Sizin tavsiyeleriniz ile evi eşime temizlettirdim

Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm:KK12:
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynen 😌😄👏 konu sahibi de ayrı saçmalamıs

Yok kardeş biz Yozgat'ın köyünde yaşayıp cima için eşek kovalamıyoruz bu yüzden böyle konuları yadırgıyoruz haliyle. Senin için normaldir tabi, bulunduğun çevre itibariyle olabilir.

Öncekileri bilmem ama son evliliği zaten hayal ürünü. Sürekli örnek verdiği insanlar falan tamamen uydurma.
Çalışmayan, çocuk için ikinci evliliğini yapmış onda da hizmetçi yerine konunca ayrılmak zorunda kalan ve bu sebeple intihar düşünen, kız çocuğum olsun başka bir şey istemiyorum diyen kafadan bambaşka bir çevreye, hayata geçti.
Böyle uzun uzun yorumlarını okuyunca gülesim geliyor benim sadece.

18 eylulde bursada ikamet ediyormus. 12 ekimde 1 ay + 1 haftadir finlandiyada. Sizofren gibi bisey muhtemelen ilaclarini birakti.
Canım ben doğma büyüme Bursalıyım ve Bursa'da ikamet ediyorum.

Bugünle birlikte tam 1 ay 1 hafta oldu buraya geleli. Şimdilik Vantaa'dayız ama Kotka'ya gideceğiz diyor eşim.

Sonra sma neden bitmiyor?! Sizin gibi ilkel zihniyetler yüzünden sma ve bilimum genetik hastalıklı çocuklar dünyaya geldi ve geliyor ama ne önemi var ! çocukluktan beri halaoğlu teyzeoğlu amcaoğlu ile aynı odada kapalı kutu kaldığınız ninelerinizin evlerinde birbirinize şehvet dolu yaklaştınız diye ne diye vergilerimizden kesiliyor ? Zaten ancak kardeş kuzenlerinizden seks sinyallerinize karşılık bulursunuz.

Utanacağıza şu platformada kuzen kardeş evliliğini güzelliyorsunuz ya pes ! ana babaları çocukların yanında yer yatağında sesli sesli cima edenler kalkmış halkına tepeden bakmakla itham ediyor !

Sonra çıkıp diyorlar ki Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şeyedilmiş gibi :) Balkan göçmenleri ve Çerkeslerde asla böyle sapkınlıklar yoktur esamesi okunmaz afaroz edilirsiniz zaten.

Ha madem ki Allah'ın uygun gördüğü bir mevzu kuzen evliliği , hastalanınca, ya da doğumsal / genetik problemler çıktığında hastaneye gitmek yok sma kampanyaları başlatmak yok ama? sonuçta Yaradan izin verdi ya derdi veren dermanını da verir bacılar !

Her sene yamuk, yumuk tipi kayık, şekilsiz bedenlerin yanında zeka özürlü insan bireyleri çıkartıp '' uyyy daaa dövlet ha bu uşaklarla ilgilenmeyiii dövlet bakmiyir dövlöt yartdim etmiyik '' deyin. Sanki Türkiye sadece Trabzon'dan Muş'tan Ardahan'dan ibaretmişçesine genelleme yapılıyor komedi.

Ayrıca Türk kültüründe olmayan bir evlilik çeşididir. Bu sapkınlığı bunu yayan muşlu mardinli urfalı arabik kabilelerdir gözlemleyin okuyun araştırın sorgulayın. Hiç unutmuyorum Uludağ üniv.de değişim programıyla gelen Kazakistanlı bir arkadaşım vardı, Aynure demişti ki biz Türklerde 4. dedene kadar aynı soysa asla evlenemezsin diye.

Yine banlayacağınızı biliyorum Mune Hanım ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Sapıklıktır, hastalıktır. Normal olarak gören de hastadır. Sapığa sapık demek tepeden bakmak değildir.
Hanım efendi sapıklık ilkel düşünce fikrimiz okey. Ama sma konusunu bir daha araştırın. Sma çekik gen hastalığı ve akraba evlilikleri ile alakası yok:) Sizin gibi düşündüğüm için bir zamanlar hiç gidip test yaptırmamıştım ikinci çocuğumda sma çıktı… Eşimle uzaktan yakından da bir yakınlığım yok. Ben karslıyım eşim Kastamonu… Ayrıca tanıdığım bir ailede eşi Trakyalı kendi Erzurumlu yalnış bilginizi düzeltmiş olayım🙏🏻

