- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Senin o tarafa gelmek farz olduAyyyy bende yapicatimmm onu orucluyken düzgün yapamam dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin o tarafa gelmek farz olduAyyyy bende yapicatimmm onu orucluyken düzgün yapamam dedim
Benim oğlum diyo anne adimi degistir bende katilayimKuzenler kardeş yarısıdır,erkek kuzenlerimi de kandırayım ben
Herzaman beklerimSenin o tarafa gelmek farz oldu
Yaparsın yaa, kolay aslındaAyyyy bende yapicatimmm onu orucluyken düzgün yapamam dedim
Aynen, bendede biraz var 150 ye tamamlarsak her yarışma birinci oluruz yanlışlıkla kk dan da 3-5 oy geldimi kimse tutamaz bizi, yaşasın kuzenlerKuzenler kardeş yarısıdır,erkek kuzenlerimi de kandırayım ben
IPden çıkar,patron affetmez ,sakinBenim oğlum diyo anne adimi degistir bende katilayim
Eksik olmasınlar, bende de epeyce var,oldu bu iş,hatta onların eşlerini de üye yaparız, yasasin kuzen birligiAynen, bendede biraz var 150 ye tamamlarsak her yarışma birinci oluruz yanlışlıkla kk dan da 3-5 oy geldimi kimse tutamaz bizi, yaşasın kuzenler
Kazeni etiket etmemi istemezsin diye düşünüyorumAynen, bendede biraz var 150 ye tamamlarsak her yarışma birinci oluruz yanlışlıkla kk dan da 3-5 oy geldimi kimse tutamaz bizi, yaşasın kuzenler
Bikere yaptim guzel oldu bizim evde cok gitmez oyle seyler bir ben yerim kardesim yapmis gecen ozendim bende kiyma cikartayim yapayim dedim unuttumYaparsın yaa, kolay aslında
Allah kabul etsin
Sağol canım, inşallah görüşürüz bir günHerzaman beklerim
Kiz benim kardesimden baska kimsem yok burda oyle duzenbazlik yapamam benIPden çıkar,patron affetmez ,sakin
Tamam hemşom Ama çok dillendirmeyelim anlamasınlarEksik olmasınlar, bende de epeyce var,oldu bu iş,hatta onların eşlerini de üye yaparız, yasasin kuzen birligi
Eşim çok seviyor. Ben fazla yapıp dondurucuya atıyorum. Kolaylık oluyor :)Bikere yaptim guzel oldu bizim evde cok gitmez oyle seyler bir ben yerim kardesim yapmis gecen ozendim bende kiyma cikartayim yapayim dedim unuttum
Aramızda hemsomTamam hemşom Ama çok dillendirmeyelim anlamasınlar
Hıcte dillenmedi kk duydu sadeceTamam hemşom Ama çok dillendirmeyelim anlamasınlar
Senide yarim bursalı saydık yaKazeni etiket etmemi istemezsin diye düşünüyorum
Nasıl oldu sağlık durumları?:)Eşim çok seviyor. Ben fazla yapıp dondurucuya atıyorum. Kolaylık oluyor :)
Bana ozelden bikactane atsana tadina bakimEşim çok seviyor. Ben fazla yapıp dondurucuya atıyorum. Kolaylık oluyor :)
Yine say senSenide yarim bursalı saydık ya