Sizin tavsiyeleriniz ile evi eşime temizlettirdim

Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Asna fisne ?Ben vişne seviyorum

Temizlikçi tutsanıza. Eli yatkın olmayan erkekler ne kadar temizlese de temiz olmuyor
Aha yine bişi buldunuz söyleyecek forumdaki üyeler her şeye bi kulp buluyorlar diye özellikle belirttim kuzeniyle temizlediler desem kuzenle bişiler olmuştur temizlememişlerdir diye bişi diyen mutlaka çıkacaktı o yüzden belirttim ayrıca evet kuzen kardeştirr

Aha yine bişi buldunuz söyleyecek forumdaki üyeler her şeye bi kulp buluyorlar diye özellikle belirttim kuzeniyle temizlediler desem kuzenle bişiler olmuştur temizlememişlerdir diye bişi diyen mutlaka çıkacaktı o yüzden belirttim ayrıca evet kuzen kardeştirr
Ee burda ki insanlar herseye kulp buluyorsa neden boyle siradan bi konuyu bile burda paylasma ihtiyaci duydunuz onu anlamadim

Kuzene bişey demedim ben. Temizlikçi tutuyorum ben genelde büyük temizliklere. Erkekler ayrıntılı yapmıyor

Benim eşim de beceremiyor lohusayken delirdim adeta mutfak bezini yere sürüyordu ben de hemen arkasindan bezi atiyordum yenisini cikariyordum ama sorunca cok güzel olmus hayatim eline saglik dedim.Neden cünkü beğenmezsek o isten siyrıliveriyorlar en azından yapmis siz de cok takilmayin
Ya bugün 100 kere banyoya terliksiz girilmicek dedim girdi üstüne o çoraplarla evde gezdi çıldırdım bir de niye bağırıyorsun diyor

Canım sana genelin söylediği şey, tek yapma madem evde birlikte yapın oldu :) Kimse tutupta sana kız olsaydı kıskanacağın ve aşna fişna yapacağı ama erkek olduğu için sadece temizliğe girişecekleri bir kuzenini bul birlikte sok eve onları ver ellerine viledayı demedi ki.

Adama da bir sorululuk ver senin yanında o da bir şeyler yapsın dedik :KK70:

Canım sana genelin söylediği şey, tek yapma madem evde birlikte yapın oldu :) Kimse tutupta sana kız olsaydı kıskanacağın ve aşna fişna yapacağı ama erkek olduğu için sadece temizliğe girişecekleri bir kuzenini bul birlikte sok eve onları ver ellerine viledayı demedi ki.

Adama da bir sorululuk ver senin yanında o da bir şeyler yapsın dedik :KK70:
Kız zaten birlikte yaptık ben full oturmadım ki onlar boya yaparken ben Cam temizledim boyayı da nasıl yaptılarsa bütün parkeleri de boyamışlar dedim ettiniz parkelerin içine siz sileceksiniz ben karışmam dedim başlarında da duramadım mutfağı yerleştirdim

İçimdeki öfkeyi buraya kusmak iyi geliyor ayrıca herkese açık bir forum izin mi almam gerekiyor bişi paylaşırken?
Yoo niye izin alasiniz ama insanlarin surekli bi kulp bulup elestirdigini dusu dugu ortamda fikirlerini paylasmasi anlamsiz demek ki ilgiye ihtiyaciniz var onu da burdan karsiliyorsunuz ki o da olabilir insanca ama ev temizletmek yerine kocanizdan sizinle ilgilenmesini rica edin ruh halinize iyi gelir sonucta fikrimizi sormussunuz benim fikrimde bu

Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
erkeklerin çoğu böyle. bugün eşime çamaşırları asmasını söyledim ki hep ben yaparım. acil diye ondan istedim. sonuç; çarşafları katıyla çamaşır askısına öylece bırakmış. hiçbir şey demedim artık. söylesek, her şeyi eleştiriyor oluyoruz.
eşiniz de gayret etmiş, şimdi bir şey demeyin artık. biraz zaman geçsin uygun bir şekilde söyleyin ama🙃

hayatinda ev isi yapmamıs adama is verip bir de basinda durmamissiniz.
bu mu normal? keske kuzen o siz ucunuz girişseydiniz siz direktif veren olsaydınız.
benim sevgilim cok temiz titizdir. ama temizlik anlayisi igrenc. yeni aldigimiz buzdolabinin ic dis temizligini yapacaktik. evde temizlik icin kullanalim diye eski bir nevresim getirmistim onu istedim. lavabo tesisati sizdiriyor diye akan su altina koydugu bezi getirmişi bana🤢 diyor ki "temiz su akiyor tesisattan" 🤮 bir baska gun yine yeni esya aldik ic dis temizliyoruz. esya teshir ürünü yani disarda sergilenen pis bir sey. adam bezi deterjanli suya degdirip degdirip temizliyor. Dedim "bu temizlik degil, sen kirli bezi gezdiriyorsun. buna temizlik diyemezsin. her seferinde bezi yika ki temiz deterjanla silelim", daha fazla anlatip kimsenin midesini bulandirmak istemiyorum ama bulasik yikama anlayisi da şu;

yeni tasinilan evdeki temizlenmemis (hos temizlense de beter) mutfak lavabosunu sicak suyla doldurup deterjan katip herseyi icinde sungerleyip o kopukleri bir kuru bezle kurulamak. bu bezin temiz oldugunu dusundugu icin haftada bjr yıkanan bir bez
😂😂😂
sonra karsima cekip konustum "ben de cok temiz titiz biri değilim ama senin temizlik anlayisini görünce midemden bir sivi bogazima cikiyor fiziksel olarak tiksiniyorum- kusmak istiyorum" dedim😂😂😂 sagolsun beni anladi. o da onun kulturunde böyle oldugunu, annesinden boyle ogrendigini, bu temizlik anlayışıyla bunca sene ne ev arkadaslarindan ne baska birinden hic eleştiri almadığını söyledi. sonra basit kurallar koyduk. mesela tuvalette klozete ve yere degen seyi asla temiz kabul etmemek gibi 😂😂😂
simdi astik sorunlari, artik temizlik yaparken bezini her seferinde yikiyor

Kız direktif verdim de başlarında değildim diye ymursamamışlar ben de mutfak ve camlarla uğraşıyordum başlarında dursam ev işi bitmeyecekk

Konuyu nerenizlr okudunuz?
Malum yeriyle okumuş belli ki.. Kimse buna güzelleme yapamaz. Muş ne alaka, Urfa ne alaka, Türk yapmaz ne alaka.

İnan ki kel alaka. Herkes her şeyi yapabir.

Kovit zamanı bir profesör de iyi üfürmüştü. Türk genini taşıyana Covit bulaşmayacak diye.. Millet bunu duydu Düğün düğün gezdi. Olan bağışıklığı kötü olana oldu.

Yahu sizde mutfaktaymışsınız iki arada bir derede kuzenle ne olacaktı? Hayal gücünüz çok geniş.

Yani bazen biraz cildiriyoruz belki, ama burda kimse "kuzeniyle birseyler yapmistir, ondan temizligi becerememistir" demez. Bir cok erkek ailesinin evinde hic temizlige yardim etmedigi icin (anneleri sagolsun) bu konularda beceriksiz ve beceriksiz de kalmayi tercih ediyor.

Hehhh geldi yine. 😂 Kim diyor Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şey edilmiş gibi diye? Öyle miymiş Anadolu Türkleri? Ben de Bursalıyım, Bursa’da çirkin göçmen komşularımız da var ne alaka yahu sen ve mesnetsiz yorumların ahaksjd. Akraba evliliğini ben de linç ediyorum da senin kafa bambaşka ya.
Her konuyu bir şekilde göçmen övmeye getiriyor ve Ankara’nın doğusunda kalan illerle nasıl da asla muhatap olmayacağını anlatıyor cidden inanılmaz bir kafa. Mikro milliyetçiliğin gelebileceği son nokta. Hatta ondan birkaç kilometre daha ilerisi.

X