- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Benim kafa pırıl pırıl hepTam diyet kafası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kafa pırıl pırıl hepTam diyet kafası
Bizimkid eşim le beni grama kadar aynı tartiyor arka arkaya tartilincaBende var ama peş peşe 3 defa çık 3 ünde de başka tartıyor
Oyy kıyamam bak nasıl biliyor ağzının tadınıSabah kizimda tam bunu istedi havuçlu tet dedi
Bugün hastanedeydim aklımdan çıktı tamamenEczaenede tartilsan
Safiye gibi çok yikadiysanBenim kafa pırıl pırıl hep
Nasıl çıktı sonuç almaya mi gittinBugün hastanedeydim aklımdan çıktı tamamen
Sabah dedim ki kendime kalk haşhaşlı kek yap dedim,sonra otur yerine ne işin var senin kekle dedim vazgeçtimSabah kizimda tam bunu istedi havuçlu tet dedi
Yemek forumu sakinleri hepsi farklı kek çeşitleri ile yoğunlaşmış bugün amaç kek içerik farklıSabah dedim ki kendime kalk haşhaşlı kek yap dedim,sonra otur yerine ne işin var senin kekle dedim vazgeçtim
AA oy veriliyormuş
Sonucumu aldım rahim filmi çekildim sonuçlar güzel film temiz çok şükür şimdi uzanmışım çok az ağrım var.Nasıl çıktı sonuç almaya mi gittin
İnşallah oda geçer güzel devam etsin inşallah :))Sonucumu aldım rahim filmi çekildim sonuçlar güzel film temiz çok şükür şimdi uzanmışım çok az ağrım var.
İnşallah müniğimİnşallah oda geçer güzel devam etsin inşallah :))
Sohbete çağırmıştım aslinda gelmişken boş koyma bizim kizlarin elleriniAA oy veriliyormuş
Münigim diyen ilk insan vuruldum sanaİnşallah müniğim
Ya çok kararsız kalıyorum su oy konusundaSohbete çağırmıştım aslinda gelmişken boş koyma bizim kizlarin ellerini
Yemek forumu sakinleri hepsi farklı kek çeşitleri ile yoğunlaşmış bugün amaç kek içerik farklı
Az daha kaysaymış munirim olurmuşMünigim diyen ilk insan vuruldum sana
Abla biz ne zaman kek yiyecezCiddi düşümdüm dedim çayın yanına yeriz vazgeçtim sonra
Nereye doğru gidiyoruzAz daha kaysaymış munirim olurmuş