- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Bende öyle yaparım abla
Aynen her gün ne yapacam düşüncesi olmuyor en azından..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yaparım abla
Annede var nasılsa yemekler hazır kebab vallla..ay bide annemle aynı apartmandayım
bir koşu yukarı çıkıyorum meleğeemm
abla sigara zararlı ya niye kendine bunu yapıyorsun
Yaa bak bu çok güzel çok özledim annemin yemekleriniay bide annemle aynı apartmandayım
bir koşu yukarı çıkıyorum meleğeemm
abla sigara zararlı ya niye kendine bunu yapıyorsun
aynen ya.. bu anneler olmasa halimiz ne olurduAnnede var nasılsa yemekler hazır kebab vallla..
İçiyorum vallla bırakma gibi derdim de hiç olmuyor nedense
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYaa bak bu çok güzel çok özledim annemin yemeklerini
Yok o çok yavan kalır aç gözüme daha değişik bsyler olmalı şimdi markete gidicem bakalım nolcak sonum. Seyehatten yeni eve geldimBiraz önce ekmeğin üzerine kese yoğurtu sürdüm yedim iyi geldi tavsiyeederim
aynen ya.. bu anneler olmasa halimiz ne olurdu
gençken yaptığım hereşy için pişmanım
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende yemek olayı olmadığı için basit şeyler daha güzel geliyor dolapta yemek var ısıtıp yemem hiçYok o çok yavan kalır aç gözüme daha değişik bsyler olmalı şimdi markete gidicem bakalım nolcak sonum. Seyehatten yeni eve geldim
Benim anam İstanbul'da
Bende de öyle bende atistiriyorum ama yemek yiyene kadar midem şişiyor zatiBende yemek olayı olmadığı için basit şeyler daha güzel geliyor dolapta yemek var ısıtıp yemem hiç
Ben annemi özledim hala rüyama gelmedi nedense bana kızgınmı yoksa yada başka birşeymi.aynen ya.. bu anneler olmasa halimiz ne olurdu
gençken yaptığım hereşy için pişmanım
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim benimBenim anam İstanbul'da
Senin alt katında.. ahh ahh
Bende de öyle bende atistiriyorum ama yemek yiyene kadar midem şişiyor zati
yaaa canım ablam yaaaaBen annemi özledim hala rüyama gelmedi nedense bana kızgınmı yoksa yada başka birşeymi.
Öyle demek istedimbenim benim
Öyle demek istedim
Benim değil canım benimki de alanyadaBenim anam İstanbul'da
Senin alt katında.. ahh ahh
Neden diye soruyorum kendime,babamıda hiç görmedim 6 yıl oldu onunda.yaaa canım ablam yaaaa
Korona olmuşlar babamlar da zaten.. yanlarına gidixektim onlar 15 gün önce yanıma gelmişlerdi.. bakalım ne zaman gidicem bendeBenim değil canım benimki de alanyada
Vefatmi etti ablacim?Neden diye soruyorum kendime,babamıda hiç görmedim 6 yıl oldu onunda.