Evet evet şampiyon sen oldunKazandimmi dogru söyleyin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet şampiyon sen oldunKazandimmi dogru söyleyin bana
Yok şimdi korkutmayalım kk ahalisiniSeninkini de arimmi
İçinde ben varım ellammmAyyyyy cok kocaman birsey bu
Olmaz görmeden oylama yapamam göbüşü görmem lazımNevros, yarışmanın kazananı E Elif_Eylul 'ün göbüşündeki sunum hemen hediyesini verelim
Bencede icinde biri oldugu kesinİçinde ben varım ellammm
Yukarda gösyerdimya whatsaptan attı banaOlmaz görmeden oylama yapamam göbüşü görmem lazım
Kiz bende okadar gobis yok ama ozelden atayim burda tekirdaglilar aileme soylerseOlmaz görmeden oylama yapamam göbüşü görmem lazım
Nerenizde sakliyonuz onlarıSenin yüzünden gobeklerimiz ifşa oldu
Tekirdağlı mı dedin? O zaman 1.lik kesinleştiKiz bende okadar gobis yok ama ozelden atayim burda tekirdaglilar aileme soylerse
Ben yıkayıp ütülüyorum yapistiriyorum yanlara az yer kaplıyorlarNerenizde sakliyonuz onları
Biz tekirdaglilar birbirimizi tutariz farketmissinizdirTekirdağlı mı dedin? O zaman 1.lik kesinleşti
Surda 5 Bursalı 1 Tekirdağlı olamadık beTekirdağlı mı dedin? O zaman 1.lik kesinleşti
Günahımı alma minik. İçli köfte yaptım o sayılmazC A N O kesin yapmıştır hamur işi
Ben yıkayıp ütülüyorum yapistiriyorum yanlara az yer kaplıyorlar
Onlar özel, senin benim kuzenim olman gerekiyordu biz buradan kaybetmeye başladıkSurda 5 Bursalı 1 Tekirdağlı olamadık be
Ayyyy bende yapicatimmm onu orucluyken düzgün yapamam dedimGünahımı alma minik. İçli köfte yaptım o sayılmaz
Kuzenler kardeş yarısıdır,erkek kuzenlerimi de kandırayım benOnlar özel, senin benim kuzenim olman gerekiyordu biz buradan kaybetmeye başladık