- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Abla biz ne zaman kek yiyecez
Ahh be kuzum br bilsemmm sırf üşendiğimden vazgeçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla biz ne zaman kek yiyecez
+18Nereye doğru gidiyoruz
Bu sıralar herşeyi yiyesim var tovbeee açlıktan çıktım sanki..Nereye doğru gidiyoruz
Bu sıralar herşeyi yiyesim var tovbeee açlıktan çıktım sanki..
Bu aralar bi üşengeçlik var bende çözemedimAhh be kuzum br bilsemmm sırf üşendiğimden vazgeçtim
Valla bu bazen vuruyor böyle ne yiyecegmi şaşırıyorumBende öyle oluyorum arada)))
Çok teşekkür ederim canım ❤Dereotlu poğaça en sevdiğimdir efenim.
Birde çiçek pohacada güzelmiş
Biraz önce ekmeğin üzerine kese yoğurtu sürdüm yedim iyi geldi tavsiyeederimValla bu bazen vuruyor böyle ne yiyecegmi şaşırıyorum
Bu aralar bi üşengeçlik var bende çözemedim
Ben yakarım senn yerinealtı üstü birkaç saat bakmıyorum
elli sayfa ilerliyor efkarımdan cigara yakacam
Abla hergün ne yapıcam derdi var bideBende hep var mutfağa girmesem dye düşünüyorum sürekli
abla ya kıyamam sanaaaaaaaaBen yakarım senn yerine
benim kocam varken bende öyleydimAbla hergün ne yapıcam derdi var bide
Abla hergün ne yapıcam derdi var bide
Ay çok doğru valla ben tek olsam ne bulursam yerim ama ne mümkünabla ya kıyamam sanaaaaaaaa
benim kocam varken bende öyleydim
şimdi cok rahatım
Kendimi feda attim nasılsa zati içiyorm senin yerinede içerim olur biterrrabla ya kıyamam sanaaaaaaaa
benim kocam varken bende öyleydim
şimdi cok rahatım
Bende öyle yaparım ablaOrası öyle ben mesela 2 günlük yapıyorum yemeği dün yapmıştım bugünde onu yeriz.
ay bide annemle aynı apartmandayımAy çok doğru valla ben tek olsam ne bulursam yerim ama ne mümkün
abla sigara zararlı ya niye kendine bunu yapıyorsunKendimi feda attim nasılsa zati içiyorm senin yerinede içerim olur biterrr