18 eylulde bursada ikamet ediyormus. 12 ekimde 1 ay + 1 haftadir finlandiyada. Sizofren gibi bisey muhtemelen ilaclarini birakti.
Evet 1 ay 1 haftadır finlandiyadayim yazınca açıp konularına bakıp kronolojisini çıkarmıştım 😂 evlendiği ay hamile kalmis olması lazım. Ayrıca finlandiyaya taşınmadan birkaç gün önce de gayet turkiyede olan bir iş için sınavlara hazırlanıyor. 3 ay kalmak için villa tutulmuş demek ki sesten şikayet ediyor. Ay o kadar komik ki keşke not alsaymisim 😅

Evet 1 ay 1 haftadır finlandiyadayim yazınca açıp konularına bakıp kronolojisini çıkarmıştım 😂 evlendiği ay hamile kalmis olması lazım. Ayrıca finlandiyaya taşınmadan birkaç gün önce de gayet turkiyede olan bir iş için sınavlara hazırlanıyor. 3 ay kalmak için villa tutulmuş demek ki sesten şikayet ediyor. Ay o kadar komik ki keşke not alsaymisim 😅
Dunyanin her yerinde bir akrabasi tum onemli devlet kurumunlarinda bir tanidigi var. Yalanciyi opmuyorlar ya bu yuzden 🤣🤣

Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Siz iğrenç düşüncelere sahip birisiniz ne yani kuzeni kadın olsa eşiniz onunla olabilecek kadar mı sapık gerçek anlamda iğrençsiniz

Dunyanin her yerinde bir akrabasi tum onemli devlet kurumunlarinda bir tanidigi var. Yalanciyi opmuyorlar ya bu yuzden 🤣🤣
Bak alinti da yapmışım hatta ama sorduğum soruya cevap vermediği için buraları soramamisim.
Ne güzel kız evladınız var kız çocuklarını çok seviyorum aşığım .. Evladınıza sarılın şükredin. 4 ay sonra 35 olacağım eşim de 41 yaşında biz de evlat sahibi olmaya çalışıyoruz yeni evliyiz. Olumsuz düşünmeyin. Herkesin rızkı var bir yerlerde Allah'a sığının. Çocuğunu bırakacak yeri olmadığı için iş hayatına uzun süre ara verenler var mecbur anneanne babaanne yoksa destekçisi yoksa..bakıcı kreş ücretleri aylık ücretin yarısından fazla sizin evladınız da 5 yaşındaydı değil mi ?

Hissizleşmekten ziyade umursamamak diyelim forumdaşım. İşverenimin kızı ben dahil ofiste herkesin canına okuyor gereksiz yere iş akışından bi haber ama alıştık artık. Siz çalışmayı sevmiyor değilsiniz, insan ilişkilerinden fazlasıyla bunalmışsınız benim gibi.

İnsan yıllarca biriktiriyor biriktiriyor bir hayat kuruyor evleniyor çoluğa çocuğa karışıyor bir sürü sorumluluk alıyor ödemelerdi işti bilmem ne. Ölüm bir geliyor hepsi dünyada kalıyor. Bu yüzden fazla kasmayın derim. İş yerine hiç kimse gidip emir almaktan hoşlanmıyor ama kiramızı faturalarımızı ödemek için buna mecburuz.

Eşim çalışmamı istemiyor, maddi olarak hiç sorunumuz yok ama ben evde aşırı bunalıyorum , psikolojik olarak aşırı yıprandığımı görüyordu daha evlenmemişken bile bir de ben zorlu bir boşanma sürecinin arkasından hemen 7. ayda tekrar evlendim ruhsal yorgunluklarım da var.

Paran yok çalışmak zorundasın karnını doyurmak için, paran var çalışmak zorundasın bir baltaya sap olamadı demesinler diye.

Ruh emici, sürekli şikayet eden, çözüm üretmek yerine her şeyi başkalarından bekleyen, olur olmadık şeylerden yakınan insanlarla çalışmak psikolojinin içine m*çıyor. Mükellefler karasineklerin paket lastiğiyle gebertilemeyen arsız bir türü gibiler.
Tiksiniyorum yeminle.

Bulunduğunuz yer küçük bir yer sanırım sanayi şehirlerinde olsaydınız daha kolay iş bulabilirdiniz sektör çeşitliliği de fazla büyük şehirlerde..Birde bu gidişatınız depresyonun habercisi haberiniz olsun.

Anneliğinizle iş hayatını sakın mukayese etmeyin. Özgüveninizi kaybetmeyin.

Bir noktadan sonra tepkisiz kayıtsız kalmanın daha az yıpratıcı olduğunu anladım ..ofisin ortasında bomba patlasa çayımı kahvemi alır izlerim :)

Hiç kimse elinin erneğinden daha hayırlı bir şey yememiştir. Allah'ın peygamberi Davut (a.s.)da elinin emeğinden yerdi. " (Buhârî, Büyu, 15) buyurmuştur.

