- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Nasılsın canım daha iyimisin baktım biteceği yok pes ettimEvet yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım daha iyimisin baktım biteceği yok pes ettimEvet yaa
Allah iyilik versin güzelciğim Evet ,bir kaç gün sıcak olacakmış bizim buralar bakalımBende iyiyim canım çok şükür
Hava soğudu üşümeye başladık:)
Sen demirbaşsınEn bela ben
Allah iyilik versin ablaİyiyim canım sağol
Çok şükür canım,iyiyim Az kaldı,bitti sayılırNasılsın canım daha iyimisin baktım biteceği yok pes ettim
Tarifini nasıl yapacağını araştırıyor musun:)Allah iyilik versin abla
Sen demirbaşsın
Hadi inşallah maşallahÇok şükür canım,iyiyim Az kaldı,bitti sayılır
Gündüz iyi ama akşam ve sabahları soğuk:)Allah iyilik versin güzelciğim Evet ,bir kaç gün sıcak olacakmış bizim buralar bakalım
Evet kafamda çok şey var hemen yapasım var abla ama birazdaha bekleyeyim diyorumTarifini nasıl yapacağını araştırıyor musun:)
Bekle bekleEvet kafamda çok şey var hemen yapasım var abla ama birazdaha bekleyeyim diyorum
O ne kızBitmeyen majaj yapmışlar
Abla burayı boş bırakmıyor yokluğumuz farkedilmiyordurYarışmacı sizsiniz sohbete gelenler katılmayanlar olmuyor öyle
Gelmiş gelmişEtiketci geldi hağnım
Evet abla bencede biraz daha kek kalıplarım geldi sunumluk bi kaç parça almıştım hepsini kullanmak nasip olur inşallahBekle bekle
Olur mu canım farkediyoruzAbla burayı boş bırakmıyor yokluğumuz farkedilmiyordur
Gelmiş gelmiş
Bugün yoktum baya yazmışlar beğen beğen bitmediO ne kız
İnşaallah canımYakında kekte yaparız:)Evet abla bencede biraz daha kek kalıplarım geldi sunumluk bi kaç parça almıştım hepsini kullanmak nasip olur inşallah
İyi bir sey dedigini farz ediyorumAbla burayı boş bırakmıyor yokluğumuz farkedilmiyordur
Gelmiş gelmiş