- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun hemsomtopikcek kurşun döktürelim
bu hafta hastanelerden çıkamaz oldum.bir gece eşim acillik oldu,diğer gün kızımın ayağı çatladı.
Allah beterinden korusun,ne diyeyim
Aa ne güzel hayırlı olsun Bal0ncuk arada git o zaman güzeldir Antep de
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnn canım
Gazozcu yine erken kalkmış olmanın mutluluğunu yaşıyorGünaydın
Normalde erken uyanırım jennam modum düşükGazozcu yine erken kalkmış olmanın mutluluğunu yaşıyor
Bak o zaman başka,hayırdır inşallah canım?Normalde erken uyanırım jennam modum düşük
Kızımın diş tedavisi var narkozla yapacaklarmış işlemiBak o zaman başka,hayırdır inşallah canım?
geçmiş olsun hayteKızımın diş tedavisi var narkozla yapacaklarmış işlemi
Geçmiş olsun canım kaç yaşında kızın ?Kızımın diş tedavisi var narkozla yapacaklarmış işlemi
Oy kiyamam kuzuya, şimdiden gelmiş,geçmiş olsun. Ama korkmaması acısından belki daha iyidir,benim disci fobim var meselaKızımın diş tedavisi var narkozla yapacaklarmış işlemi
Yoğunum biraz ya ama çokta değil canlı dersler var ya teli oğlumda kullanıyor..Sağol canımBuradamıydın hemen geldin
Nasılsın:)Çok mu yoğunsun:)
Cnm çok teşekkür ederim.. evet pek uğrayamıyorum bu aralarUzun zamandır görmedim sanki,gören var mı? retro_hippo 'yu?
Telefonlar hep çocuklarda mecburYoğunum biraz ya ama çokta değil canlı dersler var ya teli oğlumda kullanıyor..
Rica ederim canım Çok uzun zamandır denk gelmeyince merak ettim,sevindim iyi olmana :)Cnm çok teşekkür ederim.. evet pek uğrayamıyorum bu aralar