"Ve gerçekten de insan ancak kendi çalıştığını elde eder ve yine Şüphesiz onun emeği kendisine pek yakında gösterilecektir. " (en-Necm, 53/39)

Tüm peygamberler çalışarak geçimlerini sağlamışlardır. Ellerinin emeğini yemişlerdir. Bu dünyanın kanunu şudur ki, Peygamber bile olsan çalışacaksın.

Ben kendimi böyle motive ediyorum güzel arkadaşım.
Ağustos sonu henüz hamile değil, evlat sahibi olmaya çalışıyor.
İyi ki sizin yorumlarınızı okumuşum 💚 💚 💚

Daha önce farklı marka kulak tıkacı kullandık işimize yaramamıştı forumdaşım.

7700 siparişi verdik. 7400 ü kıvırdı bükerek inceltti bişeyler yaptı kulağıma tıkıverdi eşim.

Tüm gece deliksiz bebek gibi uyuduk ki inanılmaz gürültülüydü dün gece. Kulağımda baskı ve uğultu var ama inanın değerdi. Oturduğumuz sitenin biraz ilerisinde gecekondu mahallesi gibi tek katlı müstakil evler var oraya kentsel dönüşüm gelecekmiş kağıt gelmiş orada oturanlara.

Ya inanır mısınız sokakta düğün yapıyorlar haftanın 3-4 günü. Bunun haricinde de sabaha kadar evlerinin önünde oturuyorlar bağırarak muhabbet ediyorlar.

Evimizi satana kadar idare etmeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm gelse bile yine gürültüden kurtulamayacakmışız. İnşaat gürültüsü, arsa sahipleri ile müteahhitler anlaşmışlar.

Önümüzdeki hafta eşimle birkaç ev bakmaya gideceğiz. Ben anlamıyorum gerçekten bu evde 1 yıl bile oturamadık güvenlikli sosyal olanakları fazla şehir merkezine biraz uzak sakin bir sitede oturmak için ayda 8.000 TL aidat veriyoruz evden kaçıyoruz.

Madem salon tutacak maddi imkanları yok evlenecek çitflerin, orkestra da tutmasınlar, havai fişek de patlatmasınlar, yemek de dağıtıp sandalye de kiralamasınlar. Bir kere evleniyoruz diyorlar da herkes bir kere evleniyor o mahalleden her akşam düğün oluyor ekonomik zorlukları sebep göstermelerinden de bıktık usandık ..sünnet düğününü bile sokakta yapıyorlar. Sadece hafta içi akşam değil, pazar günleri de saat 11:00 bir başlıyorlar 11:40 müzik fulleniyor, akşam 5-6 ancak bitiyor.

Bazı insanlardaki köylerini kente taşıma fantazisi yüzünden hafta sonlarını kayınvalidemde geçiriyoruz evi terk ediyoruz gürültüden o derecede. Arada bayağı mesafe var ama o gürültüyü size tarif edebilmemin imkanı yok camlar titriyor gürültüden böyle bir gürültü yok yani imza topladık, zabıtayı polisi çağırdık yok yok..o mahallenin sakinleri bildiğini okuyor.

Birileri üreyecek diye tepinirken ben hasta ve üzgün isem, evden işe moralim bozuk geldiysem ne olacak ? Çıldırmamak elde değil kentin seviyesine çıkmaya çabalayacaklarına kenti, geldikleri yerden kendi seviyelerine çekiyorlar zorbalıkla. Mevlut okutuyorlar bangır bangır (din düşmanı değilim), en zurnalısından düğün (sade nikahla evlendim diye kıskanmıyorum düğün yapanları), bağırarak telefondan acayip rap keko müzikleri açarak genç kızlar yün veya halı yıkıyor..Caddeler köpük deterjan içinde rezalet.

Arabayla yoldan geçerken camları açıp sesi sonuna kadar açınca havalı olduklarını düşünüyorlar. Kalitesiz müziklerini bize zorla dinletince başları göğe eriyor sanki birde işlek caddeden geçtikleri gibi ara sokaklardan 10 saniyeliğine geçerken yine son ses müzik oluyor onlara nasıl engel olunur bilmiyorum.

