettiğim yerim evim.....

şekerim evin cok şeker.. Allah saglıklı mutlu huzurlu oturmalar nasip etsin.
cok şirinmişkaydirigubbakcemile5

Sağolun kızlar hepinizde...

aslında eşyaların güzel ama çok kalabalık yapmışsın her yer dolu biraz daha az süsleme yapsan keşke gözü o kadar yoruyor ki...zaten mesela mutfagın küçük bi de cok kalabalık...benim fikrim tabi ki huzurla oturun...

gerçektende insanın en rahat ve huzur bulduğu yeri evi ,evin çok hoş Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah perensesinizlede dahada şenlenşin yuvanız

mutfağınız çok küçük ama çok şirin size mutluluklar dilerim.önemli olan iyi gecinebilmek mutlu olabilmek mutluluklar

canım eviniz çok güzel...
allah ağzınızın tadını bozmasın

oncelikler huzurlu mutlu yasamlar dilerim
benim nacizane fikrim cok fazla incik cincik var goz yoruyo renkler ve zevkler tartisilmaz ama bana hic hitap etmedi bu ev esyalarin guzelligini kapatmis evdeki ivir zivirlar

mobilyaların evin güzel allahım huzurunuzu bozmasın
yalnız cok fazla süs koymuşşun(yerdekiler vs. ) bence biraz azaltsan cok daha sık bir evin olacak a.s.

kızlar azalt diyonuzda azaltmaya yer mi var diye sorun bakem:)))
çocuk olduktan sonra hele benide çok yoruyor ama koli yapıp kaldıracak yerim yok göründüğü gibi çok küçük evim zaten ev küçük olunca çok göz yoruyo eşyalar adıyamana taşınacağız zaten bu ay sonu orada yaptığım kolileri açmayı düşünmüyorum hiç oraya gidince yerleşince de koyarım resimleri bakarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…