En rahat ettiğim yerim evim.....

Hepiniz çok sağolun kızlar artık adıyamandayız taşındık en kısa zamanda yeni evimin resimlerini ekleyeceğim inşallah...

canim evin cok güzel sicacik bir havasi var:asigim:
rabbim yuvanizda esinle ve bebeginle saglik, sihhat, huzur, mutlulukla oturmayi nasip etsin canima.s.opuyorumnanaktan

küçük sevimli sizden izler taşıyan evinizde mutluluklar
kalorifer peteğinin üstünde ne işiniz var inin ordan kumrucuklar.:dance:
bebişte gelmiştir artık :ecrin_bebek:

güle güle otur evin gercekten küçük çünkü herşey o kadar kalabalık geldiki
ama güzel bi ev aradaki boydan resim dikkatimi çekti farklı olmuş daha önce görmemiştim kimsenin evinde ....

canım çok şeker bir evin var fakat fazlasıyla kalabalık göz yoruyor yinede :nazar:

sağlıkla ağızopuyorumnanaktan tadıyla güle güle oturun

Güle güle otur canım

kızlar hepinize teşekkür ederim..ama artık bu evim eski evim..şimdi il değişikliği oldu ancak bir fırsat bulup da ekleyemedim yeni evimin resimlerini...meleğimiz aramıza katıldı tüm vakit ona:)))

canım evin çok hoş ama bence biras daha sadeleştirmelisin fazla süs eşyası var sanki

çerçici dükkanı gbi kızzz ne uğraşmışın be incikle boncukla bravo valla:))
allah huzur sağlık versin yavrunuzla

çerçici dükkanı gbi kızzz ne uğraşmışın be incikle boncukla bravo valla:))
allah huzur sağlık versin yavrunuzla

ben sana diyim senin kokoş kızın da sonu bu...:emir_bebek::ecrin_bebek:

canım evin çok hoş ama bence biras daha sadeleştirmelisin fazla süs eşyası var sanki

canım istanbuldaki evim küçük olduğu için göz yoruyordu burdaki evim büyük o kadar çok durmuyor inan...

çok şeker bir ev fakat biraz eleştiride bulunacağım bence her buldugunu eve asma... sadelik herzaman eşyayı daha güzel gösterir.. meselaa mutfak dolabın zaten renkli cıvıl cıvıl birde üstüne üstük nikah şekeriii mısır meyve süsleri yapıştırmışsın üstüne duvara banyo paspası yapıştırman sonraaa o raftadı renkli şeyler vazolar.. bence bir gün al eline poşeti fazla olan ne var ne yok at poşete sonra dön evine bak çok daha hoş duracaktır sadece bir arkadaş tavsiyesi canım güle güle otur Şeniz

X