Bir takım kesimlerin kendi kültürel acayipliklerini başkalarına dayatmalarından nefret ediyorum.
Finlandiyaya taşınacak olan çift nedense yeni ev bakıyor sesten dolayı.
Nasıl gitmiyor ya geçen hafta minibüse bindim ya yapmayın
Finlandiyada olduğunu söylediği sürede aslında bursada minibuse biniyor.
Canım benim okurken de bulamazdın..askerliğini yapmamış eli ekmek tutmayan aklı bi karış havada erkekle ciddi düşünemezdin ki

33 geç değil karalara bağlama lütfen herkesin bir yerlerde nasibi var ben buna inanıyorum 35 yaşında evlendim 3,5 ayı 1 hafta geçti hamileyim böyle olması gerekiyormuş

iyi şeyler aniden oluveriyor hiç beklemediğiniz anda uğraştırmıyor

Evlendim..çocuğumuz yok diye ezdiler beni laf soktular bu yaştan sonra senin için zor dediler..pat diye hamile kaldım hiç tedavi v.s. görmedim ama korunmadık da

Bence enerjimizi başka yerlere kanalize etmek gerek sizin de yorumunuzda belirttiğiniz gibi ne kadar çok üzerine düşerseniz o kadar çok o hedef sizden uzaklaşıyor

Mesele evlenmek de değil aslında ya bir ömür boyu o insan ile aynı yastığa baş koyacaksın işin bu yönünü düşünmek gerek evlilik demir leblebi yutmak gibi sabır isteyen birşeymiş
Burada zaten tarih tutmuyor hamileliginde. Hadi diyelim geç anladı ama zaten evlenelim birkaç hafta olmuş 😅 bi de 3.5aydan 1 hafta fazla diye bahseden hamile mi var ya😂herkes hafta usulü konuşur bu işi.

Bak alinti da yapmışım hatta ama sorduğum soruya cevap vermediği için buraları soramamisim.

Burada zaten tarih tutmuyor hamileliginde. Hadi diyelim geç anladı ama zaten evlenelim birkaç hafta olmuş 😅 bi de 3.5aydan 1 hafta fazla diye bahseden hamile mi var ya😂herkes hafta usulü konuşur bu işi.
Zamani mekani büküyor masallah suphanallah 🤣🤣

Bu da 6 nisan hic manita fln yok. Ama (kabaca) 15 temmuzda cerrah kocayla evleniyor. Şu kismetin hizina bakar misiniz sayin seyirciler 🤣🤣
34'ten bildiriyorum. Minyonum ve hiçkimse yaşıma inanmıyor. Bana gelen erkekler benden 6-7 yaş küçük. Üzülüyorum hiç düzgün ahlaklı kafa dengim birileri karşıma çıkmıyor. Hoş ben de boşanmış biriyim. 3-0 yeniğim.yıkık durumdayım.

Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş

O düşük performanslı temızlıgın bı acıklamasi olmalıııı....

Temizlenecek Boş eve kız atıp paslaşarak sevıstilerse ya:KK53:

Anaaa olay var
Geldim geldım

Hayır hanımefendi Trakya-Marmara-Ege üçgeninde kuzenle evlenilmez, komşu kızına yan gözle bile bakılmaz ayıptır yasaktır, kuzenle evlilik ensestliktir. Bursa'lıyım yurtdışında ikamet ediyoruz. Bursa'da böyle bir iğrençliğe şahit olamazsınız zaten.
Uzun süredir bursada adliye mensubu olan ablam bu yorumu begendı😂 UYANNNNN bence

Zamani mekani büküyor masallah suphanallah 🤣🤣

Bu da 6 nisan hic manita fln yok. Ama (kabaca) 15 temmuzda cerrah kocayla evleniyor. Şu kismetin hizina bakar misiniz sayin seyirciler 🤣🤣
Herkes bu noktaya degindikten sonra yeni yazdığı yorumlarda bu konuyla ilgili de bi hikaye yazdı. Bu adam aslında boşanma aşamasında hayatindaymis ama sonradan açılmış. Bu da her açılanla evlenmek zorunda olduğu için malumunuz, hemencecik evlenmişler. Şimdi biz bi açık bulduk, oraları da güzel şekilde doldurarak dönecektir mutlaka.

Herkes bu noktaya degindikten sonra yeni yazdığı yorumlarda bu konuyla ilgili de bi hikaye yazdı. Bu adam aslında boşanma aşamasında hayatindaymis ama sonradan açılmış. Bu da her açılanla evlenmek zorunda olduğu için malumunuz, hemencecik evlenmişler. Şimdi biz bi açık bulduk, oraları da güzel şekilde doldurarak dönecektir mutlaka.
10 sey soyluyor 9u yalan 1i supheli. İstedigi gibi uydursun akilli olan yemiyor zaten.

Temizlik şirketi öneriyorum...

Harıkasınnnnn

3. cerrah kocayı bulabilmiş ama🤣🤣

Merak etmeyin aşna fişne olmadı derken..... Kusura bakmayın buradan sonrasını okumadım.
Gündelikçi ablalardan çağırsanız dhaa faydalı olur gibi

X