- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.752
Nevreste bazlama atmış bende nana da var biseyler 3-5 kişi yarışalım miKim dedi nezaman dedi nerde dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste bazlama atmış bende nana da var biseyler 3-5 kişi yarışalım miKim dedi nezaman dedi nerde dedi
Vallahi yapmadım yaparsam yerim tutamam kendimi ama canım çok şey çekiyorEvva bugün hamur işi yapmadim deme sakın
Ben neyle yarışacamNevreste bazlama atmış bende nana da var biseyler 3-5 kişi yarışalım mi
Vallahi yapmadım yaparsam yerim tutamam kendimi ama canım çok şey çekiyor
Üzerler seni minikkkkkkk böyle olmaHayatım ben hayatımdaki insanlari ciddiye alırım hep
Sen ne yaptın
Nana biraz gerideki sayfalarda şaka yapmış ama ben okur okumaz nana ya foto attımKim dedi nezaman dedi nerde dedi
Amannnn uzerlerse kendileri kaybederlerÜzerler seni minikkkkkkk böyle olma
Söylemem belki yapan olur arada karışsın benimkiSen ne yaptın
Gazamı geldin bence kategori hamur işi değildir kek olabilirNana biraz gerideki sayfalarda şaka yapmış ama ben okur okumaz nana ya foto attım
Hemende üzüm trip atAmannnn uzerlerse kendileri kaybederler
Dur hemen bugün menüde ne var yazayım sen dökülürsünSöylemem belki yapan olur arada karışsın benimki
Yapmış olduğum bişey attım canım kalkip hamur işi yapmadımGazamı geldin bence kategori hamur işi değildir kek olabilir
pışşıkkkDur hemen bugün menüde ne var yazayım sen dökülürsün
Sana atmıyorum üzecek olanlaraHemende üzüm trip at
Benim gibi dadlu hatuna hiç trip atılmaz taş olur insan ayıptır söylemesiSana atmıyorum üzecek olanlara
Tamam ya söylemesen söyleme bıktım gizli kapaklı tariflerden biride çıkıp demiyor ki kategori şudurpışşıkkk
Artık cümle de kullandığın taş terimini at bence yerine başka bişey söyleyebilirsin artıkBenim gibi dadlu hatuna hiç trip atılmaz taş olur insan ayıptır söylemesi
YenebiliyorTamam ya söylemesen söyleme bıktım gizli kapaklı tariflerden biride çıkıp demiyor ki kategori şudur