En rahat ettiğim yerim evim.....

Canim allah ağiz tadiyla oturmak nasip etsin huzurla mutlulukla inşallah...bebişlerimizle beraber inşllah

acayippp şeker ve sevimli bir evin var canım güsel günlerde otur ...mutluluklar diliyoruma.s.

eşinle ve bebeginizle uzun yıllar mutlu ve saglıklı bir şekilde yaşamanız dilegimle.eviniz çok hoş .sımsıcak bir havası var.sevgilerimlea.s.

çok güzel evin canım güle güle otur bebeginle uzun yıllar

ewniniz çok hoş ama benim gözümü çok yordu

tabi sizin zevkiniz, güle güle oturunuz.

aynı benım gıbı suslusun.objelerın cok tatlı.bende severım evde heryerde bısey wardır.gule hule otur canım mutlu huzurlu.

Allah sağlıkla oturmak nasip etsin....kaydirigubbakcemile5

Prensesin gelip emeklemeye başladığında o yerlere koyduğun süslerine elveda demek zorunda kalabilirsin hazırlıklı ol ....

Allah sağlıkla oturmak nasip etsin....kaydirigubbakcemile5

Prensesin gelip emeklemeye başladığında o yerlere koyduğun süslerine elveda demek zorunda kalabilirsin hazırlıklı ol ....

Sağol canım iyi dileklerin için...

Evet herkes seninle aynı şeyleri söylüyor..Ben de bebiş ayaklanana kadar keyfini çıkarayım dedi süslü ve kokoş evimin....:teytey:

çok güzel bir ev modeli ama sanki çok karışık cnm ama yine de çok güzel gerçekten çok beğendim ben
bebeğinizle güle güle oturun inşallah

ewniniz çok hoş ama benim gözümü çok yordu

tabi sizin zevkiniz, güle güle oturunuz.

Evet canım farkındayım evim dopdolu yerlerde bile süs var..Ama benim böyle çok hoşuma gidiyor....

Allah ağız tadınızı hiç bir zaman bozmasın inşallah.Ama ben bebişin odasını merak ediyorum.Onun içinde ekleme yaparsın hani biz teyzeleride ortak olalım o tatlı heyecanına a.s.

Canımcım ne yazıkki bu yıl şark görevimiz olduğu için bu evimizde bebişime oda yapamayacağım..Onun yerine küçük bir dolap alacağım eşyalarını koymak için..Dolabı çalışma odamıza koyacağız..Bebişe de sepet alıp gidene kadar yanımızda yatak odasında yatıracağım..Zaten bu yıl Temmuz gibi gideceğiz şark görevine..Artık orada yaparaım prensesimin odasını:asigim:...

Evin çok cici bide duvarda kocaman eşinle resmin çok hoş oLmus ALLah eşinle ve prensesinLe nice yıLLar ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş :Saruboceq:

çok güzel canım allah ağız tadıyla bebeğinle birlikte oturmayı nasip etssin

çok şirin evin var. Allah ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın. bebişinizle mutlu huzurlu ömürler......

Evin çok cici bide duvarda kocaman eşinle resmin çok hoş oLmus ALLah eşinle ve prensesinLe nice yıLLar ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş :Saruboceq:

Teşekkür ederim canım iyi niyetlerin ve dileklerin için...
O resmi düğün fotoğraflarımızı çektirdiğimiz stüdyo hediye olarak yapmıştı..Düğünümüzün olduğu mekanda 2 adet salon vardı ve biz bizim düğünün olduğu tarafa asmıştık o resmi ki davetliler şaşırmasın bizim salonu kolayca bulabilsinler diye....

Canım sen,eşin,bebeğiniz ve hatta bebeklerinizle hep mutlu olmanız dileğiyle...Evin çok sıcak..Bazı evler vardır herşeyiyle mükemmel olur ama bir soğukluk vardır.Ama ne bileyim seninki sıcacık...Anne evi gibi...Bilmem anlatabildim mi?Mutluluklar...

güle güle iyi günlerde huzurla oturun allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah

güle güle oturun canımm

mutlulukla ve sağlıkla

hersey cok güzel
güle güle oturun a.s.
bebişinide sağlıkla kucağına alırsın insallah

huzurla oturman dileğimle...mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…