- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Müthiş lezzetli ve hafif bir tatlı tabi kolayda değil denemelisin benceHiç yemedim de yapmadimda ama yapmak istiyorum en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müthiş lezzetli ve hafif bir tatlı tabi kolayda değil denemelisin benceHiç yemedim de yapmadimda ama yapmak istiyorum en kısa zamanda
Dur göbüşü çekip gönderecekO resim atamiyor kinkiz whatsaptan bana gönder ben atarım
Bu durumda ben elenmiş oluyorum
Bugün yapmayanlara tembel diyoruzDiyeteyim ama boyle gunlerde tatli hamur iside gidiyo amaaa
Dur göbüşü çekip gönderecek
Ben gecttimmi örtmenimBugün yapmayanlara tembel diyoruz
Sanki cikmamişda çıkmaya raziymişBen dünden raziyim yoldan çıkmaya, tatlı olsada yesek
Geçtim, göbüşüne bakıp gururlanabilirsinBen gecttimmi örtmenim
Çıkmadım sayılır daha tatlı yemedim yiyince tam çıkacağım ama tatlı yapan / alan yok banaSanki cikmamişda çıkmaya raziymiş
Yakinda senin göbisindende ayrilcak merak etmeGeçtim, göbüşüne bakıp gururlanabilirsin
Bende şuan öyle yapıyorum, çiğ börekler yerine kavuştu karşılıklı çok memnunuz
Dur göbüşü çekip gönderecek
Un helvasimi yapsamBugün yapmayanlara tembel diyoruz
Kazandimmi dogru söyleyin banaNevros, yarışmanın kazananı E Elif_Eylul 'ün göbüşündeki sunum hemen hediyesini verelim
2sinin karisimi sanirimTövbe bismillah ne izletti bana korktum , benim göbek mi acaba bu eylülle gobeklerimiz mi karıştı
Seninkini de atimmiTövbe bismillah ne izletti bana korktum , benim göbek mi acaba bu eylülle gobeklerimiz mi karıştı